- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Güzel sonuç gelicek üzmeyin kendiniziYa kan verene kadar baya baya gebeyim tribindeydim sonra bişi oldu bekledikçe gerildim, bir de daha bat günüm bile gelmedi, şu erken gebelik testi bütün dengemiz bozdu, ben ne güzel sabırlı sabırlı bekleyecektim, o incecik çizgi bütün planımı bitirdi, baya hamileyim galiba tribine soktu beni şimdi baya da erken negatif çıkarsa baya bozulucam
Hoşbuldummm canım teşekkür ederim. Takip edemedim. İnsallah guzel haberler gelmiştir diger adaylardanHosgeldin
Çok teşekkürler canım inş, ya hayırlısı olsun tabi ama umutlanmak biraz yıkıcı olacak, hani rutin bekliyor olsam bu kadar takmam da ne bileyim bakalımGüzel sonuç gelicek üzmeyin kendinizi
Ölümsüz olsa da üzülme sakın canım ki bence olumlu olacakÇok teşekkürler canım inş, ya hayırlısı olsun tabi ama umutlanmak biraz yıkıcı olacak, hani rutin bekliyor olsam bu kadar takmam da ne bileyim bakalım
ölümsüz yazmışım olumsuz yazacağımaÖlümsüz olsa da üzülme sakın canım ki bence olumlu olacak
Anladım canımölümsüz yazmışım olumsuz yazacağıma
Çoğunluk olumsuzHoşbuldummm canım teşekkür ederim. Takip edemedim. İnsallah guzel haberler gelmiştir diger adaylardan
canım öyle bir durum var ise mutlaka git doktora hem için rahatlamış olursun kist devam ediyor ise erkenden önlem almış olursun benim yarın adet olmam lazım ama tüm ağrılarım bitti gitti karnım 3 aylık hamile gibi şiş vücuduma sinir olmaya başladım umarım adetim gecikmez çünkü hiçbir belirtimyok şu andaPiXiEE L lavinya5367 H history1985 X xnobodyx Summerwinter kızlar fekalet regl sancım vardı bugün de şansıma izinliydim yattım hep. Şimdi kendime geldim. O zaman ovulasyon testi alalım hep birlikte temmuz a hazırlık yapalım. Kimseye söylememiştim zaten ilk denememdi ama iyi ki de burada sizlerle tanıştım birbirimize destek oluyoruz bu beni hem çok duygulandırıyor hem de çok mutlu ediyor❤ Eşim bile sabah eeee kızlara haber verdin mi regli olduğunu ne dediler dedi ama benim kistim vardı evlendim hiç doktora bile gitmedim 6 cm di. Eşim dedi bi dr gidelim reglin bittikten sonra yine de bi baktırayım diyorum belki tüpü tıkamıştır ne dersiniz??
Canımmm belki de gebesindir hani benim hiç bekirtim yokken 5 gün erken regli oldumcanım öyle bir durum var ise mutlaka git doktora hem için rahatlamış olursun kist devam ediyor ise erkenden önlem almış olursun benim yarın adet olmam lazım ama tüm ağrılarım bitti gitti karnım 3 aylık hamile gibi şiş vücuduma sinir olmaya başladım umarım adetim gecikmez çünkü hiçbir belirtimyok şu anda
Yok kuzum ya ben 3 gun önce kan testi verdim negatif çıktıCanımmm belki de gebesindir hani benim hiç bekirtim yokken 5 gün erken regli oldum
Ama Çok erken değil miiiYok kuzum ya ben 3 gun önce kan testi verdim negatif çıktı
Adetime 4 gün vardı o zaman yaptırmıştım test merkezindeki görevli kesin çıkar Sonuc dedi. Kan verdiğinin ertesi günü de erken gebelik testi yaptım onda da negatif çıktı bu şekilde olup hamile kalanda çok okudum ama ben o kadar şanslı biri degilim malesefAma Çok erken değil miii
Evet bu ay da böyle deneyelim zaten döngümüz ayni gibi bene bi kaç güne regli olucam. Ben de3 aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum, bu ay belki genel kontrole giderim, rahim filmi bende istiyorum bakalım tüplerne alemde. Bu arada reglim 2. Yada 3. Gunu hormonlara bakılır gideceksen o günlerde git canimmPiXiEE L lavinya5367 H history1985 X xnobodyx Summerwinter kızlar fekalet regl sancım vardı bugün de şansıma izinliydim yattım hep. Şimdi kendime geldim. O zaman ovulasyon testi alalım hep birlikte temmuz a hazırlık yapalım. Kimseye söylememiştim zaten ilk denememdi ama iyi ki de burada sizlerle tanıştım birbirimize destek oluyoruz bu beni hem çok duygulandırıyor hem de çok mutlu ediyor❤ Eşim bile sabah eeee kızlara haber verdin mi regli olduğunu ne dediler dedi ama benim kistim vardı evlendim hiç doktora bile gitmedim 6 cm di. Eşim dedi bi dr gidelim reglin bittikten sonra yine de bi baktırayım diyorum belki tüpü tıkamıştır ne dersiniz??
Yok canım çok canım sıkıldı, alan hemşire öğleden sonra gel dedi ama çıkmayınca laboratuvar ı aradım, yarın akşamı bile bulabilir yanlış anlamışsınız diyo, gel de delirmeLaagertha sonuç çıkmadı mı canım?
Yok artik tun gün bekledin keşke özele giyseydin 1 saate cikardiYok canım çok canım sıkıldı, alan hemşire öğleden sonra gel dedi ama çıkmayınca laboratuvar ı aradım, yarın akşamı bile bulabilir yanlış anlamışsınız diyo, gel de delirme
Hiç sorma eşim de onu diyo ama olan oldu ilkinde hep özele gittim bu sefer sakin olayım bi bakayım dedikçe saçma saçma şeyler geliyo başımaYok artik tun gün bekledin keşke özele giyseydin 1 saate cikardi
Sen hastanenin öyle dediğine bakma hangi hastaneye gittiysen adını yaz Google a orn.beylikduzu devlet hastanesi labaratuar sonuç alma diye orda sana kimlik no ve doğum yılını sorar ordan bak test sonuçlarına aynı gün içinde çıkıyor genellikle.Hiç sorma eşim de onu diyo ama olan oldu ilkinde hep özele gittim bu sefer sakin olayım bi bakayım dedikçe saçma saçma şeyler geliyo başıma
Vardır bunda da bir hayır canımHiç sorma eşim de onu diyo ama olan oldu ilkinde hep özele gittim bu sefer sakin olayım bi bakayım dedikçe saçma saçma şeyler geliyo başıma