Arkandan geliyorumcanımm ben 5. gün 2 gün sonra bitecek inş. Bidaha ki b at 6 temmuz bakalım
Genelde gecikmez ama ben adet günumu bile takmazdim cocuk dusunmedigim icin stres oldugum zamanlar erken ya da geç olurducanım geçmiş ama bakalım hayırlısı hep gecikiyor muydu böyle
Temmuz ayı hamilelik sayfasina katıldın mıArkandan geliyorum
şimdi oldumm hadi sende gelTemmuz ayı hamilelik sayfasina katıldın mı
yaa hayırlısı olsun ama gecikmesi de iyiye işaret canımGenelde gecikmez ama ben adet günumu bile takmazdim cocuk dusunmedigim icin stres oldugum zamanlar erken ya da geç olurdu
Kandegerim negatif cikinca umudum pek yok acikcasiyaa hayırlısı olsun ama gecikmesi de iyiye işaret canım
KK üyeleri hep der ki adet olana kadar umut varKandegerim negatif cikinca umudum pek yok acikcasi
KK üyeleri hep der ki adet olana kadar umut var
Ordayım :)şimdi oldumm hadi sende gel
ay ne biliyim ya o kadar sıkıntılı ki erken olmak daha iyi gecikince insanın ayarı kaçıyorBidebayilistersenferiha adetim bir gün gecikti sen oyle diyince dur bi test yapayim dedim sonucta adet gecti ilk idrar olmasina gerek yok diye dusundum ve cizginin esamesi bile yok kocaman tek cizgi stres yuzunden adet olamadim
Evet simdi olamadigim icin onumuzdeki ay da kaciyoray ne biliyim ya o kadar sıkıntılı ki erken olmak daha iyi gecikince insanın ayarı kaçıyor
Üst üste yorucu oluyor evetDoktorunuz öyle diyorsa öyle yapın o zaman. Zaten üst üste yorucu oluyor açıkçası. İnşallah bu ay tutunur, bekleyelim bakalım dört gözle
Benim de ilk defa 10 gün gecikti ama idrar testlerim negatifay ne biliyim ya o kadar sıkıntılı ki erken olmak daha iyi gecikince insanın ayarı kaçıyor