Bi de hep derler ya ilacla korunanların gec olur dıye, olacagı varsa ılac kullanırken bıle oluyor.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef 2 yıldır bi kere bıle denk gelmez mı, maalesef yokÇok doğru valla göze aldım artık olsun bi sekilde şimdi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim 2 yıl doğum kontrol hapı kullandı bıraktığı ay hiç adet görmeden hamile kaldı ikinciye aynı zamanda evlenmiştik şans işte hiç bi sorun yokken neden olmuyor ki
Ne demek rica ederim ama Tabi normal yükselişte devam etmeyip saglıklı gebelik yaşayanlarda var Rabbim ne eylerse guzel eyler hic sıkmamak lazım canımızıHayırlısı olsun artık teşekkür ederim
Temmuz topiği çok güzel gelseneAdet oldum bugün
Aynen ya dediler ki ovulasyon testi kesin denedin aylarca yok aşılama yaptır iki kere yine yok rahim filmi çektirdim cidden herşey yolundaysa nerde bu bebek hiç denk gelmedi rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah kıskanmıyoruz ama biz neden bu kadar şanssızız hamile kalıcam diye korkmayı çok isterdim ya da hiç beklemediğim ayda pat diye hamile kalmayıBi de hep derler ya ilacla korunanların gec olur dıye, olacagı varsa ılac kullanırken bıle oluyor.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef 2 yıldır bi kere bıle denk gelmez mı, maalesef yok
Ay dimi yaAynen ya dediler ki ovulasyon testi kesin denedin aylarca yok aşılama yaptır iki kere yine yok rahim filmi çektirdim cidden herşey yolundaysa nerde bu bebek hiç denk gelmedi rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah kıskanmıyoruz ama biz neden bu kadar şanssızız hamile kalıcam diye korkmayı çok isterdim ya da hiç beklemediğim ayda pat diye hamile kalmayı
Ben de olayim rahatliyim artik önüme bakarim soğan kürü yapalim diger ayaAdet oldum bugün
Aynı durumdayız walla, keske hamıle kalsam 2 ay farkına bile varmasam, ben de rahım fılmı cektırdım 6 ayı gectı.. Hala yokAynen ya dediler ki ovulasyon testi kesin denedin aylarca yok aşılama yaptır iki kere yine yok rahim filmi çektirdim cidden herşey yolundaysa nerde bu bebek hiç denk gelmedi rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah kıskanmıyoruz ama biz neden bu kadar şanssızız hamile kalıcam diye korkmayı çok isterdim ya da hiç beklemediğim ayda pat diye hamile kalmayı
Üzülme hep aynı şeyi söylüyorum sana da diyeyim negatif bitti demek değil erkendir belkiAnladım, Allah kucaginada almayı nasip etsin inşallah.benimde 2 yada 3 var bata bugün negatif gordumde hayaller suya düştü ☹
evet değişiyor kuzum ben adete 3 gün kala 2.kez yumurtlamam olmuştu adetim 12 gün gecikmişti....Birşey sorcam diyelim ki adete bir hafta kala yumurtlama oldu o zaman adet tarihide değişir mi.hani yumurtlamadan 14 gün sonra falan adet olunuyor ya o yüzden
Agrı falan varmı acabaBen dün cektirdim.
Amin ins ca im sagolAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah öyledir, inşallahÜzülme hep aynı şeyi söylüyorum sana da diyeyim negatif bitti demek değil erkendir belki
Daha 4 ay olmuş olur bence benimki 3 yıl oldu sayılırAy dimi yabende isterdim valla. Her şeyim anneme çekmiş şu doğurganlığım çekmemiş. Annem hapı bıraktığı ay hamile kalmış. Bende 4 ay oldu hala yok
İnşallah tez zamanda olur canım ayy yine hamile kaldım desem tek seferde zaten bi tane olsun hiç korunmayacagımAynı durumdayız walla, keske hamıle kalsam 2 ay farkına bile varmasam, ben de rahım fılmı cektırdım 6 ayı gectı.. Hala yok
Hahhahaa aynen ben de, hıc korunmak yok olabıldıgı kadar olsunİnşallah tez zamanda olur canım ayy yine hamile kaldım desem tek seferde zaten bi tane olsun hiç korunmayacagım
Inşallah pat diye kalırız hep birlikte ❤Aynen ya dediler ki ovulasyon testi kesin denedin aylarca yok aşılama yaptır iki kere yine yok rahim filmi çektirdim cidden herşey yolundaysa nerde bu bebek hiç denk gelmedi rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin inşallah kıskanmıyoruz ama biz neden bu kadar şanssızız hamile kalıcam diye korkmayı çok isterdim ya da hiç beklemediğim ayda pat diye hamile kalmayı
Merhaba bişey sorabilir miyim kasık ağrılarınız tam olarak ne zaman başladı örnek veriyorum yumurtlamadan hemen sonra başlayıp her gün var mıydı veya bat tarıhınıze yakın mı başladıYok canım ne gezer negatif çıktı ama adet olacakmışçasına ağrım olamıyorum gibi, bence bu baya baya gebelik belirtisi ama sonuç negatif anlamıyorum muhtemelen çok erken olduğu için sen de son durum neydi
Bir de adet olacakmışçasına ağrı mı var demek istedınız yoksa adet olacakmışçasına ağrı yok mu demek istedınızYok canım ne gezer negatif çıktı ama adet olacakmışçasına ağrım olamıyorum gibi, bence bu baya baya gebelik belirtisi ama sonuç negatif anlamıyorum muhtemelen çok erken olduğu için sen de son durum neydi
Ovulasyon testi kullanabilirsin daha once gebelik elde edilmisse onunla daha iyi yakalarsın yumurtayi.Ben agustosta bir kimyasal geçirip 6 ay kadar korundum marttan beri istiyoruz bizde. Henuz olmadı daha.
Ama öyle bir takip yapmamıştım bu ay daha dikkatliydim bakalım hayırlısı