Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar iyi geceler bat tarihim 8 gün geçti hala adet yok dün sabah test yaptım negatif çıktı bugün yapmadım yarın sabah yapsam mı yoksa pazartesiyi mi beklesem belirti olarak normal adet belirtileri ve hafif bel ağrısı var hiç göğüs ağrım yok ama çok fazla akıntım var

Lafa Kafaya taktikça vucut dengesini şaşiriyor sanirim pazartesi kan tahlili verin ama o zaman netleşir

Arkadaşlar adetime 5 gün var. Yumurtlamadan 10 gün geçti. Laboquick erken gebelik testi yaptım.ilk 5 dk da Çok çok silik bir çizgi var kamerada görünmüyordu fotoyla biraz oynadim. Acaba gören var mı yoksa gözlerim oyun mu oynuorrr . Bu arada iki gün önce de yapmıştım hiç bir gölge bile yoktu

Eklentiler

• IMG_20200614_103512.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 71
Evet gözüküyor adete 2 gün kala kan yada idrar yapın kesin belli olur

testin içini açıp baksanıza.
Ben de erken gebelik yaptığımda böyle cıktı, bişi anlamadım içini açıp baktığımda çizgi net görünüyordu...

Hiç daha önce gecikmiş miydin ? Bukadar fazla gecikme oldumu.. ? Pazartesi bak bakalim olmazsa kan verirsin inş hamilesindir hayirliysa tabi

Merhaba kızlar benimde bugün bat günüm ancak bir hareketlilik yok yarında olmazsam tekrardan test yapayım diyorum erken gebelik testimi alayım yoksa diğerini mi ya da birkaç gün bekleyeyim mi

Merhaba kızlar benimde bugün bat günüm ancak bir hareketlilik yok yarında olmazsam tekrardan test yapayım diyorum erken gebelik testimi alayım yoksa diğerini mi ya da birkaç gün bekleyeyim mi
Her ikisinden de alıp aynı sabah idrarıyla ikisini de yapın bence hem erken gebelik hem normal gebelik...
Zaten bat günü geldiyse silik de olsa çıkacaktır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…