Hic gebelik elde edemedim. Sogan kürü kullamdm nisan da bu mayisda ara verdim herseye. Ve adet oldum dün basladm çörek otu bal tarcina bakalm bekleyip göreceğizKürtaj sonrası değerlerimin kötü olduğunu öğrendiğim de ne yer de ne gökteydim. Az da olsa anlıyorum seni canım. Kürlere inancım var ben de yapıyorum ve herşey güzel olacak inanıyorum
Hayir illaki kist var diye bisey yok. O marka testler bozuk kac arkadasm denedi ayni sonuçlar. Her kadin her ay yumurtlar fakat bazen catlama olmaz. Yumurta gerekli olgunlasmayi yasamadgi için catlama olmjyor ve adet oluyorsunuzAaa öylemiymiş...benim nerdeyse 4 5 gün pikti çatlama olmadı gibi gelmisti ki haklıymışımda bugün adet oldum...bakalim bu ayki testlerim nasıl olucak
Ya aynı ben8 haziran bat benide yazarmısınızprolaktinim yüksek çikolata kistimde var 1 yıldır deniyoruz aklınıza gelecek bütün testler yapıldı filmler çekildi hiç kür denemedim çörekotu kürüne başlıcam yarın Allahın izniyle ve ovulasyon testine devam..
Canım beni listeye ekledin mi 9-10 haziran☺Gelcen mi buraya azzem
Laboquick mi bozuk...ama kullanip olumlu sonuc alanlarda cok....Hayir illaki kist var diye bisey yok. O marka testler bozuk kac arkadasm denedi ayni sonuçlar. Her kadin her ay yumurtlar fakat bazen catlama olmaz. Yumurta gerekli olgunlasmayi yasamadgi için catlama olmjyor ve adet oluyorsunuz
Ekledim listeye.Canım beni listeye ekledin mi 9-10 haziran☺
Laboquick mi bozuk...ama kullanip olumlu sonuc alanlarda cok....
Aynen ya stres hiç iyi değil kendımden gicik almaya başladım bırde ne oldu biliyormusumuz saç sattir uyuyorum bi girim dedim uykulu uykulu mayis topiğine girmişim Allahım diyorum bunlar ne konuşmuş bukadar ama sayfa sayisınada bakmiyorum salak gıbı en az bi 15sayfa geri gittim meşakkati okiyim diye Allahım hamilelikler testler stilmiş lan diyom bi yarin ne olmuş uyku sersemiyle valliİçini ferah tut sıkma kendini stres iyi değil kafanj dagitacak şeyler yapmaya calis.
Benim hamile Kalmama doktor bile şaşırdı ki d vitamini 7, amh 0.4, fsh 11Hic gebelik elde edemedim. Sogan kürü kullamdm nisan da bu mayisda ara verdim herseye. Ve adet oldum dün basladm çörek otu bal tarcina bakalm bekleyip göreceğiz
Dıyorumki bi yattim ne olmuş bunlar çoşmuş sonra dank etti tabiAynen ya stres hiç iyi değil kendımden gicik almaya başladım bırde ne oldu biliyormusumuz saç sattir uyuyorum bi girim dedim uykulu uykulu mayis topiğine girmişim Allahım diyorum bunlar ne konuşmuş bukadar ama sayfa sayisınada bakmiyorum salak gıbı en az bi 15sayfa geri gittim meşakkati okiyim diye Allahım hamilelikler testler stilmiş lan diyom bi yarin ne olmuş uyku sersemiyle valli
Cnm ikincisini istiyorsun yoksa duşuk felanmi olduBenim hamile Kalmama doktor bile şaşırdı ki d vitamini 7, amh 0.4, fsh 11
Ama bu değerlerle kendiliğinden hamile kaldıysam sen ben ve herkes Allahın izni ile hamile kalacak canım
Şifa olsun, bebiş olsun
Vazgeçme cnm 15 ay sana bana uzun gelebilir misal ama iki üç dört sene bekleyenler inş sen okadar beklemessin mucizene bu ay kavuşursunAhhh inşallahdoktorlar bana son caren tup bebek diyor cok kotu zamanalr geçirdim son bir aydir umursamıyorum artk.. kür şifalı şeyler ne varsa denicem olmazsa tup bebek ama umut etmekden vazgeçmeyeceğim
9 haftalıkken kalbi durdu canım kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk hamileliğimdiCnm ikincisini istiyorsun yoksa duşuk felanmi oldu
Bir gunde herkes hamile kalmis he hahahahhaAynen ya stres hiç iyi değil kendımden gicik almaya başladım bırde ne oldu biliyormusumuz saç sattir uyuyorum bi girim dedim uykulu uykulu mayis topiğine girmişim Allahım diyorum bunlar ne konuşmuş bukadar ama sayfa sayisınada bakmiyorum salak gıbı en az bi 15sayfa geri gittim meşakkati okiyim diye Allahım hamilelikler testler stilmiş lan diyom bi yarin ne olmuş uyku sersemiyle valli
İnşallah inşallahBenim hamile Kalmama doktor bile şaşırdı ki d vitamini 7, amh 0.4, fsh 11
Ama bu değerlerle kendiliğinden hamile kaldıysam sen ben ve herkes Allahın izni ile hamile kalacak canım
Şifa olsun, bebiş olsun
Amiinn hepimiz inşallahVazgeçme cnm 15 ay sana bana uzun gelebilir misal ama iki üç dört sene bekleyenler inş sen okadar beklemessin mucizene bu ay kavuşursun
Yaa9 haftalıkken kalbi durdu canım kürtaj olmak zorunda kaldım. İlk hamileliğimdi
Aynen kafa gıdık.Bir gunde herkes hamile kalmis he hahahahha
Valla bi ay napalim biliyormusunuz bi ay örgüye başliyalim hepimiz maksat kafa dagitmak ya başka şeylerle uğraşmak bilen bilmeyene atsın öğretsin felan hamilelikmiş felan o konulara hiç girmeyelim görün bakin o ay herkez nasıl hamile kaliyoYaaallahtan umut kesilmez cnm umudun hep olsun ama fazlada kafaya takmamak gerek
Umudumu kesmedim canım.Yaaallahtan umut kesilmez cnm umudun hep olsun ama fazlada kafaya takmamak gerek
Çok zor bir süreç ya Allah herkesin yardımcısı olsun. Nacizane tavsiyem ilk bebe olduğunda fazla ara koymayınAdet olayim bende gidecehim tekrar