Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güzel sonuç gelicek üzmeyin kendinizi

PiXiEE L lavinya5367 H history1985 X xnobodyx Summerwinter kızlar fekalet regl sancım vardı bugün de şansıma izinliydim yattım hep. Şimdi kendime geldim. O zaman ovulasyon testi alalım hep birlikte temmuz a hazırlık yapalım. Kimseye söylememiştim zaten ilk denememdi ama iyi ki de burada sizlerle tanıştım birbirimize destek oluyoruz bu beni hem çok duygulandırıyor hem de çok mutlu ediyor❤ Eşim bile sabah eeee kızlara haber verdin mi regli olduğunu ne dediler dedi ama benim kistim vardı evlendim hiç doktora bile gitmedim 6 cm di. Eşim dedi bi dr gidelim reglin bittikten sonra yine de bi baktırayım diyorum belki tüpü tıkamıştır ne dersiniz??

canım öyle bir durum var ise mutlaka git doktora hem için rahatlamış olursun kist devam ediyor ise erkenden önlem almış olursun benim yarın adet olmam lazım ama tüm ağrılarım bitti gitti karnım 3 aylık hamile gibi şiş vücuduma sinir olmaya başladım umarım adetim gecikmez çünkü hiçbir belirtimyok şu anda

Canımmm belki de gebesindir hani benim hiç bekirtim yokken 5 gün erken regli oldum

Ama Çok erken değil miii
Adetime 4 gün vardı o zaman yaptırmıştım test merkezindeki görevli kesin çıkar Sonuc dedi. Kan verdiğinin ertesi günü de erken gebelik testi yaptım onda da negatif çıktı bu şekilde olup hamile kalanda çok okudum ama ben o kadar şanslı biri degilim malesef

Evet bu ay da böyle deneyelim zaten döngümüz ayni gibi bene bi kaç güne regli olucam. Ben de3 aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum, bu ay belki genel kontrole giderim, rahim filmi bende istiyorum bakalım tüplerne alemde. Bu arada reglim 2. Yada 3. Gunu hormonlara bakılır gideceksen o günlerde git canimm

Yok canım çok canım sıkıldı, alan hemşire öğleden sonra gel dedi ama çıkmayınca laboratuvar ı aradım, yarın akşamı bile bulabilir yanlış anlamışsınız diyo, gel de delirme
Yok artik tun gün bekledin keşke özele giyseydin 1 saate cikardi

Hiç sorma eşim de onu diyo ama olan oldu ilkinde hep özele gittim bu sefer sakin olayım bi bakayım dedikçe saçma saçma şeyler geliyo başıma
Sen hastanenin öyle dediğine bakma hangi hastaneye gittiysen adını yaz Google a orn.beylikduzu devlet hastanesi labaratuar sonuç alma diye orda sana kimlik no ve doğum yılını sorar ordan bak test sonuçlarına aynı gün içinde çıkıyor genellikle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…