Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar uzun zamandır yazamadım nasılsınız ? Ben kafayı çok taktığım için bi süre uzatlaştım aslında . Herkes kafaya takma diyor. sanırım bunun gücüne inanıcam artık:)

Benim de hafif bir sancı oluyor geçiyor ama 4 gün önceden başlaması ne biliyim stres yaptık belkide ondan bakalım yarın negatifi görürsem gelir belki 😂
Kızlar benim de regle 4 gün kala başlamıştı. Şimdi 1 gün var daha da arttı. Alt karın ve kasık ağrısı batmalar. Normal yani doktora da sordum arkadaşlarıma da yerleşme ağrısıymış. Çok oturursam daha çok sızlıyo tam rahmin olduğu bölge. Ama bildiğiniz regl sancısı asla ayırt edilmez. O batmalardan belki bi tık farklı. Ama her kadın farklıymış kimiler hiç hissetmezmiş.

ben dün dedim kk diye bi platform var orada konusuyoruz bana al test yap erken çıkarsa en azından ona göre daha dikkatli davranırsın dediler dedim gittik aldık 2 tane sabah yapılacak dedi eczacı gittik eve akşam 7 onu markete gönderip gizlice yaptım testi sabahı bekleyemeden :halay: :halay: :rolleyes:
Uffff ayni ben 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂😂😂 en iyisi zaten onlardan gizli yapmak onlar tam olrak bilmedikleri icin daha cok kafalaarina takiliyor😄

Kızlar uzun zamandır yazamadım nasılsınız ? Ben kafayı çok taktığım için bi süre uzatlaştım aslında . Herkes kafaya takma diyor. sanırım bunun gücüne inanıcam artık:)
Merhaba iyiyiz sen nasilsin? Dinlenmissindir biraz hosgeldin tekrardan bende buraya yeni katildim birsuru sey ogrendim iyi oluyormus burda olmak:)

Kızlar benim de regle 4 gün kala başlamıştı. Şimdi 1 gün var daha da arttı. Alt karın ve kasık ağrısı batmalar. Normal yani doktora da sordum arkadaşlarıma da yerleşme ağrısıymış. Çok oturursam daha çok sızlıyo tam rahmin olduğu bölge. Ama bildiğiniz regl sancısı asla ayırt edilmez. O batmalardan belki bi tık farklı. Ama her kadın farklıymış kimiler hiç hissetmezmiş.
Sanki arada gelen bi rahim kasılması gibi ağrı tam regl ağrısı ama 4 gün önceden hiç olmazdı bende yani yarın bi test yapıcam
Predictorla yaptın dimi doğru seçim 😍 ben de 5 gün kala onla öğrendim çünkü ve ben internetten 3 lü almıştım kızlar tanesi 20 liraya gelmişti. Eczaneler çok pahalı
Bakim eczanede var mı acaba baska ne hissettin bende bi de açık renkte külodumda çok açık sarımsı ama krem rengimsi akıntı geliyo sende de var mıydı merak ettim

Erken gebelik alsam diyorum eczaneler kapandi diger testi de kullansam eşim.iki tane almistim ama diyecek 🤔ona soylemek istemiyorum.test yapacagimi
Sabahı bekle bence git al sonra hem ilk idrarla yaparsın hem de eşler bildiğinde bizi takıntılı manyak sanmasınlar 😂😂 çünkü onlara zaman çok çabuk geçiyor bu kdr takmıyorlar 😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X