Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba bende geldim kan testi negatif yarin adet olurum yeni bat 15 haziran bakalim inşallah olmayız

Kendimi temizliğe vurdum:işsiz::işsiz::işsiz:
Sen ve diğer kızlar umarım iyisinizdir ve keyifler yerindedir 🥰
Iyiyim canm bende adet donemindeyim bitmesini bekliyorm evi bi alttan ustten temizlesem diye sabirsizlaniyorm 🙄 adet olunca is yapmıyorum :KK53:

Çok bariz çatlamış. Bir gün önceki kadar koyu değil. Yumurtlama ger zaman iki ya da üç gün olmaz. Normali bir gün yumurtlamak ertesi gün çatlamasıdır. Üç günden fazla sürerse kist var demektir. Sen dün yumurtlamışsın bugün çatlamış, mutlaka değerlendir bugünü bırakma

Hosgeldin kuzum :KK54: inşallah rabbim yüzümüzü güldürsun 🥰
Aminnnn canım benim Aminnn....Şimdi tekrardan yeni serüvene hazırlanıyoruz...gelsin ovulasyon testleri☺☺ Rabbim emeklerimizin çabalarımızın dualarımızın karşılığını hayırlısı ile almayi nasip eylesin insallah❤

Ahhh inşallah :KK200: doktorlar bana son caren tup bebek diyor cok kotu zamanalr geçirdim son bir aydir umursamıyorum artk.. kür şifalı şeyler ne varsa denicem olmazsa tup bebek ama umut etmekden vazgeçmeyeceğimHoppa
Kürtaj sonrası değerlerimin kötü olduğunu öğrendiğim de ne yer de ne gökteydim. Az da olsa anlıyorum seni canım. Kürlere inancım var ben de yapıyorum ve herşey güzel olacak inanıyorum 🥰🥰🥰

Aminnnn canım benim Aminnn....Şimdi tekrardan yeni serüvene hazırlanıyoruz...gelsin ovulasyon testleri☺☺ Rabbim emeklerimizin çabalarımızın dualarımızın karşılığını hayırlısı ile almayi nasip eylesin insallah❤
Amiiinn inşaallah. Rabbimden umut kesilmez 🤲🏻

Çok bariz çatlamış. Bir gün önceki kadar koyu değil. Yumurtlama ger zaman iki ya da üç gün olmaz. Normali bir gün yumurtlamak ertesi gün çatlamasıdır. Üç günden fazla sürerse kist var demektir. Sen dün yumurtlamışsın bugün çatlamış, mutlaka değerlendir bugünü bırakma
Aaa öylemiymiş...benim nerdeyse 4 5 gün pikti çatlama olmadı gibi gelmisti ki haklıymışımda bugün adet oldum...bakalim bu ayki testlerim nasıl olucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X