Ama zaten adete 4 gün kala yumurtladim..yane yumurtlama üstünden 8 gün geçti test yapsam bile bisey çıkmaz ki☺ yumurtlamadan 17 gün sonra test yapicam kismetseNasil dayaniyosun ya
Beklenen Adet Tarihi oluyormuş bende yeniyim. bat ne zaman sizin beraber bekleyelimKızlar bat tarihi ne demek oluyor bende düşünüyorum bilgi verir misiniz
Nedennhep nette yumurtlama adetten 14 once olur diyor senin 4 kala olmusAma zaten adete 4 gün kala yumurtladim..yane yumurtlama üstünden 8 gün geçti test yapsam bile bisey çıkmaz ki☺ yumurtlamadan 17 gün sonra test yapicam kismetse
İlk hamileliğimde çatlamadan 3 gün sonra Kasıklarda batma 5 gün sonra da göğüs ağrılarım başlamıştıMerhaba bişey sorabilir miyim kasık ağrılarınız tam olarak ne zaman başladı örnek veriyorum yumurtlamadan hemen sonra başlayıp her gün var mıydı veya bat tarıhınıze yakın mı başladı
Tam ay sonu benim adet günüm. 30 haziran. İnşallah saklikla hayırlı Bi şekilde tez zamanda Rabbım bize ve isteyen herkese nasip etsinBeklenen Adet Tarihi oluyormuş bende yeniyim. bat ne zaman sizin beraber bekleyelim
Sanmıyorum. Bizim özel kliniğimiz vardı hatırlıyorum gelen hastalara ilk idrar gözetmeksizin test yaparlardı.Gebelik testini illa ilk idrarlamı yapmak gerekiyor
Çünkü adette atıyor..yumurtladım ve 14 gün sonra ya adet yada hamilelik oluyo.. bazen duzen şaşıyor ya demekki erken veya gec yumurtluyoruz ondanNedennhep nette yumurtlama adetten 14 once olur diyor senin 4 kala olmus
Adet gunun ne zaman test yapacak misinCunku
Çünkü adette atıyor..yumurtladım ve 14 gün sonra ya adet yada hamilelik oluyo.. bazen duzen şaşıyor ya demekki erken veya gec yumurtluyoruz ondan
evet canım 3. günümdeyim sen ?
Olmadim canim ama stres etkiledi sanirimevet canım 3. günümdeyim sen ?
kaç gün geçtiOlmadim canim ama stres etkiledi sanirim
canımm ben 5. gün 2 gün sonra bitecek inş. Bidaha ki b at 6 temmuz bakalımevet canım 3. günümdeyim sen ?
canım geçmiş ama bakalım hayırlısı hep gecikiyor muydu böyleOlmadim canim ama stres etkiledi sanirim