- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Erken gebelik testi almaya cikmam lazim.alirsam yarin oğlen gibi yaparimbende gizli yapıcam yoksa der ki neden her gün yapıyosun H history1985 @lavinya5367 simge1606 yarın sabah kaçta yapıypruz testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi almaya cikmam lazim.alirsam yarin oğlen gibi yaparimbende gizli yapıcam yoksa der ki neden her gün yapıyosun H history1985 @lavinya5367 simge1606 yarın sabah kaçta yapıypruz testi
ilk idrarrrrErken gebelik testi almaya cikmam lazim.alirsam yarin oğlen gibi yaparim
Az once erken gebelik testi ilk idrarla yapilmaz diye okudum ondan şey ettimilk idrarrrr
Ay ben karistirdim o ovulasyon testiydiAz once erken gebelik testi ilk idrarla yapilmaz diye okudum ondan şey ettim
cumaya hiç bişey kalmammmıışşş var mı belirtiAy kızlar benim bat cuma. O yüzden bekleyeyim diyorum yoksa bende yapardım sizinle.
Ama gazda belirtibenim de öyle oldu kasık ağrım göğüs ağrım gitti ama deli gibi şişkinliğim var karnım patlamak üzere
İşe gidicem sabah 8 de yaparımbende gizli yapıcam yoksa der ki neden her gün yapıyosun H history1985 @lavinya5367 simge1606 yarın sabah kaçta yapıypruz testi
ayyy hamişsiniz siz de maşallaaahhhh rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin ya karnım öyle şiş ki taş gibi ama dediğim gibi kasık ağrım bi anda gittiAma gazda belirti
Yaa hadi inşallah Azkalmıs, yumurtlamaya göre ne zamanTakvime göre cuma canım innovita test ile de takip ediyorum bakalım tutacak mı
Ay ben predictor e 50 tl verdim çok içim yandıErken gebelik 25 ile 30 tl arasındaymış sanırım benimde ilk olacak
Yok valla yani kayda değer bir şey yok. Baş ağrısı- ara ara batma ve ağrı oldu ama geçen ay çok daha fazla belirtim vardı ve olmadı. O yüzden bu ay ters köşe yapar bizim bıdık diye umuyorum Bu ay ben ovülasyonu da hissetmedim normalde hep ağrım olurdu.Demek ki hissiz bir ay geçiriyorum dedim kendi kendimecumaya hiç bişey kalmammmıışşş var mı belirti
Daha kan testine gitmedim ama pozitif i gördüm ya heves işteayyy hamişsiniz siz de maşallaaahhhh rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin ya karnım öyle şiş ki taş gibi ama dediğim gibi kasık ağrım bi anda gitti
Kac gunnonce ogrendiniz pekiAy ben predictor e 50 tl verdim çok içim yandı
Bi de negatif çıksaydı o zaman görürdünüz İç yanmasını bu arada tebriklerAy ben predictor e 50 tl verdim çok içim yandı
Cuma günü reglden itibaren 14. Gün canım 1 haziranda regl olmuştumYaa hadi inşallah Azkalmıs, yumurtlamaya göre ne zaman
Erken gebelik testi predictor la bata 4 gün kala bugün yaptım işte çok silikti ama ilk bebeğimden biliyorum gebeyim yani yüksek ihtimalKac gunnonce ogrendiniz peki
Haa pardon ben bat diyosun sandım karıstı, yumurtlama donemi bitti sandım..Cuma günü reglden itibaren 14. Gün canım 1 haziranda regl olmuştum
Haklısın valla Bide batta yapılması gereken diğerlerinden evde bir sürü vardı o yüzden baya sinir oldum 50 ne ya 50 ye diğer testlerden 25 li paket alınıyoBi de negatif çıksaydı o zaman görürdünüz İç yanmasını bu arada tebrikler