Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mesela normalde zayıf biriysen ama göğüslerin büyükse A B C cuplarından büyük olan yani Cyi alabilirsin. Ama kendin zayıf olduğun için sırt ölçün küçük olduğundan, o yüzden 75C olabilir.
ya da diyelim ki kendin şişmansın göğüslerin küçük, sırt ölçün fazla olur 80A alırsın. Bilmiyorum ben de anlatamıyorum galiba

Sağol canım benim benim göğüslerim 80 ama sırtım geniştir ona göre bakarım artık

Benim dedurumum aynı. Sen adet oldun mu? Ya da bu durumumuz adetten sayılır mi ?

17 de kalan bir tek benimki herhalde Hadi bakalım inşallah olur ben de hareketlerimi kısıtlamaya başladım eğer tutunamazsa diye zormuş gerçekten bu işin psikolojisi
Bende aynini dusunuyordum cifter cifter herkesin ki benimkisi tek .insallah tutunur .Doktor bana ilac verdi pragestan (yanlis yazmis olabilirim)4temmuzda baslabtutunmasi icin onemli dedi

Bende aynini dusunuyordum cifter cifter herkesin ki benimkisi tek .insallah tutunur .Doktor bana ilac verdi pragestan (yanlis yazmis olabilirim)4temmuzda baslabtutunmasi icin onemli dedi
İnsan etkileniyor her şeyden süreç hassas yapacak bir şey yok tutunacağı varsa o yumurtaya da tutunması lazım. Ben folik asit kullanıyorum bir aydır progestan mı bana öyle bir şey vermedi rahim kalınlığına baktı tutunması için gayet yeterli dedi normalde 7 mm kadar olması gerekirken benimki 8 mm gibi bir şeydi ondan vermemiş olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…