Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size ne dedi merak ettim mutlaka yaxin horumce
16.9 mm lik bir de 20 mm lik iki folikül oluşmuş 20 liğin boş olma ihtimali var dedi 17 lik çatlamış çıkmaya çalışıyor gösterdi iğne yapmayalım isterseniz bu ay dedi ama ben istedim yaptık bugün hayırlısı artık beklemece. Olmazsa yine klomen devammış

Valla benim moralim bozuk bu ay sanki regli olacakmışım gibi ağrılarım var gelip geçiyor
Hep bozuğuz canım ya...Ben bu aya başta çok ümitlenerek başlamıştim..ovuslayonda hep silik görüp adete 4 gün kala yumurtlamistim dedim herhalde bu bi umut bu ay olucak ama malesef sonu hüsran oldu..şimdi yeni ay yeni umutlar diye tekrar yola çıkıyorum ☺

temmuza kalirsa kendi haline bırakacağım ilaç kullanmayacağım klomeni daha oncede kullandim tecrubelerime göre bence iki uc ay rahim hormonlar birbirine giriyor üçüncü gunde basladim ayni gu reglimi kesti aşırı pisman oldum. Ictigime Kadin doğumcu cok yakin arkadaşım soyledim zaten icmeyecegim diye oda nedesin artik kime atar yapacağımı şaşırdım

Birde kiloluydum 97lerde doktor bu kiloyla olmaz tup bebek demişti simdi kilonun yarisi kaldi bu seferde biraz birseyler ye zayiflama artik diyo valla gülüyorum artik

Bende bidahaki ay başlıcam insallah ilaca...Büyük ihtimal femara baslicak banada.. Bu ay glifor ve folikasit verdi..Rabbim hepimizi sevindirsin insallah❤

Multıvıtamın geçen yıl falan kullanmıştım canım ama açıkçası değerler düşüktü içinde d vitamini de var mıydı bilmiyorum, hiç tahlil de yaptırmadığım için belki sebep budur, inşallah bu kadar basittir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…