- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Bi an evvel ameliyatını ol bence de kuzumİnşallah kuzum o yüzden bu ay korunmaya karar verdim bari öbür aya atmasın ameliyatı
Canım cup ölçüleri onlar mesela göğüslerin büyüklüğüne göre onlara bakıyorsun, sırt genişliğin de 75-80-85 bunlar oluyorKızlar bu sütyende bedende A B C olayı nedir bilen var mı?
Hiç anlamadımCanım cup ölçüleri onlar mesela göğüslerin büyüklüğüne göre onlara bakıyorsun, sırt genişliğin de 75-80-85 bunlar oluyor
Hiç anlamadım
Son iki aydir bunu deniyoruz maalesef yine olmuyoAyağı çekme olayını ben de yeni duydumyani bi 10 dk falan ayak çekilerek durulabilir sonra ayaklarını uzatıp uyursun ama ben bu pozisyonu denedim ilk ay ve hamile kalmıştım
Valla olcağı varsa düz de oluyo terste oluyo artık en güzeli salcan olurunaSon iki aydir bunu deniyoruz maalesef yine olmuyo
Sağol canım benim benim göğüslerim 80 ama sırtım geniştir ona göre bakarım artıkmesela normalde zayıf biriysen ama göğüslerin büyükse A B C cuplarından büyük olan yani Cyi alabilirsin. Ama kendin zayıf olduğun için sırt ölçün küçük olduğundan, o yüzden 75C olabilir.
ya da diyelim ki kendin şişmansın göğüslerin küçük, sırt ölçün fazla olur 80A alırsın. Bilmiyorum ben de anlatamıyorum galiba
Allahtan hayirlisiEvet ilacin etkisi olabilir ama regli olacagim gibi heran tetikteyim hem kasik agrisi hem gerginim karnim davul gibi sanki oldu olacak 6gun onceden erlen gebelik testi alıpta kendimi uzmek istemiyorum zaten regli belirtileri var imkani yok canim yani
Ben direk ozele gittim canimBende şimdi işte simir testi için randevu alıcam da adete denk getireyim. Devlette de bu zor oluyor ama deniycem şansımı. Birde infertilite bölümümü yapıyor başlayıyo bu tedaviyi acaba bir bilgin var mı?
18.5mm idi dun bugun igne vuruldum isteYumurta ölçümü yapıldı mı peki? Olur inşallah bu ay
17 de kalan bir tek benimki herhalde18.5mm idi dun bugun igne vuruldum iste
Benim dedurumum aynı. Sen adet oldun mu? Ya da bu durumumuz adetten sayılır mi ?Merhaba kızlar bat 18 Haziran di gelmemişti dün hafif lekelenme ile kahverengi gelmeye başladı ama çok az o şekilde devam ediyor dinden beri bide vücudumda morarmalar oldu sökülmüyor herhalde adet kanım ile alakalı bir durum mu acaba bu kadar zorluyor test yapmadım adet muhtemelen bu
Bende aynini dusunuyordum cifter cifter herkesin ki17 de kalan bir tek benimki herhaldeHadi bakalım inşallah olur ben de hareketlerimi kısıtlamaya başladım eğer tutunamazsa diye zormuş gerçekten bu işin psikolojisi
İnsan etkileniyor her şeyden süreç hassas yapacak bir şey yok tutunacağı varsa o yumurtaya da tutunması lazım. Ben folik asit kullanıyorum bir aydır progestan mı bana öyle bir şey vermedi rahim kalınlığına baktı tutunması için gayet yeterli dedi normalde 7 mm kadar olması gerekirken benimki 8 mm gibi bir şeydi ondan vermemiş olabilir.Bende aynini dusunuyordum cifter cifter herkesin kibenimkisi tek .insallah tutunur .Doktor bana ilac verdi pragestan (yanlis yazmis olabilirim)4temmuzda baslabtutunmasi icin onemli dedi
Özelde kaç tl dir bu testler falanBen direk ozele gittim canim
Heralde benim yumurtam yeteri kadar büyümeden dökülüp gidiyor ben ondan pik görmemiş olabilirim bu ay17 de kalan bir tek benimki herhaldeHadi bakalım inşallah olur ben de hareketlerimi kısıtlamaya başladım eğer tutunamazsa diye zormuş gerçekten bu işin psikolojisi
Ben o testi yapmadim bilmiyorumÖzelde kaç tl dir bu testler falan
Gunune bagli benimki 16.gun 18oldu geriden geliyor dedi doktor17 de kalan bir tek benimki herhaldeHadi bakalım inşallah olur ben de hareketlerimi kısıtlamaya başladım eğer tutunamazsa diye zormuş gerçekten bu işin psikolojisi
Benim de 13.gündü 17 ile iğne yapıldı bilmiyorum sonrasında büyümeye devam etmiş midir ilişkiyi ertesi gün önerdi çünküGunune bagli benimki 16.gun 18oldu geriden geliyor dedi doktor