Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En mantikli hareket bu olur emin ol. Ben belirti aramadim hic bu ay ve 4 gun gec adet olmama ragmen. Psikolojikmen kendimize eziyet ediyorz resmen halbuki kafa rahat oldugunda hormonlar gayet düzgün calisiyor
Ben de öyle dusunuyorım yani tamamen akışına bıraktım normalde bir gebelik belirtisi olan biseyi bile Baska biseye yoruyorum cunku diğer turlu buyuk yıkıntılar oluyor. İnanıp olmaması da çok kötü cunku

Kızlar bu pik dimi ya ilk defa laboquick kullanıyorum

Eklentiler

• IMG_20200614_161429.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 15921406590835348539922238102751.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 25
Adetle aynı ağrı ama uzatmalı, gerilmeli, arada gaz var gibi üşütürsün de arada böyle gerilir rahmin ona benziyo bir de birkaç gündür bende şeffaf akıntı var sürekli adet oldum sanıyorum
Anladım, ne kdar kaldı bata? Benim 21 haziran bat yumurtlama gününden beri hafif hafif kasılmalar kasıkta dünden beri de bacak ağrısı hafif bele vuracakmış gbi...şubat ayında hamile kalmıştım aynı belirtiler böyleydi ama şimdi inşallah diyorum yıne hamileliktir

Hiç daha önce gecikmiş miydin ? Bukadar fazla gecikme oldumu.. ? Pazartesi bak bakalim olmazsa kan verirsin inş hamilesindir hayirliysa tabi
Pko var bende 3- 5 gün gecikiyordu ama hiç bu kadar gecikmedi 10 gün oldu gecikeli iki gündür test yapmadım yarın sabah yapıcam silik de olsa kan tahliline gidicem çok heycanlıyım bu sefer, ama hiç belirtim yok göğüs ağrısı en belirgin belirtiymiş ama bende yok çok akıntım var sadece çok az da belim ağrıyor o kadar

anladim canim bende de pko var bende senin gibi gecikmemistim uzun bi zaman sonra ilkkez böyle oldum ama sanirim bende adet oluyorum yavas yavas iki gun öncede negatif kan testi aldim ben sendene baya gecikmistim yani hem umutlu ama hemde olasiliklari dusun yani insallah sen hamilesindir olmazsa napalim beraber temmuzu bekleriz :)

Kısmet cnm olmazsa da Allah’ın takdiri..Senin ne kadar olmuştu gecikeli şuan adet oldun mu?

Kısmet cnm olmazsa da Allah’ın takdiri..Senin ne kadar olmuştu gecikeli şuan adet oldun mu?

benim baya gecti canim 20 gun filan ama aralarda cok lekelenme oldu negatif kan testi aldim ondan sona bir basladi durdu simdi tekrar gelmis kanamam inssallah sökulurumde ona göre devam ederim bende.. evet ne guzel söyledin Allahin takdiri :)

Benim gecikmelerim bu kadar uzun sürmüyor en fazla bir hafta ama şimdi çocuk düşündüğüm için de vücut dengesi şaşmış olabilir hayırlısı artık yarın erken gebelik testi yapıcam

Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun kardesim insallah hayirli haberini aliriz olmazsada uzulme sonuna kadar pes etmek yok :) simdi nezamana kadar sonuc aliyorsun canim ben bilmiyorum bu asilamayi filan ne oldgunu tam olarak
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. 26 haziranda sonuç belli olacak. Aşılamada doktor enjektörle spermleri daha ileriye bırakıyor,döllenme şansını arttırmak için

Kızlar merhabalar Allah herkesin gönlünden geçeni versin inşallah . Bne diğer ayda ovulasyon testi ile hamile kalmayı planlıyordum.ama adetim düzenli olmasına rağmen 6gün geciktim. Cuma ve cumartesi günü test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yoluyla korunmaya çalışıyorum. Şimye kadar bu yöntemle korunduk.tabiki bu geçerli güvenilir bir yöntem değil. Sizce durum ne

Adetin geçtikten sonra test yaptı negatif çıktıysa gebe değilsindir birde 6 gün geçti diyorsun çok koyu çıkması lazım normalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…