- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Hayırlısı olsun sonu güzel olsun daYok canım çok canım sıkıldı, alan hemşire öğleden sonra gel dedi ama çıkmayınca laboratuvar ı aradım, yarın akşamı bile bulabilir yanlış anlamışsınız diyo, gel de delirme
Bende öyle yapıyorum ama sağlık ocağına gittim sanırım hastane olmadığı için böyle bilmiyorum ki yine de arada bakıyorumSen hastanenin öyle dediğine bakma hangi hastaneye gittiysen adını yaz Google a orn.beylikduzu devlet hastanesi labaratuar sonuç alma diye orda sana kimlik no ve doğum yılını sorar ordan bak test sonuçlarına aynı gün içinde çıkıyor genellikle.
E nabıza da yansıyordu galiba canımBende öyle yapıyorum ama sağlık ocağına gittim sanırım hastane olmadığı için böyle bilmiyorum ki yine de arada bakıyorum
Aynen hepsini arada açıyorum ama laboratuvar öyle deyince bakmanın da pek bi anlamı kalmadı saat 5 i de geçti daha olur mu bilmiyorum bugünE nabıza da yansıyordu galiba canım
Neyse artık canım. İnşallah hamilesindir de böyle maceralı anı olarak kalır. Dersin işte ay ne uğraşmıştım sonucu öğrenicem diye, zaman bir türlü geçmemişti flnAynen hepsini arada açıyorum ama laboratuvar öyle deyince bakmanın da pek bi anlamı kalmadı saat 5 i de geçti daha olur mu bilmiyorum bugün
İçinde nasil kist büyütürsunPiXiEE L lavinya5367 H history1985 X xnobodyx Summerwinter kızlar fekalet regl sancım vardı bugün de şansıma izinliydim yattım hep. Şimdi kendime geldim. O zaman ovulasyon testi alalım hep birlikte temmuz a hazırlık yapalım. Kimseye söylememiştim zaten ilk denememdi ama iyi ki de burada sizlerle tanıştım birbirimize destek oluyoruz bu beni hem çok duygulandırıyor hem de çok mutlu ediyor❤ Eşim bile sabah eeee kızlara haber verdin mi regli olduğunu ne dediler dedi ama benim kistim vardı evlendim hiç doktora bile gitmedim 6 cm di. Eşim dedi bi dr gidelim reglin bittikten sonra yine de bi baktırayım diyorum belki tüpü tıkamıştır ne dersiniz??
Benim geçen yaptığımda akşam 7de açıklanmıştı bende sağlık ocağında vermiştim. Labim laboratuvar sayfasından öğrenmiştimAynen hepsini arada açıyorum ama laboratuvar öyle deyince bakmanın da pek bi anlamı kalmadı saat 5 i de geçti daha olur mu bilmiyorum bugün
En güzeli canım belirti aramak çok strese sokuyor insanı inofolic bitti mi devam ediyor musunminseo Sohrab biraz uzaklaşmak istedim kızlar okudukça yoğunlaşıyorum kendimde belirti arıyorum falan
minseo canım artık ben beklemedeyim 10. Gün olan testim, o pikti heralde bir daha olmadı bıraktım artık testleri de, aslında minnak kurabiyeler devam et dedi ama dün yapamadım zaten. 18. Gün bugün. Bir hafta sonra test yapacağım
Yok mu bir gelisme canımAynen hepsini arada açıyorum ama laboratuvar öyle deyince bakmanın da pek bi anlamı kalmadı saat 5 i de geçti daha olur mu bilmiyorum bugün
Doktoruna danis bunu burda kim ne derse emziren annesin itimat etmeKızlar henüz hamile olmayip folik asit kullananlar hangisini tercih ettiniz öğrenebilir miyim?
Kızım 20 aya yaklaştı emziriyorum sık olmasa da içsem bsy olur mu acaba
Gecikiyorsa güzelleşiyordurEvet lekelenme basladi 4. Gun gecikmeli regl başlıyor artk bu ayda çöpe gitti.
Kuzum ona başlamadım ben, karaciğer enzimlerim hafif yüksek çıktı o yüzden hiçbir şey kullanmıyorum, sadece demir ilacı başladıkEn güzeli canım belirti aramak çok strese sokuyor insanı inofolic bitti mi devam ediyor musun
Ksn tahlili yaptirmadin mi baya gecikti adetinEvet lekelenme basladi 4. Gun gecikmeli regl başlıyor artk bu ayda çöpe gitti.
Ben burdayım
Ben folbiol kullanıyorum ama emzirdigin için doktoruna sormadan içme istersen canım ne olur ne olmazKızlar henüz hamile olmayip folik asit kullananlar hangisini tercih ettiniz öğrenebilir miyim?
Kızım 20 aya yaklaştı emziriyorum sık olmasa da içsem bsy olur mu acaba