- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin kuzum ekliyormAzze kuzum haziran listesine eklermisin beni de Bat 9-10 Haziran
İyiyiz canım sen nasolsınMerhaba canlar nasılsıniz bugün ?
Hosgeldin kuzum inşallah rabbim yüzümüzü güldürsunMerhaba bende geldim kan testi negatif yarin adet olurum yeni bat 15 haziran bakalim inşallah olmayız
31 mayısı bekliyorum kuzumm. Yani pek umudum yok zaten gelirim büyük ihtimal bekleyin beniGelcen mi buraya azzem
Kendimi temizliğe vurdumMerhaba canlar nasılsıniz bugün ?
31 mayis da var burda kirmiziya aldım onlari insallah olmazsiniz31 mayısı bekliyorum kuzumm. Yani pek umudum yok zaten gelirim büyük ihtimal bekleyin beni
Iyiyim bende kuzum topiği sessiz bırakmayın sıkılıyorumİyiyiz canım sen nasolsın
Iyiyim canm bende adet donemindeyim bitmesini bekliyorm evi bi alttan ustten temizlesem diye sabirsizlaniyorm adet olunca is yapmıyorumKendimi temizliğe vurdum
Sen ve diğer kızlar umarım iyisinizdir ve keyifler yerindedir
Çok bariz çatlamış. Bir gün önceki kadar koyu değil. Yumurtlama ger zaman iki ya da üç gün olmaz. Normali bir gün yumurtlamak ertesi gün çatlamasıdır. Üç günden fazla sürerse kist var demektir. Sen dün yumurtlamışsın bugün çatlamış, mutlaka değerlendir bugünü bırakmaBu çatlama
İnşAllah son adetindir ve 9 ay gelmez canımIyiyim canm bende adet donemindeyim bitmesini bekliyorm evi bi alttan ustten temizlesem diye sabirsizlaniyorm adet olunca is yapmıyorum
İnşallah canımm31 mayis da var burda kirmiziya aldım onlari insallah olmazsiniz
Ahhh inşallah doktorlar bana son caren tup bebek diyor cok kotu zamanalr geçirdim son bir aydir umursamıyorum artk.. kür şifalı şeyler ne varsa denicem olmazsa tup bebek ama umut etmekden vazgeçmeyeceğimİnşAllah son adetindir ve 9 ay gelmez canım
Aminnnn canım benim Aminnn....Şimdi tekrardan yeni serüvene hazırlanıyoruz...gelsin ovulasyon testleri☺☺ Rabbim emeklerimizin çabalarımızın dualarımızın karşılığını hayırlısı ile almayi nasip eylesin insallah❤Hosgeldin kuzum inşallah rabbim yüzümüzü güldürsun
Kürtaj sonrası değerlerimin kötü olduğunu öğrendiğim de ne yer de ne gökteydim. Az da olsa anlıyorum seni canım. Kürlere inancım var ben de yapıyorum ve herşey güzel olacak inanıyorumAhhh inşallah doktorlar bana son caren tup bebek diyor cok kotu zamanalr geçirdim son bir aydir umursamıyorum artk.. kür şifalı şeyler ne varsa denicem olmazsa tup bebek ama umut etmekden vazgeçmeyeceğim
Amiiinn inşaallah. Rabbimden umut kesilmezAminnnn canım benim Aminnn....Şimdi tekrardan yeni serüvene hazırlanıyoruz...gelsin ovulasyon testleri☺☺ Rabbim emeklerimizin çabalarımızın dualarımızın karşılığını hayırlısı ile almayi nasip eylesin insallah❤
Aaa öylemiymiş...benim nerdeyse 4 5 gün pikti çatlama olmadı gibi gelmisti ki haklıymışımda bugün adet oldum...bakalim bu ayki testlerim nasıl olucakÇok bariz çatlamış. Bir gün önceki kadar koyu değil. Yumurtlama ger zaman iki ya da üç gün olmaz. Normali bir gün yumurtlamak ertesi gün çatlamasıdır. Üç günden fazla sürerse kist var demektir. Sen dün yumurtlamışsın bugün çatlamış, mutlaka değerlendir bugünü bırakma