- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 34
Artık işte 7 gun var adete bu ay geçti. Bakalım adet olursam artık onu kullanırım diye dusunuyorum hayırlısı ya. 3 ay bu karantina sebebiyle bir suru belirti izledim malum isler durdu evde stresten simdi artık belirgin bir belirti bile olsa yormıcam genelge diye söz verdim kendime bekliyorum halaOvulasyon testi kullanabilirsin daha once gebelik elde edilmisse onunla daha iyi yakalarsın yumurtayi.
Geliyorum :)Temmuz topiği çok güzel gelsene
En mantikli hareket bu olur emin ol. Ben belirti aramadim hic bu ay ve 4 gun gec adet olmama ragmen. Psikolojikmen kendimize eziyet ediyorz resmen halbuki kafa rahat oldugunda hormonlar gayet düzgün calisiyorArtık işte 7 gun var adete bu ay geçti. Bakalım adet olursam artık onu kullanırım diye dusunuyorum hayırlısı ya. 3 ay bu karantina sebebiyle bir suru belirti izledim malum isler durdu evde stresten simdi artık belirgin bir belirti bile olsa yormıcam genelge diye söz verdim kendime bekliyorum hala
Bat tarihime yakın başladı ama şöyle bi his normalde adetten 6 ile 24 saat önce anca başlar ama gebelik olunca adete yakın başlıyor aha diyorsun adet oluyorum ama atıyorum 6 saat geçiyo olmuyorsun 12 saat geçiyo olmuyorsun, 24 saat geçiyo olmuyorsun hatta bir iki gün geçiyo olmuyorsun ama kasık ta gerilmeler devam ediyo, özet olarak normalden birkaç gün önce başlayıp devam ediyorMerhaba bişey sorabilir miyim kasık ağrılarınız tam olarak ne zaman başladı örnek veriyorum yumurtlamadan hemen sonra başlayıp her gün var mıydı veya bat tarıhınıze yakın mı başladı
Adetle aynı ağrı ama uzatmalı, gerilmeli, arada gaz var gibi üşütürsün de arada böyle gerilir rahmin ona benziyo bir de birkaç gündür bende şeffaf akıntı var sürekli adet oldum sanıyorumBir de adet olacakmışçasına ağrı mı var demek istedınız yoksa adet olacakmışçasına ağrı yok mu demek istedınız
Adetle aynı ağrı ama uzatmalı, gerilmeli, arada gaz var gibi üşütürsün de arada böyle gerilir rahmin ona benziyo bir de birkaç gündür bende şeffaf akıntı var sürekli adet oldum sanıyorum
Çok çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinMerhaba hanımlar,
Beklenen adet tarihim yarın, yani, 14 haziran.
Sizlere demiştim ya bu sabah için erken gebelik testi yapacağım diye, erken gebelik (çoook silik diyemem ama orta derece silik bir çizgiyle) pozitif çıktıacilde kan verdim değer 120. Acildeki doktor erken hafta gebelik dedi. Nasıl sizce?
doktora gitmedim cunku daha ultrasonda görülmez, 2 güne bir kan ver dedi, bana gelme dedi...
Benim sorum tecrübeli anneler ve anne adayları, ultrasonda ne zaman kese görülür?
Beta hcg 1000 ve üzeri olunc aulrasonra gözüküyor 2 gün sonra tekrar kan verin artış 2 katıysa 1 hafta sonra filan çağırırMerhaba hanımlar,
Sizlere demiştim ya bu sabah için erken gebelik testi yapacağım diye, erken gebelik (çoook silik diyemem ama orta derece silik bir çizgiyle) pozitif çıktıacilde kan verdim değer 120. Acildeki doktor erken hafta gebelik dedi. Nasıl sizce?
doktora gitmedim cunku daha ultrasonda görülmez, 2 güne bir kan ver dedi, bana gelme dedi...
Benim sorum tecrübeli anneler ve anne adayları, ultrasonda ne zaman kese görülür?
Tberik ederim kardesim insallah sorunsuz dogurursun kucagina airsinMerhaba hanımlar,
Canım tebrikler gözün aydınMerhaba hanımlar,
Çok çok tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsinkese 6. Hafta kalp 8. Hafta diye biliyorum
Beta hcg 1000 ve üzeri olunc aulrasonra gözüküyor 2 gün sonra tekrar kan verin artış 2 katıysa 1 hafta sonra filan çağırır
Tberik ederim kardesim insallah sorunsuz dogurursun kucagina airsin
Çok çok teşekkür ederim hepinize, Allah sizlere, buradaki tüm kadınlara ve isteyen hak eden herkese nasip etsin hayırlısı ile..Ben de 10 aydır deniyorum. Bu süreçte birine yardımım dokunur diye tavsiyede bulunmam gerekirse, mutlaka yumurtlamayı ovulasyon testleri ile takip etmek gerektiği olur. Ben aylardır telefon uygulamaları ile yumurtlamamı kaçırmışım meğerse. Ve bu testleri yılmadan yapmak... Bu ay döngümün 33. günü pik gördüm. Eğer bir yerden sonra bıkıp yapmayı bıraksam yumurtlama günümü kaçıracaktım.Canım tebrikler gözün aydın
Yani sadece 1 kere daha mı kan vermem gerekecek?Beta hcg 1000 ve üzeri olunc aulrasonra gözüküyor 2 gün sonra tekrar kan verin artış 2 katıysa 1 hafta sonra filan çağırır
Aynen öyle benim 113 çıktı 2 gün sonra 183 çıktı 2 katı artış olmadığı için tekrar istedi bu sefer 312 çıktı yüzde 70 artış oldu o yüzden yarın tekrar vericem ama 2 katı artarsa gerek yok oğlumda öyle oldu çünküYani sadece 1 kere daha mı kan vermem gerekecek?
2 gun sonra verdiğim kanda 2 kat artış varsa 1 hafta boyunca sürekli 2 güne bir kan vermeme gerek yok mu?
Bir kere düzenli arttığını görmek yeterli oluyor mu?
Kimyasaldan korkuyorum da idrar testinde silik çizgi çıktığı için
İnşallah saglicakla kucağına alacaksın bebeğini canim içini ferah tut iyi düşün bol bol dua etÇok çok teşekkür ederim hepinize, Allah sizlere, buradaki tüm kadınlara ve isteyen hak eden herkese nasip etsin hayırlısı ile..Ben de 10 aydır deniyorum. Bu süreçte birine yardımım dokunur diye tavsiyede bulunmam gerekirse, mutlaka yumurtlamayı ovulasyon testleri ile takip etmek gerektiği olur. Ben aylardır telefon uygulamaları ile yumurtlamamı kaçırmışım meğerse. Ve bu testleri yılmadan yapmak... Bu ay döngümün 33. günü pik gördüm. Eğer bir yerden sonra bıkıp yapmayı bıraksam yumurtlama günümü kaçıracaktım.
Bendeki belirtiler ise, göğüs hassasiyeti, sürekli değil ama arada kasığa giren sancılar, belirli şeylere karşı iştah artışı; ama en en belirgin belirti bana göre uyku ve yorgunluk hali şeklinde oldu.
İnşallah sağlıkla ilerler, korkmuyor değilim ilk deneyimim ilerlemeyecek diye korkuyorum, ama korkunun ecele faydası yok bekleyip göreceğiz
Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun kardesim insallah hayirli haberini aliriz olmazsada uzulme sonuna kadar pes etmek yok :) simdi nezamana kadar sonuc aliyorsun canim ben bilmiyorum bu asilamayi filan ne oldgunu tam olarakArkadaşlar ben de bugün aşılama oldum. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin,ben isteyen herkese ediyorym.
Size de hayırlı olsun o zaman. İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler...Aynen öyle benim 113 çıktı 2 gün sonra 183 çıktı 2 katı artış olmadığı için tekrar istedi bu sefer 312 çıktı yüzde 70 artış oldu o yüzden yarın tekrar vericem ama 2 katı artarsa gerek yok oğlumda öyle oldu çünkü
Size de hayırlı olsun o zaman. İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler...
Yani 2 kat artış gördükten sonra kan vermeyi bitiriyoruz, ama görmezsek görene kadar devam öyle mi :)))
[/QUOTE
Canim görülmezse gebelik sikintiya girmis demektir saglikli gebelikte artarak gider zaten bi kere daha kan ver iki gun gecince netlesir zaten. Ama kötüyü cagirmamak lazim guzel dusunün keyfinj cikarin
1 oğlum var benim 6 yaşında ozaman öyle yapmışlardı eğer 2 katı atmazsa kese gözüken kadar bakıyorlar çünkü salı günü çağırdı beni doktorum ultrason muayene edicem dieSize de hayırlı olsun o zaman. İnşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler...
Yani 2 kat artış gördükten sonra kan vermeyi bitiriyoruz, ama görmezsek görene kadar devam öyle mi :)))