Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kizlar benim bat 21 haziran ve dayanamadim test yaptim ama emin olamadim sizin fikirlerinizi almaj istedim. Sizce hamilelik gozukuyormu?
Var görünüyor ama daha çok yeni. Hayırlı olsun 😊 regli günü testi tekrarlayın ya da en garantisi kan testi 😊

Alttaki ne testi onu anlamadım canım
Ama üsttekinde silik bi çizgi görüyorum ben :KK51: bat geldiğinden tekrarla mutlaka İnşallah seninledir:KK68:
Ikiside hamilelik testi sadece farkli markalar. Altdakinde + isareti cikinca pozitif oluyo. Silik bi + var sanki asagidaki teste. Sabirsizlikla bekliyorum ama gunler hic gecmio sanki 🤦🏼‍♀️

Ikiside hamilelik testi sadece farkli markalar. Altdakinde + isareti cikinca pozitif oluyo. Silik bi + var sanki asagidaki teste. Sabirsizlikla bekliyorum ama gunler hic gecmio sanki 🤦🏼‍♀️
Alttaki hangi marka? Çok havalı:KK8:
Aynen alttaki de pozitif o zaman silik - çıkmış + yapmış valla
Bence de şu zaman hiç geçmiyor daha 8 gün var benim bata:eek:

Sabahleyin günlük pedime 50 kuruş büyüklüğünde açık kahverengi bir akıntımın oluştuğunu gördüm arkadaşlar, adet oldum sandım ve ped taktım, bat 20 bu arada, aradan 18 saat geçti neredeyse ama bir daha ne bişey geldi ne başka bişey, şimdi aklıma takıldı acaba yerleşme kanaması olabilir mi, normal bi zamanda ben böyle adet olmam çok afedersiniz çeşmeden akar gibi gelir adetim ilk anda, çok kararsız kaldım test yapmalı mıyım sizce yapsam merakım gidecek yapmasam meraktan uyuyamıcam beklemelimiyim?

Sabahleyin günlük pedime 50 kuruş büyüklüğünde açık kahverengi bir akıntımın oluştuğunu gördüm arkadaşlar, adet oldum sandım ve ped taktım, bat 20 bu arada, aradan 18 saat geçti neredeyse ama bir daha ne bişey geldi ne başka bişey, şimdi aklıma takıldı acaba yerleşme kanaması olabilir mi, normal bi zamanda ben böyle adet olmam çok afedersiniz çeşmeden akar gibi gelir adetim ilk anda, çok kararsız kaldım test yapmalı mıyım sizce yapsam merakım gidecek yapmasam meraktan uyuyamıcam beklemelimiyim?
Tabiki yap canım birşey kaybetmezsin o na göre kendine dikat edersin bence yapmalısın. ama benim gebeliğimin 5. haftası falandı bendede aynı senin dediğin gibi lekelenme oldu 2 gün oldu sonra doktor bana progestan verdi ve kesldi ama ben bebeğimi kaybettim. Meğersem ogün işte ne oldusa olmıuş bebek kalp atışları dinleyemedik hiç zorunlu kürtaj oldum 8 . haftada. :KK43:

Bat tarihini bekle. Yumurtlama degerlendirince de lekelenme olabiliyo kuzum normal. Ama insallah gebeliktir tabi bat tarihini bekle olmazsan test yap ama yarin da nefatif olabilir hani adet olmadigin surece umut vardir

Yumurtlama ne zaman oldu peki kaç gün geçti üstünden?
25 mayıs yumurtlama günüm. Adet günü 13 haziran test yaptım negatif daha da adet olamadım. Benim bildiğim adet gecikmesi sebebi yumurtanın çatlamaması veya geç çatlaması. Ama yumurtam da 26 mayısta çatladı. Anlam veremedim

25 mayıs yumurtlama günüm. Adet günü 13 haziran test yaptım negatif daha da adet olamadım. Benim bildiğim adet gecikmesi sebebi yumurtanın çatlamaması veya geç çatlaması. Ama yumurtam da 26 mayısta çatladı. Anlam veremedim
Normalde yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ya o yüzden sordum. Geç yumurtlama olduysa gecikmiştir diyecektim. Ya da belki geç döllenme olmuştur bilemedim 🤷

Yarın bat tarihim bugun test yaptım birsey cıkmadı. Sanırım adet olacagım. Kasıklarımda değişik bir ağrı söz konusu
Kafamda deli sorular var

Kızlarrr iyi akşamlar 🌹
Bugün adetin 21. Günü bata 6 -7 var, progesteron tesyi yaptırdım 18.11 çıktı. Ve dünden beri ağzımada gitmeyen bi acı metal tadı var. Sizce umutlanmalımıyım. Yani diyelimki gebelik eğer varsa,bu ağızdaki acılık bu metal tadı bu kadar erken başlarmı? Duyduğunuz yada yaşadığınız bişeyse Cevaplarsanız sevinirim.

Benim bugündü bat ağrım da var her regl öncesi gibi ama olmadı. Geç görmüştüm yumurtlamayı sanırım ondan gecikecek birkaç gün. Test tabiki negatif. Dayanamayıp ovulasyon testi de yaptım bhcg yükselmeden lh artışından da gebeliği öğrenenler olmuş ama o da çok silik. 3yildir olmuyor zaten neden bu ay olacaktı ki? Zaten Perşembe Ankara'ya gidiyorum başkent üniversitesine. İnşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.

Benim bugündü bat ağrım da var her regl öncesi gibi ama olmadı. Geç görmüştüm yumurtlamayı sanırım ondan gecikecek birkaç gün. Test tabiki negatif. Dayanamayıp ovulasyon testi de yaptım bhcg yükselmeden lh artışından da gebeliği öğrenenler olmuş ama o da çok silik. 3yildir olmuyor zaten neden bu ay olacaktı ki? Zaten Perşembe Ankara'ya gidiyorum başkent üniversitesine. İnşallah sizlerin sonuçları olumlu olur.
Ama insan yinede her ay bi umutla yapıyor o testi☹ seni çooookkk iyi anlıyorum :KK43:(( benimde 1 buçuk yıl oldu hala deniyoruz.

Iyi aksamlar kizlar. Size birsey soylemek istiyorum ama uygularmisiniz uygulamazmisiniz bilmiyorum. Ben ve esim yaklasik 1 bucuk senedir deniyorduk ve olmuyordu hersey normal olmazina ragmen. Doktorlarin bize onerdigi adet bittikden sonra 2 gunde bir iliskiye girmemisdi ve uyguladigimiz halde. Hamile kalamadim hic malesef. Bi sure sonra baska birsey denedik ve adet bittikden sonra yumurtlama gunune kdr hic beraber olmadik taki yumurtlayana kdr. Bunu uyguladigimiz ilk ay hamile kaldim tam sevindik deken 4 aylikken down sendromlu kesinlesti ve aldirma karari aldik. Mayisda ayni yontemi tekrar denedik ve yaptigim testlere gore yine hamileyim. Size tavsiyem bu yontemi denemeniz. Yumurtlama gunune kdr beraber olmayin ve spermler guc kazansin. Yumurtlama gununuzu belirlemek icin test yapmaniza gerek yok bobrek agrisi gibi bi agrisi var ve yavasca karin kasik bolgenize gidiyor. Takip ederseniz eminim anlarsiniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X