Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bende bir haftalık lekelenmenin ardından bugün adet oldum bu ay inofolic kullanmıştım sanırım ondan dolayı hem 5 gün erken adet oldum hem de lekelenme yaptı. İnşallah bu ay yumurtlama testi ile takip edeceğim. Temmuz topiğine geçiyorum inşallah bu ay olur

Kızlar bir şey soracağım. Bat normalde 19haziranda ama ben piki ayın 9unde gördüm. Batımda ertelenir mı bu durumda? Yani 23unde mı regl olurum acaba? Ankara'ya gidecektim bu ay ne kadar geçen olursa o kadar az zaman kalacak tedavi için. Canım sıkıldı.

Selam kızlar size sormak istediğim birşey var ,bat iki ya da dört gün içinde , tansiyonum düştü başım ağrıyor iki gündür ,kasıklarım da batmalar hissediyorum bir haftadır falan ,heveslenmekte istemiyorum ama hevesleniyorumda benim gibi yaşayıp gebelik haberini alan var mı ,çok karışık duygular içerisindeyim hem heyecanlanıyorum hem üzülüyorum şu önümdeki bir kaç gün geçmek bilmiyor

Bidebayilistersenferiha adetim bir gün gecikti sen oyle diyince dur bi test yapayim dedim sonucta adet gecti ilk idrar olmasina gerek yok diye dusundum ve cizginin esamesi bile yok kocaman tek cizgi stres yuzunden adet olamadim
ay ne biliyim ya o kadar sıkıntılı ki erken olmak daha iyi gecikince insanın ayarı kaçıyor

Doktorunuz öyle diyorsa öyle yapın o zaman. Zaten üst üste yorucu oluyor açıkçası. İnşallah bu ay tutunur, bekleyelim bakalım dört gözle
Üst üste yorucu oluyor evet yapasım gelmiyor bazen. Gün aşırı iyi ya bu ay inşallah olur artık ya beklemek umut etmek çok zor yıpratıcı

Okuyanse Bugün test yaptın mı kuzum ? Benim yumurtlama devam ediyor galiba. Geçen ay ertesi gün silikleşmeye başlamıştı test

Eklentiler

• IMG_20200615_164053.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_20200614_161429.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 16
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…