Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çok az danla şeklinde ama koyu rengi de kahve ay gerçekten de beklemek beni 10 yaş yaşlandırdı rasmen
Bende sabredemeyip kan verdim herkes erken dedi ama muallakta olmak beni daha çok yipratiyor 🤣🤣yerleşme kanaması ile ilgolo çok güzel aciklayici yazılar var bu sitede bir bak istersen belki için rahatlar canım

Ahhh canım malesef benim bu ay olmadi iki gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı malesef :KK43: benimde iki aydır adetlerimden önce çamur gibi akıntı gibi geliyor sonra adete dönüyor rahim kendini hazırlıyormus gebeliğe ondan oluyormuş galiba ama inşallah senin yerleşme kanamasidir umarım bebiş vardır ben bu au çok belirti yaşadım ama psikolojikmis meğerse 😭
Bende kanama falan yok canm sadece akıntı diyorum ya adet olucam sanırım kasık ağrım çok :KK43: hayırlısı olsun hkkımızda insallah

Çok geçmiş olsun çok zor bende de sinir sıkışması var iki kere fena kilitlendim sagimdsn soluma dönemedim belini sakın soğuk tutma gratiste ısı pedleri var canım onlardan al beline camasirina yapıştır çok iyi gelir sıcacık tutar belini
Saol canm ona gerek yok sicak su torbasi bir organ gibi oldu bana hep ayagimin altında agrim olunca. Senin sorun daha mühim bos birakma bi arkadasmda oyleydi lisede yurtta iken gece kalkar çığlık atardi bacagi kitleniyordu resmen. Bu genc yasimizda hastaliklara bak nasil bir çağdayiz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Saol canm ona gerek yok sicak su torbasi bir organ gibi oldu bana hep ayagimin altında agrim olunca. Senin sorun daha mühim bos birakma bi arkadasmda oyleydi lisede yurtta iken gece kalkar çığlık atardi bacagi kitleniyordu resmen. Bu genc yasimizda hastaliklara bak nasil bir çağdayiz 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Hiç sorma yatakta yan tarafima dönemedim günlerce sürekli olarak dikkat ediyorum en ufak şeyde bıçağı sokuyorlar sanki

Kızlarrr benim de dün ama bugün daha fazlaca olan büyük damla şeklinde kahve rengi hafif koyu bi akıntım var anlamadım günlük pedime gelmiş regl öncesi hiç olmazdıı hiç fark ettim
Yerlesme kanamasi olmasn mi ? Adet olmazsan odur kesin (inşallah)

Kizlar geçtiğimiz ay ovulasyon gününü tam değerlendiremedim, 6 haziran da bat günümdü, tamda o gün kan geldi ancak kan kahverengi gibi baya koyu renk.
Kanamanın ikinci günü ise azaldı kanama. 3.gunu ise neredeyse leke şeklinde idi hemen doktora gittim. Kanamamın cok kisa sürdüğünü anlattım. Lekelenme seklinde olduğu için gel alttan muayne edelim dedi. Hic bir sorun gözükmüyor sıkıntı yok hatta yeni yumurta suan 5 cm kadar olmuş gelişiyor dedi.
4. Gun hic kanamam yoktu ama bu sabah yani bugün 5. Gun yine kahverengi leke gelmiş
Neden olabilir kızlar bu

Kizlar geçtiğimiz ay ovulasyon gününü tam değerlendiremedim, 6 haziran da bat günümdü, tamda o gün kan geldi ancak kan kahverengi gibi baya koyu renk.
Kanamanın ikinci günü ise azaldı kanama. 3.gunu ise neredeyse leke şeklinde idi hemen doktora gittim. Kanamamın cok kisa sürdüğünü anlattım. Lekelenme seklinde olduğu için gel alttan muayne edelim dedi. Hic bir sorun gözükmüyor sıkıntı yok hatta yeni yumurta suan 5 cm kadar olmuş gelişiyor dedi.
4. Gun hic kanamam yoktu ama bu sabah yani bugün 5. Gun yine kahverengi leke gelmiş
Neden olabilir kızlar bu
Yumurtluyor olabilir misin acaba

Benimdw
Neden olabilir kızlar bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X