Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende öyle yapıyorum ama sağlık ocağına gittim sanırım hastane olmadığı için böyle bilmiyorum ki yine de arada bakıyorum

Aynen hepsini arada açıyorum ama laboratuvar öyle deyince bakmanın da pek bi anlamı kalmadı saat 5 i de geçti daha olur mu bilmiyorum bugün
Neyse artık canım. İnşallah hamilesindir de böyle maceralı anı olarak kalır. Dersin işte ay ne uğraşmıştım sonucu öğrenicem diye, zaman bir türlü geçmemişti fln

Kızlar sürekli düşünmekten beynim yandı ovulasyon testlerimi bir gebenin gunlugune atmıştım..Bugün cevap vermis yumurtlama ve çatlama olmuş hic uzme kendini...17. Gün test yap demiş...eğer göğüs hassasiyetim adet belirtisi değilse kaldi son <<<< 12 >>>>

İçinde nasil kist büyütürsun bi an evvel git muayene ol esin de sperm testi yapsin gebelik isteyip neden muayene olmadn ki bak kizdim buna

minseo Sohrab biraz uzaklaşmak istedim kızlar okudukça yoğunlaşıyorum kendimde belirti arıyorum falan
minseo canım artık ben beklemedeyim 10. Gün olan testim, o pikti heralde bir daha olmadı bıraktım artık testleri de, aslında minnak kurabiyeler devam et dedi ama dün yapamadım zaten. 18. Gün bugün. Bir hafta sonra test yapacağım

Aynen hepsini arada açıyorum ama laboratuvar öyle deyince bakmanın da pek bi anlamı kalmadı saat 5 i de geçti daha olur mu bilmiyorum bugün
Benim geçen yaptığımda akşam 7de açıklanmıştı bende sağlık ocağında vermiştim. Labim laboratuvar sayfasından öğrenmiştim

En güzeli canım belirti aramak çok strese sokuyor insanı inofolic bitti mi devam ediyor musun

Kızlar henüz hamile olmayip folik asit kullananlar hangisini tercih ettiniz öğrenebilir miyim?

Kızım 20 aya yaklaştı emziriyorum sık olmasa da içsem bsy olur mu acaba

Evet lekelenme basladi 4. Gun gecikmeli regl başlıyor artk bu ayda çöpe gitti.

Kızlar henüz hamile olmayip folik asit kullananlar hangisini tercih ettiniz öğrenebilir miyim?

Doktoruna danis bunu burda kim ne derse emziren annesin itimat etme

Evet lekelenme basladi 4. Gun gecikmeli regl başlıyor artk bu ayda çöpe gitti.
Gecikiyorsa güzelleşiyordur Ne yalan söyliyim geri sayım falan yapıyorum ama benimde hic umudum yok bu aydan... Hamilelikten çok adeti bekliyorum, doktora gidicem...Sonra yine burda birbirimize destek olucaz testlerimizi yorumlucaz dualarda buluşucaz insallah❤ Sıkma canını yanlız değilsin

En güzeli canım belirti aramak çok strese sokuyor insanı inofolic bitti mi devam ediyor musun
Kuzum ona başlamadım ben, karaciğer enzimlerim hafif yüksek çıktı o yüzden hiçbir şey kullanmıyorum, sadece demir ilacı başladık
Sen naptın ne durumdasın

Ben folbiol kullanıyorum ama emzirdigin için doktoruna sormadan içme istersen canım ne olur ne olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…