Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım oluyorumm ama çok garip kahveden pembeye döndü ama 15 inde olmam gerekiyordu şimdi 20 gün sonra regli olmuş oluyorum
Stres bu düşünceler ile normal aslnda. Ben gecen ayalrda uc gun erken ve 2 gun tek kanama ile regl.oluyordum doktor bunu normal oldugunu söylemişti. Biraz rahat birak kendini ne olursa da hayırlısı olsun canm

Stres bu düşünceler ile normal aslnda. Ben gecen ayalrda uc gun erken ve 2 gun tek kanama ile regl.oluyordum doktor bunu normal oldugunu söylemişti. Biraz rahat birak kendini ne olursa da hayırlısı olsun canm
Doğru diyorsunn ya ilk denemem işte acemiyim hemen olacak sanıyorum

Koyu kahve akıntı gitti şimdi böyle çok açık renk pembemsi su gibi bi akıntı geldi
Bende o kahverengiden sonra direk adet geliyor canım sabahı bekle bakalım azcik sabredelim bol bol dua et kuzum bende senin için dua edicem bu gece ve de bebek isteyen tüm arkadaşlara

Bende o kahverengiden sonra direk adet geliyor canım sabahı bekle bakalım azcik sabredelim bol bol dua et kuzum bende senin için dua edicem bu gece ve de bebek isteyen tüm arkadaşlara
Aynı şekilde kuzum benimmm hakkımızda hayırlısı olsun sana iyi geceler diliyorum yarın inşallah konusuruz zaten

Sabahı bekle bence git al sonra hem ilk idrarla yaparsın hem de eşler bildiğinde bizi takıntılı manyak sanmasınlar çünkü onlara zaman çok çabuk geçiyor bu kdr takmıyorlar
İlk idrar icin o eczaneye gidip gelene kadar bekleyemem yarin da beklicem bakaljm sanki umutlarim da sönmeye başladi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…