Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay zaman da geçmiyor ki emin değilken çocuk düşündüm bi deneyeyim dedim test negatif çıkınca resmen yıkıldım :işsiz: evde 1 tane daha testim var reglime kadar yapmamaya çalısıcam inşşşş..Senin hep gecikiyor muydu böyle
Hayır aksine iki yada üç gun once olurdum ozellikle de ne zama test yapsam arkasndan regl olurdum🤣🤣 ilk zamanalr gec oluyodu ama uzun zaman sonra ilk defa adet bitmeden gebelik olduğuna ihtimal veremiyorum

Erken gebelik 25 ile 30 tl arasındaymış sanırım benimde ilk olacak 😂
Burda almanyada rossmanda aliyorm ben en fazla 10 € fiyatı var. En az da 3 € falan. Sizler toplu halde internetten isteseniz daha karli çıkarsız her seferinde 20 30 cok para

Sabah eşime dedim hadi gidelim test alcam yol üstü diyor gerek yok adet olucaksn belki bekle diyor iyiki iki gündür test yaptığımı bilmiyor 🤣
ben dün dedim kk diye bi platform var orada konusuyoruz bana al test yap erken çıkarsa en azından ona göre daha dikkatli davranırsın dediler dedim gittik aldık 2 tane sabah yapılacak dedi eczacı gittik eve akşam 7 onu markete gönderip gizlice yaptım testi sabahı bekleyemeden :halay: :halay: :rolleyes:

ben dün dedim kk diye bi platform var orada konusuyoruz bana al test yap erken çıkarsa en azından ona göre daha dikkatli davranırsın dediler dedim gittik aldık 2 tane sabah yapılacak dedi eczacı gittik eve akşam 7 onu markete gönderip gizlice yaptım testi sabahı bekleyemeden :halay: :halay: :rolleyes:
Haahajajjahsaja buna çok güldüm deli 😂😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X