Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bendede asla pik olmadi o testler.Doktora gidiyorsun surecte veriyor doktor.Adet olunca test yapiyor .Tavsiyem git basla ben gec gittim pismanim
Bende şimdi işte simir testi için randevu alıcam da adete denk getireyim. Devlette de bu zor oluyor ama deniycem şansımı. Birde infertilite bölümümü yapıyor başlayıyo bu tedaviyi acaba bir bilgin var mı?

Kadın doğuma gitmeme gerek var mı şimdi peki veya ne zaman gitmem gerekir sizce
Doktora gitsen de şuan bişey görünmez 2 günde bi artışı takip diyecek 2 günde bir kan verip artışa bakabilirsin ama ben olsam reglin bi 7 gün geçmesini bekler öyle kan veririm sürekli kan vermek çok stresli bi iş

Selam Kızlar🙋
Bugün adetim bitti ve ovulasyon testine başladım..Yeni ay yeni umutlar🍀
Bu ay olsa ne güzel olur ..olmazsa adetin 5. Günü doktora gidicem ilaca başlıcaz ama insallah Rabbim gerek bırakmaz (hayırlısıyla)❤
Kimlerle aynı başladık ovülasyona bakalım? ?

Selam Kızlar🙋
Bu ay olsa ne güzel olur ..olmazsa adetin 5. Günü doktora gidicem ilaca başlıcaz ama insallah Rabbim gerek bırakmaz (hayırlısıyla)❤
Haydi bakalım hayırlı olsun canım❤️ Ben de bu akşam yıkanırsam yarın başlarım heralde, gerçi bu ay ameliyat için korunabilirim de biran önce olsun istiyorum

Aynen dimi dalga geçer gibi önce sen bi hamile kal da düşük olursa alırız demişti bir tanesi 🙄 ben kaybetmek ister miyim bu kadar zaman sonra hamile kalırsam, doktorlara büyük saygım var ama gerçekten katılaşıp duygusuzlaşıyorlar zamanla
Gerçekten anlam veremiyorum yazamadım iş yoğunluğundan ne biçim bi beyin yapısı ya sanki her ay hamile kalma şansımız var

Gerçekten anlam veremiyorum yazamadım iş yoğunluğundan ne biçim bi beyin yapısı ya sanki her ay hamile kalma şansımız var
Ona bir sürü gebe çok kolay hamile kalıp geldiği için çok basit geliyor sanırım canım korunmayı bırak hamile kal bitti gitti gibi. Neyse boşver bıraktım o doktoru zaten, çok üzmüştü beni

Selam Kızlar🙋
Şans seninle olsun canım 🙏 ben bu ay yapmayacağım akışına bırakmaya karar verdim sistematik ilerlemek bana yaramadı sanırım

Hem hormon tahlili hem de detaylı vitamin kan tahlili yaptır canım, hayırlısı olsun bu ay nasip değilmiş demek ki
Ben rahim perde ameliyatı olucaktım ya onun tahlillerini tamamladım, haftaya nasip olursa gidip gün alırım inşallah 😊
Ay canım benim hadi hayırlısı inşalah Bi an evvel gün verirler de Bi an önce olur biter sen de önüne bakarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X