Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi hayirlisi canm esin gorduyse tamamdır ama kan testi daha iyo hcg artiyor mu düşüyor mu kimyasal acisindan önemli. Bende belki bugun klinige gider kan veririm 4. Gun ve hix bisey yok

Hadi hayirlisi canm esin gorduyse tamamdır ama kan testi daha iyo hcg artiyor mu düşüyor mu kimyasal acisindan önemli. Bende belki bugun klinige gider kan veririm 4. Gun ve hix bisey yok
Bence de canım belki henüz idrara yansıyacak kadar büyümemiştir bebiş. EN iyisi kan verip emin olmak. Bu arada fıtık içinde geçmiş olsun. Neyse ki başlangıç seviyesiymiş. Umarım kurtulursun. Benimde bat yarın görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Saol canm Allah razi olsun. Hakkında hayirlisi olur insallah icini ferah tut ne gelirse rabbimden kabulumuz amenna. Stres yapma insallah hamilesindir ❣

Saol canm Allah razi olsun. Hakkında hayirlisi olur insallah icini ferah tut ne gelirse rabbimden kabulumuz amenna. Stres yapma insallah hamilesindir ❣
İnşallah canım. Bu ay olursa çok güzel olacak çünkü babalar gününde anlamlı bir hediye gibi. Ama tabi Rabbimin planı en güzelidir.

İnşallah canım. Bu ay olursa çok güzel olacak çünkü babalar gününde anlamlı bir hediye gibi. Ama tabi Rabbimin planı en güzelidir.
Off super olur ya eşimin anne babasi rahmetliler mekanlari cennet olsun. Küçükken babasini kaybetmiş bu yuzden baba olmasini o kadar çok istiyorum ki o aile olma baba olma hissiyatini o gunde hissetsin diye herseyi mi verirdim.. inşallah rabbim gonlumuzden geçenleri nasip eder

Ahhh kalbimin en derininden hissettim seni. Dualarım seninle canım

Kızlar günaydın..
Dün veya önceki gün adet bekliyordum olmadım...ama cok fazla göğüs hassasiyetim var adet öncesi olan gibi...yumurtlayalı 5 gün oluyor..sanırım bi 10 gün sonra adet olurum. .Çünkü bu hassasiyetim adetten 1 hafta 10 gin önce başlıyor

Kızlar merhaba bat tarihimin üzerinden 6 gün geçti hala bişey yok dün yine ilk idrarla test yaptım yine saatler sonra silik çizgi çıktı bugün yapmadım negatif çıkar diye belirsizlik çok kötü ama sabretmek gerek

Merhaba kızlar benimde bata 3 gün kaldı beklemek çok heyecanlı dün köyümünzden geri döndük yoksa şimdi çoktan elimde test tedarik etmiştim 8aydır bekliyoruz bu ay ilk defa ovulasyon yaptım inşallah hayırlısıyla nasip olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…