Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşüğe sebep olma ihtimali olan bişeyi neden almazlar ki çok basit bi operasyonla alınıyormuş bir de sanki çok kolay hamile kalınıyor gibi ☹
Aynen dimi dalga geçer gibi önce sen bi hamile kal da düşük olursa alırız demişti bir tanesi ben kaybetmek ister miyim bu kadar zaman sonra hamile kalırsam, doktorlara büyük saygım var ama gerçekten katılaşıp duygusuzlaşıyorlar zamanla

Gerek görmediler bu zamana kadar kuzum ama ben kendim araştırmıştım, bu ameliyattan sonra hamile kalma oranlarında bir artış var az da olsa. En azından tüp bebek yaptırırım bu şekilde tüp bebek yapamazlar zaten.

minseo Sohrab aynen kızlar inşallah gebelikte bulantılarımızı halsizliklerimizi de konuştuğumuz günler gelir
yaa sefirin kızında melek var ya küçük kız onu görünce içim eriyor Allahım bana da böyle akıllı güzelbir evlat nasip et diyorum

İnşallah tüp bebege gerek kalmadan olur, inanarak yaptıgın ıcın bunu bence olma olasılığı daha da yukselecek

Yaaa hem de nasıl akıllı, sacları gözleri maşallah Allah bagıslasın..
Hayal kurarken bile bebegin orasını burasını ısırıyorum

Canım benim ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim değer artmış ama ortalamaya göre düşük dedi sinirdaymis bekliyorum bakalım artacak mı benim değerim 16 çıktı
Insallah silik cikmis ve doktor teyid etmis olur canim gec dollenmedir hayirli olsun insallah senin adina cok sevindim

yildizsavascisi kuzum sen naptın konuşamadık ne zamandır
Ya canım benim nasıl olayım bu hafta tam yumurtlama haftam idi ama eşimin şehir dışına iş için gitmesi gerekti Bi 20 gün falan yok bu ay kaçtı anlayacağın öbür ay regl günüm Bi hormon tahlili yaptırmak istiyorum kuzum Bi de ovulasyon testi alcam gün aşırı ilişki yorucu oluyor ovulasyon ile yumurtlama haftasını değerlendirmek daha iyi sanki. Sen nasılsın canım benim

Eklentiler

• Screenshot_20200626_115903.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 38
Hem hormon tahlili hem de detaylı vitamin kan tahlili yaptır canım, hayırlısı olsun bu ay nasip değilmiş demek ki
Ben rahim perde ameliyatı olucaktım ya onun tahlillerini tamamladım, haftaya nasip olursa gidip gün alırım inşallah

Bana da bugun igne verdi vuracagum bende

Bunu ne deyip istiyorsunuz doktordan klomen hangi tedavi için öneriliyor bendede galiba yumurta gelişmiyor bilemedim bu ay ovulasyon testi yaptım çift çizgi olmadı hiç
Bendede asla pik olmadi o testler.Doktora gidiyorsun surecte veriyor doktor.Adet olunca test yapiyor .Tavsiyem git basla ben gec gittim pismanim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…