- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Insallah HosgeldinMerhaba ben de listeye dahil olmak isterimRabbim bu ay bu listede olan herkese hamileliği nasip etsin inşallah..benim bat 5 Haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah HosgeldinMerhaba ben de listeye dahil olmak isterimRabbim bu ay bu listede olan herkese hamileliği nasip etsin inşallah..benim bat 5 Haziran
Teşekkür ederim:)Insallah Hosgeldin
Hele dur adet oliyim de öyle geliyim insanlar buraya bat larını yazmışlar kız benim yumurtası satı batı birbirine girdiJOYz kop gel
He tamam doğruHele dur adet oliyim de öyle geliyim insanlar buraya bat larını yazmışlar kız benim yumurtası satı batı birbirine girdi
Siz takıla durun bende şurda bi köşede adetimi bekliyimHe tamam doğru
Agzinnbal yesin insallahnhanis oluruzMerhaba ben de listeye dahil olmak isterimRabbim bu ay bu listede olan herkese hamileliği nasip etsin inşallah..benim bat 5 Haziran
Bir hafta olmus faha temizleneli dogru mu anladimBenim adetim mayıs 5de bitti şimdi yine adet öncesi sendrom yaşıyorum göğüslerim filan şişti bu sabah kasık karın ağrısından uyuyamadım.oruca niyetlendime pişman oldum okadar darladı beni. Belkide yumurtlamışımdır ama değerlendirmedim ramazanda biraz ara verdik gibi. Kendimdende bişey anladıysam ne olayım yaaa
Evet 1hafta olduBir hafta olmus faha temizleneli dogru mu anladim
Canım benim de 20 haziran bat beni de ekle hiç belirtim yok işim hazirana kaldı sanırımHosgeldin gülüm
Batlarimiz yakin yine ekliyorm hemen
Hosgeldin kuzum Rabbimden umut kesilmez.Canım benim de 20 haziran bat beni de ekle hiç belirtim yok işim hazirana kaldı sanırım ☺
İnşallah olmam ama bilemiyorumHosgeldin kuzum Rabbimden umut kesilmez.
İnşallahİnşallah olmam ama bilemiyorum ❤
Adet degildir ya oEvet 1hafta oldu
Hosgeldin canim baskann hemen eklesinBeni de ekler misiniz 21 Haziran