Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gebelik koymuşsun profiline her msjinda yaziyo kesin miiiiii
Daha kan testine gitmedim tatlım ama eşim bile gördü testte silik çizgiyi sen düşün Erkekler pek anlamaz normalde diye gaza geldim, heves işte koydum şimdilik, normal testte çizgiyi görene kadar sabah testlere devam edicem, gidip sürekli kan testi vermek istemiyorum

Hayırlı olsun insallah bende bekliyorum bat 18 Haziran yumurtlama gunlerini değerlendirdik fakat hiç ihtimal vermiyorum.nedense

Günaydın canım üzme kendini temmuzdan ümidini niye kesiyorsun ki inşallah temmuzda olur benimde olmadı bu ay ama inşallah temmuzda olur canım beraber bekleriz

Günaydınnn erken gebelik testini bata 3 gün kala denemiş bulundum tabiki sonuç negatif artık batı beklicem

Polikistik var yumurtlama durumunu bir türlü anlayamıyorum geçen ay yumurtlama günü gözüken günde ikinci adeti oldum
Günaydın ben instsgramdan bir siteden ovulasyon testi aldım alırken pko var mı dedi pko olanlara özel test varmış onlardan al istersen canım hatta sitede pko olup hamile kalan çok var

Günaydın ben instsgramdan bir siteden ovulasyon testi aldım alırken pko var mı dedi pko olanlara özel test varmış onlardan al istersen canım hatta sitede pko olup hamile kalan çok var
Hangi site acaba alırım tabiki bu ara hormonlar coştu galiba Corona hafiflemisken adet.olursam 3. Gün mü yapiliyor hormon testi yaptırayım

Hangi site acaba alırım tabiki bu ara hormonlar coştu galiba Corona hafiflemisken adet.olursam 3. Gün mü yapiliyor hormon testi yaptırayım
Minnakkurabiyeler canım incele bı iyice sayfayı begenirsen ordan alırsın pkoya ozelmis testleri öyle dedi kadın hormon testini hiç bilmiyorum ben canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…