Canım oncelikle çok geçmiş olsun Allah inşallah bu ay güzel haberler almayı nasip ederSelam kizlar yeni katiliyorum araniza. Bende 12. Ayda hamileydim fakat bebek down sendromlu oldugunu ogrendik. Yaklasik bir senedir dneiyorduk esimle. Esimle birlikde karar verio hamileligi sonlandirdim. Suan yeniden deniyoruz bakalim bu ay olacak mi. Bat 21 hazirannsl bekliyecem bilemiyorum
Cok tesekkur ederimCanım oncelikle çok geçmiş olsun Allah inşallah bu ay güzel haberler almayı nasip eder
Kaç aydır deniyorsunuz ovulasyon takibi yapıyor musunCok tesekkur ederim
Mart da kurtaj olmustum. 1 ay ara verdik. Mayis ve bu ay ovulasyon testi kullandim. Bakalim hayirlisi. Beklemek bir iskence resmenKaç aydır deniyorsunuz ovulasyon takibi yapıyor musun
Aynen beklemek çok zor benim bu ay ki bekleyisim bitti malesefMart da kurtaj olmustum. 1 ay ara verdik. Mayis ve bu ay ovulasyon testi kullandim. Bakalim hayirlisi. Beklemek bir iskence resmenallahim isteyen herkeze nasip eder insallah
Yarın adet olucam ama beni görsen 3 aylık hamile dersinBen henüz beklemedeyim bat22 Haziran çok kilo aldım zor biraz ama iki gündür acayip şişkinlik var çok rahatsiz ediyo midem patlıcan gibi sanki ama bı alakası varmı bilmiyorum çok umutlu değilim ama ara ara bakıyorum okuyorum burayı
Reglin gelmedi demi ne zamandi batBen burdayım
Normalde yarın canım hafiften belirtilerim başladıReglin gelmedi demi ne zamandi bat
Doktoruna danis bunu burda kim ne derse emziren annesin itimat etme
Ben folbiol kullanıyorum ama emzirdigin için doktoruna sormadan içme istersen canım ne olur ne olmaz
Ben de multivitamin ile venatura inositol içiyorum canımKuzum ona başlamadım ben, karaciğer enzimlerim hafif yüksek çıktı o yüzden hiçbir şey kullanmıyorum, sadece demir ilacı başladık
Sen naptın ne durumdasın
Folbiol mg ı çok yüksek bebekte otizm sebep olabiliyormuş isterseniz bi araştırın 400 mg olan bi folik asite geçinBen folbiol kullanıyorum ama emzirdigin için doktoruna sormadan içme istersen canım ne olur ne olmaz
Gerçekten mi 3 aydır içiyorum ben yaaa hamile kalsam bir zararı olur mu acaba çevremde herkes onu içti ama bende o yüzden başladımFolbiol mg ı çok yüksek bebekte otizm sebep olabiliyormuş isterseniz bi araştırın 400 mg olan bi folik asite geçin
Sen tekrar hamilelik mı dusunuyorsun canım onun için mi içeceksinAile hekimimim gerek yok hamile kalınca başla dedi.diyetisyenim ortak hekime sorarak muhakkak başla dedi.arada kaldım acikcasi
Canım bende onu içiyordum bunu okuyunca hemen bıraktım allahtan hamile kalmadım kullanırken sadece folbiol için değil bu mg ı 400 den fazla olan folik asit önermiyorlar ben şuan multivitamin kullanıyorum onun içindeli folik asit yeterli o bitince 400 mg olan herhangi bi marka alacağımGerçekten mi 3 aydır içiyorum ben yaaa hamile kalsam bir zararı olur mu acaba çevremde herkes onu içti ama bende o yüzden başladımsiz hangisinden kullandınız acaba değiştireyim bende
Hangi multivitamini kullanıyorsunuzCanım bende onu içiyordum bunu okuyunca hemen bıraktım allahtan hamile kalmadım kullanırken sadece folbiol için değil bu mg ı 400 den fazla olan folik asit önermiyorlar ben şuan multivitamin kullanıyorum onun içindeli folik asit yeterli o bitince 400 mg olan herhangi bi marka alacağım
Solgar 2000 vm aldım canım içeriği çok kaliteli ekstra olarak inositol (B8 Vitamini) içiyorum venatura markasının yumurta kalitesi ve gelişimi için çok faydalı olduğu içinHangi multivitamini kullanıyorsunuz
Solgarin daha önce bir kutusunu içmiştim ama hangisi hiç hatirlamiyorum bende bakayım senin ilaçlara canım ama yarından itibaren folbiolu bıraktım daha da icmemSolgar 2000 vm aldım canım içeriği çok kaliteli ekstra olarak inositol (B8 Vitamini) içiyorum venatura markasının yumurta kalitesi ve gelişimi için çok faydalı olduğu için