Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi de hep derler ya ilacla korunanların gec olur dıye, olacagı varsa ılac kullanırken bıle oluyor.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef 2 yıldır bi kere bıle denk gelmez mı, maalesef yok

Bi de hep derler ya ilacla korunanların gec olur dıye, olacagı varsa ılac kullanırken bıle oluyor.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef 2 yıldır bi kere bıle denk gelmez mı, maalesef yok
Aynen ya dediler ki ovulasyon testi kesin denedin aylarca yok aşılama yaptır iki kere yine yok rahim filmi çektirdim cidden herşey yolundaysa nerde bu bebek hiç denk gelmedi rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah kıskanmıyoruz ama biz neden bu kadar şanssızız hamile kalıcam diye korkmayı çok isterdim ya da hiç beklemediğim ayda pat diye hamile kalmayı

Ay dimi ya bende isterdim valla. Her şeyim anneme çekmiş şu doğurganlığım çekmemiş. Annem hapı bıraktığı ay hamile kalmış. Bende 4 ay oldu hala yok

Aynı durumdayız walla, keske hamıle kalsam 2 ay farkına bile varmasam, ben de rahım fılmı cektırdım 6 ayı gectı.. Hala yok

Inşallah pat diye kalırız hep birlikte ❤

Merhaba bişey sorabilir miyim kasık ağrılarınız tam olarak ne zaman başladı örnek veriyorum yumurtlamadan hemen sonra başlayıp her gün var mıydı veya bat tarıhınıze yakın mı başladı

Bir de adet olacakmışçasına ağrı mı var demek istedınız yoksa adet olacakmışçasına ağrı yok mu demek istedınız

Ben agustosta bir kimyasal geçirip 6 ay kadar korundum marttan beri istiyoruz bizde. Henuz olmadı daha.
Ama öyle bir takip yapmamıştım bu ay daha dikkatliydim bakalım hayırlısı
Ovulasyon testi kullanabilirsin daha once gebelik elde edilmisse onunla daha iyi yakalarsın yumurtayi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…