Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekstra hormon testleri istiyor onları diyorsanız değişiyor birine 14 lira verirken bir diğerine 25 lira vermiştim. Yumurta kontrolünü sorduysanız o test değil ultrason muayenesi oluyorsunuz
Tamam canım sağol. yumutra kontrolü yaptırmıştım ben diğer testleri de yaptırdım ama hepsi devlette geçen sene yaptırdım bir yılı geçti yani. Yenilerini yaptırmak gerekyor

merhaba bat 1 temmuz beni de dahil eder misiniz ?

Merhabalar geçmiş olsun öncelikle. Kimyasal olduğunu ne zaman anladınız acaba nasıl belirtileriniz vardı

Kızlar merhaba,
Düzensizliğim vardı doktor kilo vermemi önerdi. Haziranda diyete başladım ve ovulasyon testi ile yumurtlama kontrolü yaptım. 20 Haziranda yumurtam çatladı. Döllenmenin 12.günü bugün ve hem gebelik hem de ovulasyon testi yaptım. Hamilelik var mı sizce? ( Üstteki gebelik )

Eklentiler

• 52B0553B-B0B6-40C2-8A56-93AD6B8E01C8.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 55
Var canım benim de böyleydi pozitif çıktı. Daha yeni oluşum aşamasındadır büyük ihtimalle. Sağlıkla büyütürsen inşallah.

Var canım benim de böyleydi pozitif çıktı. Daha yeni oluşum aşamasındadır büyük ihtimalle. Sağlıkla büyütürsen inşallah.
Amin, inşallah. Çok teşekkürler cevabın için de :) Evlilik yıldönümümüz aynı zamanda bugün. Kan versem çıkar di mi güzel bir değer? Akşam emin olup eşime sürpriz yapmış olurum.

Amin, inşallah. Çok teşekkürler cevabın için de :) Evlilik yıldönümümüz aynı zamanda bugün. Kan versem çıkar di mi güzel bir değer? Akşam emin olup eşime sürpriz yapmış olurum.
Yaa ne güzel zamanlama Bayağı silik o çizgi yani Silik de olsa çizgi var mı var Kan testi daha garanti olur tabi hemen çıkar sonuç akşama yetişsin

Oy masallahh. Çıkar kuzum. Benim hemne hemne böyleydi kan verdim değerim 16 çıktı Bi gün sonra verdim 30 çıktı bide bugün verdim bakalım ne çıkacak. Sende gidip verebilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…