Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde iki aydır adettten önce çamur gibi akintilarim lekelenmelerim oluyor sonra adetim sökülüyor

İnşallah vardır canım olmazsa da üzülme sakın bence vücudumuz gebeliğe hazırlanıyor o yüzden de böyle değişiklikler yaşıyor olabiliriz ben folik asit kullanıyorum ondan olur mu acaba diye şüphe etmeye başladım

Regli iken yumurtalama olmazki, yumurtama için yumurtanın belli bir cm e ulaşması çatlaması gerekiyor
Yumurtan büyümeye başlamış dediği için doktor ben yanlış anladım durumu :) pardon zamanı tam anlamamışim canım

Yaa olabilir ama vücudumuz gebeliğe hazırlanıyor da olabilir söylediğin mantıklı bayaa.. Sanırım regli oluyorum hafif regli sancım gibi bişey başladı umarım değildir hala ufak da olsa bi umut bekliyor insan sabah 9.30 da yapıcam testi inşş olumsuz olumlu buraya yazıcam canım olmazsa artık yine her beraber bi sonraki aya hazırlanıcaz

Haziran ayında ki olucağımız bat tarihinimi yazıcaz

Canım inşallah vardır umarım yerleşme kanamasidir açık pembemsi lekelenmen oldu mı hiç yumurta döllenme olduktan sonra 9-10 gün içinde yerlesiemis yumurtlamanın kaçıncı günü bugün

Canım inşallah vardır umarım yerleşme kanamasidir açık pembemsi lekelenmen oldu mı hiç yumurta döllenme olduktan sonra 9-10 gün içinde yerlesiemis yumurtlamanın kaçıncı günü bugün
1 Haziran da oldu yumurtlamam bugün 10. Günü yani.. Ama pembemsi hiç olamdı işte sabahtan beri kahve çamur gibi şimdi ise açık kırmızılı bişey geldi kahve rengi akıntının içinde ama baya koyu kıvamlı

Ayy canım inşallah yermesle kanamasidir cok heyecanlandım senin adına Allah'ım inşallah güzel haber nasip eder sana

Ayy canım inşallah yermesle kanamasidir cok heyecanlandım senin adına Allah'ım inşallah güzel haber nasip eder sana
Ayyy çok teşekkür ederim inşallahh senin de öyledir ikimizinde regli günleri yakın diye biliyorum inaşşaallah birbirimize güzel haberi veririz en yakın zaman da

Ayyy çok teşekkür ederim inşallahh senin de öyledir ikimizinde regli günleri yakın diye biliyorum inaşşaallah birbirimize güzel haberi veririz en yakın zaman da❤
Kuzum ben kan testi yaptırdım negatif iki gün kaldı adete benimde bu ay olmadi malesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…