- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
Bakalım bugün kan vercemTebrik ediyorum canım. Bal gibi de hamişsiin allahın izniyle
Ben de şubatCanım bende şubatta kimyasal gebelik yaşadim.bu ay yumurtlama gününü ovulasyon testi ile takip ettim ve tek ilişki oldu yumurtlama günü 6 haziranda .belirtim sadece yumurtlama gününden itibaren geçmeyen kasik agrisi arada hissettiriyordu başka hic bisi yok
İnşallah vardırBen de şubatbu üçüncü denememiz oldu bakalım ne olacak göğüs ağrısı falan yok bende de dün karnım regl olacakmışım gibi çok ağrıdı belim de aynı şekilde arada kasıklarım bişey ısırıyor gibi oluyor ama bakalım var mı yok mu bilmiyorum
İşte benim çok garip. Yani adet bitiyor 6 gun sonra en geç yumurtlıyorum.Evet yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur o zaman muhtemelen adetin 16.-17.günü yumurtlama zamanin
O zaman erkendir aynen benim son adet tarihim 15 mayisİşte benim çok garip. Yani adet bitiyor 6 gun sonra en geç yumurtlıyorum.
Mesela ben en son 27 mayısta adet oldum, şimdi 20 haziranda olacağım.
Bir kere agustosta kimyasal gebelik geçirdim.
Ondan sonra 3.ay denemeniz falan ilk defa bu ay dikkat ettim Bi oldu Bi olmadı gibi.
İşte 4 gun once seninki kadar zaman geçmemiş oldugu İcin de göstermemiş olabilir ya da
Gercekten yine olusmamıs olabilir.
Hayırlısı.
Ama senin adına gerçekten çok sevindim.
Rabbim bana da yaşatsın insallah aynı duyguyu
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsinİşte benim çok garip. Yani adet bitiyor 6 gun sonra en geç yumurtlıyorum.
Mesela ben en son 27 mayısta adet oldum, şimdi 20 haziranda olacağım.
Bir kere agustosta kimyasal gebelik geçirdim.
Ondan sonra 3.ay denemeniz falan ilk defa bu ay dikkat ettim Bi oldu Bi olmadı gibi.
İşte 4 gun once seninki kadar zaman geçmemiş oldugu İcin de göstermemiş olabilir ya da
Gercekten yine olusmamıs olabilir.
Hayırlısı.
Ama senin adına gerçekten çok sevindim.
Rabbim bana da yaşatsın insallah aynı duyguyu
Ben 1 ay ara vermiştim benim regl lerim bir de 2 ay çok pıhtılı yoğun oldu bu ay düzeldi normale döndü, inşallah vardır bu ayı çok iyi değerlendirmiştimİnşallah vardırbende subattan itibaren 4.denemem de kaldim eğer varsa gerçekten ilk defa yüzüstü pozisyonu denedim eğer bu ay olmazsa gelecek ay her ilişki sonrasi yüzüstü uzanıp sağ bacağınızı karnınıza dogru çekip öyle uyuyun
Tebrikler, sağlıklı gebelikler dilerimYarin kan vercem eger beni yaniltmazsa darisi bekleyen isteyen herkese olsun kızlar
Rabbim.en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimizeBenim reglim düzenli canım çok şükür saat gibi ama 1 kimyasal yaşadım ben bu ay 3. Denememiz bakalım ne olacak
başka bir belirtim olmadı. sabah bulantıları falan daha 3-4 gündür hafif hafif gelmeye başladı. yine aynı şekilde göğüs hassasiyeti de benim her reglden önce olurdu zaten ona belirti diyemezdim. ama regl olunca biterdi bu sefer bitmedi devam ediyor :) evet o dediğiniz kanama her kadında olmazmış zaten olanlar 10 kişiden 2 si falanmış,o yüzden her şeyi ona yormamak gerek benim olmadı :) yani burdaki çoğu kişinin bu konularda benden daha bilgili olduğuna eminim. ben de okuyarak çok şey öğrendim ,ben mayısta karar verdim haziranda hamile olduğumu öğrendim,Allah tüm isteyenlere nasip etsin ama okuyordum sürekli burada yazılanları reglden önce gelen her lekelenmeye yerleşme teşhisi koyup kan vermeye gidenleri okudum idrarda bile negatif olmasına rağmen :) bence en azından regl tarihi yaklaştıkça buradan biraz uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum yoksa hep belirti arıyor herkes kendinde :) ama o kasık ağrısı bile reglin aynısı asla ayırt edemedim ben :)Kasık ağrın dışında bi belirtin var mıydı canım, yerleşme kanaması ile ilgili dediğin şey çok doğru ben geçen reglden 5 gün önce lekelendim fakat regl oldum yani yerleşme falan değilmiş
Benimde ilki öyle olmuştu ne şanslıymışım ilk istediğim ay hamile kaldım ama ne şanssızmışım ki sonu hüsran... Bu kadar zor olmamalı hamile kalmakbaşka bir belirtim olmadı. sabah bulantıları falan daha 3-4 gündür hafif hafif gelmeye başladı. yine aynı şekilde göğüs hassasiyeti de benim her reglden önce olurdu zaten ona belirti diyemezdim. ama regl olunca biterdi bu sefer bitmedi devam ediyor :) evet o dediğiniz kanama her kadında olmazmış zaten olanlar 10 kişiden 2 si falanmış,o yüzden her şeyi ona yormamak gerek benim olmadı :) yani burdaki çoğu kişinin bu konularda benden daha bilgili olduğuna eminim. ben de okuyarak çok şey öğrendim ,ben mayısta karar verdim haziranda hamile olduğumu öğrendim,Allah tüm isteyenlere nasip etsin ama okuyordum sürekli burada yazılanları reglden önce gelen her lekelenmeye yerleşme teşhisi koyup kan vermeye gidenleri okudum idrarda bile negatif olmasına rağmen :) bence en azından regl tarihi yaklaştıkça buradan biraz uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum yoksa hep belirti arıyor herkes kendinde :) ama o kasık ağrısı bile reglin aynısı asla ayırt edemedim ben :)
kuzum sen kimyasal mı geçirmiştin nasıl olmuştu nasıl anlaşılıyor nasıl anladın. hiç üzülme bi kere olan yine olur dualarım tüm isteyenlerle.Benimde ilki öyle olmuştu ne şanslıymışım ilk istediğim ay hamile kaldım ama ne şanssızmışım ki sonu hüsran... Bu kadar zor olmamalı hamile kalmak
kuzum sen kimyasal mı geçirmiştin nasıl olmuştu nasıl anlaşılıyor nasıl anladın. hiç üzülme bi kere olan yine olur dualarım tüm isteyenlerle.
Evet sağlıksız döllendiği için regl ile atılıyor benim beklenen adet tarihimden 6 gün sonra kanamam başladı 1 gün önce kahve lekeler geldi peçeteye hatta burda sormuştum nedir acaba diye o zaman da yerleşme kanaması denmişti :) şubat ayında geçirdim 1 ay ara verdim bu 3. Denememiz oldu işte... Benim de ilkinde aşırı göğüs ağrın ve kasık kramplarım vardı çatlamadan hemen 2 gün sonra başlamıştı belirtiler başlamaz diyorlar ama ben yaşadığım için eminim başlıyor demek ki kişiden kişiye göre değişen bişibir de biz ne yaparsak yapalım Allah en doğru zamanda nasip ediyor bence. kimyasal bildiğim kadarıyla kalitesiz embriyonun vücuttan atılması dimi daha yerleşmeden.
Kac gun gecmesi gerekli test icin biloyor musunuz ?Var ben yani başladım 14 haziranda
Kac gun bekleyeceksiniz acaba ?Evet ben varim bitti beklemedeyim...
Olur canım ama sen yine de umutlanma benim hamile olmadığım zamanda da oldu aynı batma ve kramplar yani hamileliğe bağlı da olabilir olmaya da bilir inşallah vardırKızlar benim bat 25 haziran, bi kaç gündür benim alt karnımda ara ara sancı olıyuyor, adet sancısı gibi, bide sol kasık içinde bi dolgubluk hissi var. Sizce hamile olsam daha adete 7 gün varken böyle şeyler olurmu?
Evet sağlıksız döllendiği için regl ile atılıyor benim beklenen adet tarihimden 6 gün sonra kanamam başladı 1 gün önce kahve lekeler geldi peçeteye hatta burda sormuştum nedir acaba diye o zaman da yerleşme kanaması denmişti :) şubat ayında geçirdim 1 ay ara verdim bu 3. Denememiz oldu işte... Benim de ilkinde aşırı göğüs ağrın ve kasık kramplarım vardı çatlamadan hemen 2 gün sonra başlamıştı belirtiler başlamaz diyorlar ama ben yaşadığım için eminim başlıyor demek ki kişiden kişiye göre değişen bişi
Kızlar benim bat 25 haziran, bi kaç gündür benim alt karnımda ara ara sancı olıyuyor, adet sancısı gibi, bide sol kasık içinde bi dolgubluk hissi var. Sizce hamile olsam daha adete 7 gün varken böyle şeyler olurmu?
Üzülmen için söylemiyorum sakın yanlış anlama, insan umut bağlayıp negatif olunca çok üzülüyor o yüzden en güzeli akışına bırakmak inşallah pozitif leri görürsünOlur canım ama sen yine de umutlanma benim hamile olmadığım zamanda da oldu aynı batma ve kramplar yani hamileliğe bağlı da olabilir olmaya da bilir inşallah vardır