Aynen dimi dalga geçer gibi önce sen bi hamile kal da düşük olursa alırız demişti bir tanesiDüşüğe sebep olma ihtimali olan bişeyi neden almazlar ki çok basit bi operasyonla alınıyormuş bir de sanki çok kolay hamile kalınıyor gibi ☹
Gerek görmediler bu zamana kadar kuzum ama ben kendim araştırmıştım, bu ameliyattan sonra hamile kalma oranlarında bir artış var az da olsa. En azından tüp bebek yaptırırım bu şekilde tüp bebek yapamazlar zaten.Evet kuzum hıc konusmadık, y seklinde olunca dusuk olmasın diye rahımı dıktıklerını duymustum..perde olayını bılmıyordum kuzum.. Belki de o yuzden yerlesme olmadı asılama tutmadı.. Doktorlar ne dıyolar
İnşallah tüp bebege gerek kalmadan olur, inanarak yaptıgın ıcın bunu bence olma olasılığı daha da yukselecekGerek görmediler bu zamana kadar kuzum ama ben kendim araştırmıştım, bu ameliyattan sonra hamile kalma oranlarında bir artış var az da olsa. En azından tüp bebek yaptırırım bu şekilde tüp bebek yapamazlar zaten.
Yaaa hem de nasıl akıllı, sacları gözleri maşallah
Insallah silik cikmis ve doktor teyid etmis olur canim gec dollenmedir hayirli olsun insallah senin adina cok sevindimCanım benim ikinci çizgi silik çıktı doktora gittim değer artmış ama ortalamaya göre düşük dedi sinirdaymis bekliyorum bakalım artacak mı benim değerim 16 çıktı
Ya canım benim nasıl olayım bu hafta tam yumurtlama haftam idi ama eşimin şehir dışına iş için gitmesi gerekti Bi 20 gün falan yok bu ay kaçtı anlayacağın öbür ay regl günüm Bi hormon tahlili yaptırmak istiyorum kuzum Bi de ovulasyon testi alcam gün aşırı ilişki yorucu oluyor ovulasyon ile yumurtlama haftasını değerlendirmek daha iyi sanki. Sen nasılsın canım benimyildizsavascisi kuzum sen naptın konuşamadık ne zamandır
Insallah silik cikmis ve doktor teyid etmis olur canim gec dollenmedir hayirli olsun insallah senin adina cok sevindim
Böyle çıkmış kuzum işte kafam karışık allahim nasip eder inşallah.Insallah silik cikmis ve doktor teyid etmis olur canim gec dollenmedir hayirli olsun insallah senin adina cok sevindim
Bat geçti mi canım geç döllenme ise düşük çıkması normalBöyle çıkmış kuzum işte kafam karışık allahim nasip eder inşallah.
Ben bebeklik hayali pek kurmuyorum ya üzülüyorum diyeYaaa hem de nasıl akıllı, sacları gözleri maşallah ❤ Allah bagıslasın..
Hayal kurarken bile bebegin orasını burasını ısırıyorum☺
Hem hormon tahlili hem de detaylı vitamin kan tahlili yaptır canım, hayırlısı olsun bu ay nasip değilmiş demek kiYa canım benim nasıl olayım bu hafta tam yumurtlama haftam idi ama eşimin şehir dışına iş için gitmesi gerekti Bi 20 gün falan yok bu ay kaçtı anlayacağın öbür ay regl günüm Bi hormon tahlili yaptırmak istiyorum kuzum Bi de ovulasyon testi alcam gün aşırı ilişki yorucu oluyor ovulasyon ile yumurtlama haftasını değerlendirmek daha iyi sanki. Sen nasılsın canım benim
Bence değer normal canım yükselecektir inşallah dün yaptırmıştın değil mi bir de yarın yaptırırsınBöyle çıkmış kuzum işte kafam karışık allahim nasip eder inşallah.
İlac sonucta etkilwyebilirBu ay cok kasiklarim ağrıdı yani regliye on hazırlık gibi oldu Olacak gibi klomeni gelecek ay kullanmayacağım sanki o cok etkiledi
Bana da bugun igne verdi vuracagum bende16.9 mm lik bir de 20 mm lik iki folikül oluşmuş 20 liğin boş olma ihtimali var dedi 17 lik çatlamış çıkmaya çalışıyor gösterdiiğne yapmayalım isterseniz bu ay dedi ama ben istedim yaptık bugün hayırlısı artık beklemece. Olmazsa yine klomen devammış
Bu ay doktor takip ediyor napalimBu ay doktor kontrolunde mi gidiyorsun sen canım umarım hamile kalırsın
Bendede asla pik olmadi o testler.Doktora gidiyorsun surecte veriyor doktor.Adet olunca test yapiyor .Tavsiyem git basla ben gec gittim pismanimBunu ne deyip istiyorsunuz doktordan klomen hangi tedavi için öneriliyor bendede galiba yumurta gelişmiyor bilemedim bu ay ovulasyon testi yaptım çift çizgi olmadı hiç
Bencede gec dollenme yoksa bukadar fark olmaz haei inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum insallahBöyle çıkmış kuzum işte kafam karışık allahim nasip eder inşallah.
Evet ilacin etkisi olabilir ama regli olacagim gibi heran tetikteyim hem kasik agrisi hem gerginim karnim davul gibi sanki oldu olacak 6gun onceden erlen gebelik testi alıpta kendimi uzmek istemiyorum zaten regli belirtileri var imkani yok canim yaniİlac sonucta etkilwyebilir
Evet kuzum bugünde yaptırdım bakalım öğleden sonra belli olacak.Bence değer normal canım yükselecektir inşallah dün yaptırmıştın değil mi bir de yarın yaptırırsın