Hadi hayirlisi canm esin gorduyse tamamdırDaha kan testine gitmedim tatlım ama eşim bile gördü testte silik çizgiyi sen düşünErkekler pek anlamaz normalde diye gaza geldim, heves işte koydum şimdilik, normal testte çizgiyi görene kadar sabah testlere devam edicem, gidip sürekli kan testi vermek istemiyorum
Bence de canım belki henüz idrara yansıyacak kadar büyümemiştir bebiş. EN iyisi kan verip emin olmak. Bu arada fıtık içinde geçmiş olsun. Neyse ki başlangıç seviyesiymiş. Umarım kurtulursun. Benimde bat yarın görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.Hadi hayirlisi canm esin gorduyse tamamdırama kan testi daha iyo hcg artiyor mu düşüyor mu kimyasal acisindan önemli. Bende belki bugun klinige gider kan veririm 4. Gun ve hix bisey yok
Saol canm Allah razi olsun. Hakkında hayirlisi olur insallah icini ferah tut ne gelirse rabbimden kabulumuz amenna. Stres yapma insallah hamilesindir ❣Bence de canım belki henüz idrara yansıyacak kadar büyümemiştir bebiş. EN iyisi kan verip emin olmak. Bu arada fıtık içinde geçmiş olsun. Neyse ki başlangıç seviyesiymiş. Umarım kurtulursun. Benimde bat yarın görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.
İnşallah canım. Bu ay olursa çok güzel olacak çünkü babalar gününde anlamlı bir hediye gibi. Ama tabi Rabbimin planı en güzelidir.Saol canm Allah razi olsun. Hakkında hayirlisi olur insallah icini ferah tut ne gelirse rabbimden kabulumuz amenna. Stres yapma insallah hamilesindir ❣
Off super olur ya eşimin anne babasi rahmetliler mekanlari cennet olsun. Küçükken babasini kaybetmiş bu yuzden baba olmasini o kadar çok istiyorum ki o aile olma baba olma hissiyatini o gunde hissetsin diye herseyi mi verirdim.. inşallah rabbim gonlumuzden geçenleri nasip ederİnşallah canım. Bu ay olursa çok güzel olacak çünkü babalar gününde anlamlı bir hediye gibi. Ama tabi Rabbimin planı en güzelidir.
Ahhh kalbimin en derininden hissettim seni. Dualarım seninle canımOff super olur ya eşimin anne babasi rahmetliler mekanlari cennet olsun. Küçükken babasini kaybetmiş bu yuzden baba olmasini o kadar çok istiyorum ki o aile olma baba olma hissiyatini o gunde hissetsin diye herseyi mi verirdim.. inşallah rabbim gonlumuzden geçenleri nasip eder
Allah razi olsun sizler hepiniz duamdasinz ❣Ahhh kalbimin en derininden hissettim seni. Dualarım seninle canım
Kızlar beni de alın aranıza, kafayı yicem böyletamamdır birlikte takip edelim
Arkadaslar pik olmus mu acaba?
Arkadaslar pik olmus mu acaba?
Henüz olmamış ama yarin veya öburgün olurArkadaslar pik olmus mu acaba?
HoşbuldukHosgeldin
Gel canım gel temmuza inşallah testlerimizi de beraber takip edicezKızlar beni de alın aranıza, kafayı yicem böyle
İnşallah canımGunaud
Günaydın canım beraber bekleriz insallah temmuzda hepimiz güzel haberler veririz
Insallah canimGel canım gel temmuza inşallah testlerimizi de beraber takip edicez