Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım demek ki 2 hafta önceden agrı başlayabılıyo, ben de hemen regl beklemeyeyim o zaman daha 27.gün zaten

Canm adetin sokuluyor pihti gelmesi normal ondandir sancin. Ben yillardir sanci cekiyorm her adette iyi bilirim

Kizlar bu günkü testim boylr

Eklentiler

• C514FB4B-D9DE-4341-B14A-E7A4893A908A.png
    589,4 KB · Görüntüleme: 32

Kesinlikle pskolojik. Hamile olsam.bu kadar belirtiyi aynı anda göstermem imkansız bence. Aylardır aynı durum. Adet olunca bile kesin üstüne gormedir diye beklemek. Sonra tek çizgi yüzüne çarpıyor acı gerçeği. Bundan sonra doktor hamilesin diye yemin billah ederse ancak inanacam. Kendime sözverdim yalancı belirtilere karnım tok artik

Sorma ya hamile olanlar bile bu belirtileri yasamiyor

08.06.2020

Selam arkadaşlar ben 9 yıllık evliyim 7 yasinda kizim var 2.yi düşünüyorduk ama bu corona yüzünden yapmayı uygun bulmadık fikrinizi alabilirmiyim

08.06.2020

Selam arkadaşlar ben 9 yıllık evliyim 7 yasinda kizim var 2.yi düşünüyorduk ama bu corona yüzünden yapmayı uygun bulmadık fikrinizi alabilirmiyim
Corona artk hayatimizda hep olucak kus gribi domuz gribi normal grip gibi. Bunun yüzünden planlarimi ertelemem benim dusuncem bu ama bir evladim var hersey sakinlesmeden yapmam diyorsan o da ayri bi konu herkes farklı düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…