Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okuyanse Bugün test yaptın mı kuzum ? Benim yumurtlama devam ediyor galiba. Geçen ay ertesi gün silikleşmeye başlamıştı test
Ya aynısını bugün özelden burdan bir arkadaşıma attım. Benimki de böyle. Benim de geçen ay siliklesmisti ertesi ay. Bu ay neden böyle oldu bilmiyorum sanırım +1 gün daha değerlendirmemiz gerekecek

Kızlar bir şey sorucam. Doğum kontrol hapını bıraktığımdan beri adetim bir-iki gün oynuyor. Buna düzensizlik diyebilir miyiz?

aramızda hamile arkadaslar var mi beni etiketlesin llisteye koyayim bakamdm mesajlara hic

Merhaba bende bişey sorayım. Yumurtlama günğ ilik oldu 5 gün sonra kahve leke geldi kesildi üstünden 4 gün geçti bıgün yne kahve leke erken gebelik testi yaptm çıkmadı adete 6 gün var. Testin üstğnde ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç verir yazıyo ama saçma geldi bana

Bir haftyi falam geçmediği surece duzensizlik olmaz o. Bir iki yada 4 gun bile oynayabilir yani
Bende öyle düşünüyordum. Bugün doktor bana prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ve gün alırı yarım hap almamı söyledi. İnternetten baktığımda adet düzensizliğinin prolaktin yüksekliğinin en önemli belirtisi olduğu yazıyor. Bende ise en fazla 1-2 gün oynar her zaman 6 gün sürer ve aşırı ağrılı geçmez. Hatta gelen kan da hep açık renktir böyle çamurumsu olmaz. Bunlara dayanarak sağlıklı bir döngüm olduğunu düşünüyordum. Böyle çıkınca biraz şaşırdım doğrusu.

Koyu veya kahve kan rahim duvarinda kalan ve gecem adette sokulemeyen kandir. Gebelik dusundugun icin rahim kendini hazirliyor ve duzensizliklerin olmasi normal cunmu yumurtlamayi degerlendirdigimzde bile hormonlar değişebiliyor. Prolaktinin ustunde dur onemli o rabbim sifa versin

26062020

Amin canım cümlemize inşallah. Bugün hemen başlayacağım ilaca zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…