- 25 Ocak 2020
- 58
- 37
- 37
Benim nacizane tecrübeme göre en bariz belirtiler, göğüs hassasiyeti ve uyku hali...Aa bir de akıntı...Bariz belirtiler içerisinde boğulup asla gebeliğe yormayıp hala sabırla bekliyorum.
SADECE bağırsak haraketlikiği var yani inanılmaz gaz var bunun İcin sanırım doktora gideceğim artık ağrısı da dayanılmaz oluyor gebelikte yaşanan bir durum mu
Onların hepsi var ama bunun bence gebelikle alakası yok. Bagır saklarım da sorun olmasın diye korkuyorumBenim nacizane tecrübeme göre en bariz belirtiler, göğüs hassasiyeti ve uyku hali...Aa bir de akıntı...
Belki bir yardımım olur diye paylaşmak istedim...
Inşallah çok çok teşekkür ederim.... Inşallah tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip olur yürekten dua ediyorum hepimize..İnşallah bebeğin sağlıkla seninledir canım
Ben oğluma hamile kaldığımda baya çoktu canım gaz sancımBariz belirtiler içerisinde boğulup asla gebeliğe yormayıp hala sabırla bekliyorum.
SADECE bağırsak haraketlikiği var yani inanılmaz gaz var bunun İcin sanırım doktora gideceğim artık ağrısı da dayanılmaz oluyor gebelikte yaşanan bir durum mu
Yoo doğru yerdesinYoksa temmuz topiğine mi gitmeliyim onu bilemedim, dünden beri burayı takip ediyorum
Insallah gebelikdir camm kan testi ile kesinleştirHemen cıktı anında.. Ben de inanamadim
26 olarak ekledim ben1 temmuzlular temmuz topiğindelermiş
Ben oraya yazayım en iyisi canım ve her iki topiği de takibe devam ederim
İşte ben bat’ı neye göre hesaplayacağımın karışıklığı içindeyim de26 olarak ekledim ben
Hayırlı olsun ikisinde de 6. Haftada kalp atışlarını duymustumMerhaba hanımlar,
Beklenen adet tarihim yarın, yani, 14 haziran.
Sizlere demiştim ya bu sabah için erken gebelik testi yapacağım diye, erken gebelik (çoook silik diyemem ama orta derece silik bir çizgiyle) pozitif çıktıacilde kan verdim değer 120. Acildeki doktor erken hafta gebelik dedi. Nasıl sizce?
doktora gitmedim cunku daha ultrasonda görülmez, 2 güne bir kan ver dedi, bana gelme dedi...
Benim sorum tecrübeli anneler ve anne adayları, ultrasonda ne zaman kese görülür?
Benim de bel ağrım ve kasık agrım cokBen oğluma hamile kaldığımda baya çoktu canım gaz sancımbide bel ağrım vardı başka belirtim yoktu
Insallah gebelikdir camm kan testi ile kesinleştir
Bilmiyorum ki cnm yarın da erken gebelik testi yapıcam eşim kan testine gidelim diyor ama idrarda çıkmayınca bende gitmek istemiyorum bi kaç gün daha bekliycem belki geç döllenme olmuşturyaa çok ilginç geliyor bana bu çok uzun bi gecikme acaba varsa kanda cıkar mı?