- 1 Temmuz 2020
- 44
- 52
- 31
Ne zamanntestbyapacaksin24 haziran
Hiçbir fikrim yok çok umutlanıp hüsrana uğramaktan korkuyorum şu an sabırsızlanıp da sakinmiş gibi davranmaya çalışıyorumNe zamanntestbyapacaksin
27haziranHiçbir fikrim yok çok umutlanıp hüsrana uğramaktan korkuyorum şu an sabırsızlanıp da sakinmiş gibi davranmaya çalışıyorumSizin iğne ne zamandı
Tüh başı ben çekiyorum en az 2 hafta bekleyin denilmiş27haziran
Tüh başı ben çekiyorum en az 2 hafta bekleyin denilmiş
Abi insan lekelenme kanını da paylaşmaz yahuAblalar dun aksam peceteme boyle lekelerim oldu sizce yerleşme midir dunle beraber 6 gun var bat'ta
Idrarli test paylasiyorda kan lekeli pecete paylasmasina mi rahatsiz oldunAbi insan lekelenme kanını da paylaşmaz yahu
EvetIdrarli test paylasiyorda kan lekeli pecete paylasmasina mi rahatsiz oldun
Oldum.bittiBenim dedurumum aynı. Sen adet oldun mu? Ya da bu durumumuz adetten sayılır mi ?
Evet,,26 mi bat ?
Benim de mayis 8 eklermisinizInsallah buraya yazmana gerek kalmaz hamileyim diye sevincle yazarsin ♥
Bende bir yola yakındır kendimde yasamadigim belirti kalmadi insan kendine neler yapıyor yipratiyor. Ama yine de umut kesilmez.
Guzel haberlerini bekliyorum
Mayis mi ? Yanlislik oldu sanirim. Her ay yeni sayfa aciliyor agustos yada temmiz batlarini acab sayfalar var oraya bakarsın.Benim de mayis 8 eklermisiniz