Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim.de.oyle bat 18 Haziranyaa inanılmaz şişkinlik var karnım patlamak üzereee
Daha kan testine gitmedim tatlım ama eşim bile gördü testte silik çizgiyi sen düşün Erkekler pek anlamaz normalde diye gaza geldim, heves işte koydum şimdilik, normal testte çizgiyi görene kadar sabah testlere devam edicem, gidip sürekli kan testi vermek istemiyorumGebelik koymuşsun profiline her msjinda yaziyo kesin miiiiii
İnsanın eli birkaç taneye gidiyo ama sonra acıyosun paraya valla, normalde cimri bi tipte değilimdir ama ne bileyimBende 40 lira bayıldım predictore
Hayırlı olsun insallah bende bekliyorum bat 18 Haziran yumurtlama gunlerini değerlendirdik fakat hiç ihtimal vermiyorum.nedenseDaha kan testine gitmedim tatlım ama eşim bile gördü testte silik çizgiyi sen düşün Erkekler pek anlamaz normalde diye gaza geldim, heves işte koydum şimdilik, normal testte çizgiyi görene kadar sabah testlere devam edicem, gidip sürekli kan testi vermek istemiyorum
İnan beynim yandı, bir yanım kalk git kan ver silikte olsa çizgi gördün netleşsin diyo, bir yanım ne acelen var biraz daha dur diyoAynen, en iyisi bat beklemek stres olmuyorsun en azından
Teşekkür ederim Niye öyle düşünüyorsun kaçıncı denemen hiç belli olmaz bu işlerHayırlı olsun insallah bende bekliyorum bat 18 Haziran yumurtlama gunlerini değerlendirdik fakat hiç ihtimal vermiyorum.nedense
Günaydın canım üzme kendini temmuzdan ümidini niye kesiyorsun ki inşallah temmuzda olur benimde olmadı bu ay ama inşallah temmuzda olur canım beraber beklerizKızlarrr L lavinya5367 H history1985 PiXiEE X xnobodyx gebe değilim regli oldum hem de bu saatte inanılmaz bi sancıyla uyandım Hem de reglime 5 gün varken oldum. Yani 21 gün e döndü döngüm... Zaten yumurtlama nasıl olacak denge de şaştı temmuzdan da ümidi keseyim
Günaydın canım aynen öyle valla yeterli göreyim diyordun pozitifiİnsanın eli birkaç taneye gidiyo ama sonra acıyosun paraya valla, normalde cimri bi tipte değilimdir ama ne bileyim
Günaydın canım beraber bekleriz insallah temmuzda hepimiz güzel haberler veririzGünaydınnn erken gebelik testini bata 3 gün kala denemiş bulundum tabiki sonuç negatif artık batı beklicem
Polikistik var yumurtlama durumunu bir türlü anlayamıyorum geçen ay yumurtlama günü gözüken günde ikinci adeti oldumTeşekkür ederim Niye öyle düşünüyorsun kaçıncı denemen hiç belli olmaz bu işler
Günaydın ben instsgramdan bir siteden ovulasyon testi aldım alırken pko var mı dedi pko olanlara özel test varmış onlardan al istersen canım hatta sitede pko olup hamile kalan çok varPolikistik var yumurtlama durumunu bir türlü anlayamıyorum geçen ay yumurtlama günü gözüken günde ikinci adeti oldum
Hangi site acaba alırım tabiki bu ara hormonlar coştu galiba Corona hafiflemisken adet.olursam 3. Gün mü yapiliyor hormon testi yaptırayımGünaydın ben instsgramdan bir siteden ovulasyon testi aldım alırken pko var mı dedi pko olanlara özel test varmış onlardan al istersen canım hatta sitede pko olup hamile kalan çok var
Minnakkurabiyeler canım incele bı iyice sayfayı begenirsen ordan alırsın pkoya ozelmis testleri öyle dedi kadın hormon testini hiç bilmiyorum ben canımHangi site acaba alırım tabiki bu ara hormonlar coştu galiba Corona hafiflemisken adet.olursam 3. Gün mü yapiliyor hormon testi yaptırayım
İnşallah rabbim gönlünüze göre versinKızlar sabahın köründe kan vermeye gittim çünkü erken gebelikte pozitif, görmeme rağmen diğer testler hep negatif, ben de artık nolacaksa olsun dedim ve kan verdim, öğleden sonra belli olacak, nolur dua edin de pozitif çıksın
Tamam canım çok sağol hemen bakıyorumMinnakkurabiyeler canım incele bı iyice sayfayı begenirsen ordan alırsın pkoya ozelmis testleri öyle dedi kadın hormon testini hiç bilmiyorum ben canım