Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba bat tarihimin üzerinden 6 gün geçti hala bişey yok dün yine ilk idrarla test yaptım yine saatler sonra silik çizgi çıktı bugün yapmadım negatif çıkar diye belirsizlik çok kötü ama sabretmek gerek :KK51:
Saatler sonra çıkana inanmayın, bugün bidaha test yapın, olmadi kan verin bi, acaba geç yumurtlama mi oldu da uzadı adet, döngü değişebiliyor

Saatler sonra çıkana inanmayın, bugün bidaha test yapın, olmadi kan verin bi, acaba geç yumurtlama mi oldu da uzadı adet, döngü değişebiliyor
Yarın sabah ilk idrarla yapıcam tekrar benim adetim düzensiz zaten ama bi kaç gün oynuyor genelde geç yumurtlamış olabilirim pko var çünkü bende hayırlısı artık

Yarın sabah ilk idrarla yapıcam tekrar benim adetim düzensiz zaten ama bi kaç gün oynuyor genelde geç yumurtlamış olabilirim pko var çünkü bende hayırlısı artık
en iyisi kan testi yaptır canım gebelik yok ise en azından bi doktora gidersin 6 gün geçmiş gebelik varsa belli olur zaten

en iyisi kan testi yaptır canım gebelik yok ise en azından bi doktora gidersin 6 gün geçmiş gebelik varsa belli olur zaten
Doktora gittim cnm geçen ay yumurta tembelliği var dedi bir sürü vitamin verdi kullanıyorum hala ama ovulasyon testi falan yapmadım akışına bıraktım 9 aydık istiyoruz bakalım yarın da kırmızıları görmezsem kan testine giderim artık :110:

Doktora gittim cnm geçen ay yumurta tembelliği var dedi bir sürü vitamin verdi kullanıyorum hala ama ovulasyon testi falan yapmadım akışına bıraktım 9 aydık istiyoruz bakalım yarın da kırmızıları görmezsem kan testine giderim artık :110:
Ne vitamini verdi acaba..bende de tembellik var

Eklentiler

• A845A3FF-056D-4C71-B0A4-F29936632887.jpeg
    A845A3FF-056D-4C71-B0A4-F29936632887.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 27
Cnm, erken gebelik testi diğer normal testlere göre daha hassas oldugu ıcın hemen gosteriyor, daha cok mınıktır o yuzden normal testte gorunmemıstır, kaldı kı adetın gecikmedi henuz.. Degerin 50nın altında bişey cıkar diye tahmın ediyorum ❤totem yapıyorum 38 cıkıcak
Ayh miniciğim benim inş ordadır, öğleden sonrayı bekliyorum, bakalım totemin tutacak mı 😂

Bende 🤗 hadi inşallah güzel bir haber ver
Ya kan verene kadar baya baya gebeyim tribindeydim sonra bişi oldu bekledikçe gerildim, bir de daha bat günüm bile gelmedi, şu erken gebelik testi bütün dengemiz bozdu, ben ne güzel sabırlı sabırlı bekleyecektim, o incecik çizgi bütün planımı bitirdi, baya hamileyim galiba tribine soktu beni şimdi baya da erken negatif çıkarsa baya bozulucam 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X