Yerleşme kanamasiiiiiiiiiiiiiCanımmm benim akıntılar şu an pembeye döndü acaba regli mi oluyorum ama daha 4 gün var pazartesi olmam gerek zaten 25 gün de bi oluyordum şimdi 20 gün sonra olmuş oluyorum
Sanırım oluyorumm ama çok garip kahveden pembeye döndü ama 15 inde olmam gerekiyordu şimdi 20 gün sonra regli olmuş oluyorumAcele etme bat tarihini bekle derim
Kızzz beni heyecanlandırmaaaa ama regli gibi mi offff hemen sabah olsaYerleşme kanamasiiiiiiiiiiiii
Bekle canım adet olmayabilir bu gece bir geçsin bakalimSanırım oluyorumm ama çok garip kahveden pembeye döndü ama 15 inde olmam gerekiyordu şimdi 20 gün sonra regli olmuş oluyorum
Stres bu düşünceler ile normal aslnda. Ben gecen ayalrda uc gun erken ve 2 gun tek kanama ile regl.oluyordum doktor bunu normal oldugunu söylemişti. Biraz rahat birak kendini ne olursa da hayırlısı olsun canmSanırım oluyorumm ama çok garip kahveden pembeye döndü ama 15 inde olmam gerekiyordu şimdi 20 gün sonra regli olmuş oluyorum
DeliiiiKızzz beni heyecanlandırmaaaa ama regli gibi mi offff hemen sabah olsa
Yarın hemen buraya yazıcammm inş umduğumuz gibidirDeliiiiyarın belli olacak herşey az sabret bende heyecan yaptım şimdi
İnşallah canim Allah hakkında en hayırlı olanı versin inşallahYarın hemen buraya yazıcammm inş umduğumuz gibidir
Doğru diyorsunn ya ilk denemem işte acemiyim hemen olacak sanıyorumStres bu düşünceler ile normal aslnda. Ben gecen ayalrda uc gun erken ve 2 gun tek kanama ile regl.oluyordum doktor bunu normal oldugunu söylemişti. Biraz rahat birak kendini ne olursa da hayırlısı olsun canm
Aminnnn canım inşaaalllahhh senin de öylee gebe değilsek de inşallaahh bidaha ki ay gebe kalırız birlikteeeİnşallah canim Allah hakkında en hayırlı olanı versin inşallah
Benide eklermisinz listeye benimkide 30 haziran
Bende o kahverengiden sonra direk adet geliyor canım sabahı bekle bakalım azcik sabredelim bol bol dua et kuzum bende senin için dua edicem bu gece ve de bebek isteyen tüm arkadaşlaraKoyu kahve akıntı gitti şimdi böyle çok açık renk pembemsi su gibi bi akıntı geldi
Aynı şekilde kuzum benimmm hakkımızda hayırlısı olsun sana iyi geceler diliyorum yarın inşallah konusuruz zatenBende o kahverengiden sonra direk adet geliyor canım sabahı bekle bakalım azcik sabredelim bol bol dua et kuzum bende senin için dua edicem bu gece ve de bebek isteyen tüm arkadaşlara
İyi geceler canım yarın haberini bekliyorumAynı şekilde kuzum benimmm hakkımızda hayırlısı olsun sana iyi geceler diliyorum yarın inşallah konusuruz zaten❤
Ooo ilk denemeee canm cok erken rahat birak kafanı yoksa stres engellerDoğru diyorsunn ya ilk denemem işte acemiyim hemen olacak sanıyorum
TabikiBenide eklermisinz listeye benimkide 30 haziran
Teşekkür ediyorumTabiki
Negatif tabikiBenim negatf yine ve sancilarm var gece acayip terlemisim bi ara hatrliyorm sanki buzlarin icindeydim usuyordumsen ne yaptin ?
İlk idrar icin o eczaneye gidip gelene kadar bekleyememSabahı bekle bence git al sonra hem ilk idrarla yaparsın hem de eşler bildiğinde bizi takıntılı manyak sanmasınlarçünkü onlara zaman çok çabuk geçiyor bu kdr takmıyorlar