Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru neyse bi gün daha dayanırız ne yapalımAdet dönemi de uzuyor böyle olunca
Tebrik ederimm. görünüyor ikinci çizgi Hemen mi çıktı cizgi? Sabah ilk idrarla daha belirgin olurKızlar bir bakabilir misiniz? Yarın regl günüm ama dayanamadım yaptım testi...
Çizgi var, bence hamilesin ama yine de bir iki kez daha yapKızlar bir bakabilir misiniz? Yarın regl günüm ama dayanamadım yaptım testi...
Evet yarın sabah yine yapicam, soktayim.. Allah ım nolursun ya sağlıklı bi gebelik olsun... başımdan neler geçti bir bilseniz ilk gebeligimde... dış gebelik oldu ama çok çektim...Çizgi var, bence hamilesin ama yine de bir iki kez daha yap
Çok teşekkür ederim :)) hemen çıktı.. hem de hiç sıvı alimina dikkat etmedim sabah da yapmadım ama yarın sabah yapicam, şoktayım halaTebrik ederimm. görünüyor ikinci çizgi Hemen mi çıktı cizgi? Sabah ilk idrarla daha belirgin olur
Sabah daha belirgin çıkar o zaman gözün aydın inşallah sağlıklı bir gebelik olurÇok teşekkür ederim :)) hemen çıktı.. hem de hiç sıvı alimina dikkat etmedim sabah da yapmadım ama yarın sabah yapicam, şoktayım hala
...
Aynen var çizgi canım silik Bi şekilde inşallah hamilesindir benimde 10 günüm var bakalım bekliyorumKızlar bir bakabilir misiniz? Yarın regl günüm ama dayanamadım yaptım testi...
Hemen mi çıktı bu gölge yoksa kurumus hali mi ?Kızlar bir bakabilir misiniz? Yarın regl günüm ama dayanamadım yaptım testi...
İnşallah bebeğin sağlıkla seninledir canımEvet yarın sabah yine yapicam, soktayim.. Allah ım nolursun ya sağlıklı bi gebelik olsun... başımdan neler geçti bir bilseniz ilk gebeligimde... dış gebelik oldu ama çok çektim...
Hosgeldin canm ekliyorum. Mantikli olan da o olur bat gunu test yap
Yoksa temmuz topiğine mi gitmeliyim onu bilemedim, dünden beri burayı takip ediyorumHosgeldin canm ekliyorum. Mantikli olan da o olur bat gunu test yap
Inşallah ya sağ olun güzel dilekleriniz için...♡Sabah daha belirgin çıkar o zaman gözün aydın inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Hemen mi çıktı bu gölge yoksa kurumus hali mi ?
İnşallah bebeğin sağlıkla seninledir canım
1 temmuzlular temmuz topiğindelermişHosgeldin canm ekliyorum. Mantikli olan da o olur bat gunu test yap
Tebrikler, allah muradınızı versin. Yarın sabah ilk idrarla yapıp,10 dakkadan sonra da içini açıp bakarsanız kesin olur inşallahKızlar bir bakabilir misiniz? Yarın regl günüm ama dayanamadım yaptım testi...