BennKizlar ovulasyon yapan var mi ?
Hosgeldin kuzumHerkese merhaba,
Bu forumda yeniyim ve ilk mesajımı atıyorum.
Beklenen adet tarihim 07.06 listeye eklerseniz çok sevinirim.
inşallah önümüzdeki ay hepimizin dilekleri gerçek olur
Belirtiler aynı gibi ama artık bende bilemiyorum herşey birbirine karıştıAdet degildir ya o
Amiinnn inşallahBenn 🖐 2 aydır yapıyorum bu ay 3. Ovulasyon maceram olacak. Ve bu ay ek olarak eşimle doğal bir macuna başlıyoruz. Aynı zamanda eşim keçiboynuzu özü yiyorsoğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini hiç ettim. 2 defa çatlatma iğnesi oldum klomen femara derken yıldımmm 15 aydır olmuyor eşimde de bende de hiçbir şey yok. Haziran ayına çok umutluyum rabbimin izniyle bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah
Ama yapıldı detaylı hormon testi kan testi idrar testi eşime sperm testi bana hsg rahim filmi, yumurta takibi büyüme çatlama vs. Her şeyy sorunsuz olması gerektiği gibi çıktı çok tuhaf gerçektenAmiinnn inşallah ♥
Kuzum doktor sitelerini takip ediyorm ve diyorlar ki sorun yok diye bisey yok çocuk olmuyorsa mutlaka bi sorun vardır ayrintili muayene olmak lazm deniliyor. Tavsiyem tup bebek merkezlerinde ayrintili bi tarama gecirmeniz
İnşallah canm haber verirsin oule ekleriz. ☺Yeni üye oldum ben de bat 11.06 ama bu Çarşamba bat günümdü ve regl olmadım test için bi iki gün daha bekleyeceğim inşallah pozitif çıkarda hazirana kalmaz yine yazarım
Buna sebepsiz infertelite deniliyor malesefAma yapıldı detaylı hormon testi kan testi idrar testi eşime sperm testi bana hsg rahim filmi, yumurta takibi büyüme çatlama vs. Her şeyy sorunsuz olması gerektiği gibi çıktı çok tuhaf gerçekten
HosgeldinBAT 10.06.2020
Kaç kez kullandınız klomen ve femara yi. Ben 4 klomen 1 femara kullandım da artık 2. Femara ya geçsem mi bilemiyorumBenn 🖐 2 aydır yapıyorum bu ay 3. Ovulasyon maceram olacak. Ve bu ay ek olarak eşimle doğal bir macuna başlıyoruz. Aynı zamanda eşim keçiboynuzu özü yiyorsoğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini hiç ettim. 2 defa çatlatma iğnesi oldum klomen femara derken yıldımmm 15 aydır olmuyor eşimde de bende de hiçbir şey yok. Haziran ayına çok umutluyum rabbimin izniyle bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah
Ben toplamda 3 kutu femara 9 kutu klomen kullandım. 9 aydır hastanede tedaviye gidinceKaç kez kullandınız klomen ve femara yi. Ben 4 klomen 1 femara kullandım da artık 2. Femara ya geçsem mi bilemiyorum
Anladim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah moral bozukluğu oluyor her negatif sonuçtaBen toplamda 3 kutu femara 9 kutu klomen kullandım. 9 aydır hastanede tedaviye gidincebıraktım ama bu ay itibariyle. Doktor da artık ilaç tedavisine gerek yok şimdiye olması gerekiyordu istediğin zaman aşılama tüp bebek düşüneceksin artık dedi
Napalim oruçum biraz bu aralar kendını yeni yeni gösteriliyor arada bulaniyorum sıkılıyorum hep düşünceliyim Allah sonumuzu hayra çikarsın aminMerhaba canlar nasılsıniz bugün ?
İçini ferah tut sıkma kendini stres iyi değil kafanj dagitacak şeyler yapmaya calis.Napalim oruçum biraz bu aralar kendını yeni yeni gösteriliyor arada bulaniyorum sıkılıyorum hep düşünceliyim Allah sonumuzu hayra çikarsın amin
İnsallah canim tek dilegimBenn 🖐 2 aydır yapıyorum bu ay 3. Ovulasyon maceram olacak. Ve bu ay ek olarak eşimle doğal bir macuna başlıyoruz. Aynı zamanda eşim keçiboynuzu özü yiyorsoğan kürü incir kürü havuç kürü hepsini hiç ettim. 2 defa çatlatma iğnesi oldum klomen femara derken yıldımmm 15 aydır olmuyor eşimde de bende de hiçbir şey yok. Haziran ayına çok umutluyum rabbimin izniyle bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah
Adet olayim bende gidecehim tekrarBelirtiler aynı gibi ama artık bende bilemiyorum herşey birbirine karıştıcuma doktor randevum vardı artık hormon mormon ne varsa baktırayım öğreniriz bakalım.
Ama adet öncesi gibi heran olacakmışım hissiyatıda var