Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım inşallah güzel haber alacağız duam seninle

X xnobodyx canımm çünkü 21 güne döndü bu ay neye göre yumurtlama hesaplıycam hiç bilmiyorum kii PiXiEE yaa iyi yapmışsın bence de ovulasyon testi alıp ben de mi alsam ama nasıl kullanılıyor hiiç bilmiyorum hani döngüm de bi 21 bi 25 olunca alsam mı bende X xnobodyx PiXiEE yardımcı olursunuz dimi nasıl yapıldığını anlatırsınız

Canım beraber yaparız ben geçen ay başladım bir sürü şey okudum danıştım test ile ilgili beraber yaparız gün ve gun takip ederiz testleri sen bugün oldun kesin adet dimi

Cnm, erken gebelik testi diğer normal testlere göre daha hassas oldugu ıcın hemen gosteriyor, daha cok mınıktır o yuzden normal testte gorunmemıstır, kaldı kı adetın gecikmedi henuz.. Degerin 50nın altında bişey cıkar diye tahmın ediyorum totem yapıyorum 38 cıkıcak

Canim uzme canini ilk denemeydi daha. Ben de fun gece basagrisindan oluyorum sandim ben de regl olucam cunku adetten hemen once ben basagrisi yasarim hamilelik basagrisi bu kadar erken olmaz 2. 3. Aylarda olur. Cok dusunduk vucut da sasirip tepki verdi galiba

24 hazıran BAT

Canm sen test al ovulasyon testi anlatirim her gun sana özelden yollarsn bakarim da merak etme. Yumurtlamayi baska turlu hesaplaman dogru degil hayatta denk getiremezsn

Gaayyyeeettt normal bu stresle vallahi kiziyorm artik dusunmekden kendinizi kanattiniz ha canm bak ben bir yıla yakındır bunlari yasadim agladm kendimi perisan ettim yprandm en son artk umursamaz oldum kabullendim ve anladm ki hepsi bana zarar vermis stres adet sancisi berbat bisey zaten her ay adet olup sanci cektm ama yine de yilmadm. Umudunu yitirme ve hep guclu kal ve sabret yalniz değilsn ❣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…