Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar aylardır gebelik ile uğraştığımdan hep bakıyorum sizler belirtiler hissediyorsunuz bel ağrısı baş ağrısı akıntı tarzı filan. Ben regl oluncaya kadarda hissetmiyorum zaten . Hep belirtisiz bi hayat :) nasıl gebe kalıcam çok merak ediyorum.

Predictorla yaptın dimi doğru seçim 😍 ben de 5 gün kala onla öğrendim çünkü ve ben internetten 3 lü almıştım kızlar tanesi 20 liraya gelmişti. Eczaneler çok pahalı
ovülasyonla gebelik testi beraber netten paket almıştım aklıma hiç erken gebelik almak gelmedi neyse olan oldu😂 kan testinde de tescillenirse her şey çok güzel olacak

Kızlarrr benim de dün ama bugün daha fazlaca olan büyük damla şeklinde kahve rengi hafif koyu bi akıntım var anlamadım günlük pedime gelmiş regl öncesi hiç olmazdıı hiç fark ettim

Kızlarrr benim de dün ama bugün daha fazlaca olan büyük damla şeklinde kahve rengi hafif koyu bi akıntım var anlamadım günlük pedime gelmiş regl öncesi hiç olmazdıı hiç fark ettim
Hiç olmaz mıydı? Kahverengi lekelenme şuan bende olsa direkt üstüne görme mi diye düşünürdüm kuzum çünkü hiç olmamışsa şuan olması tuhaf değil miiiiiii ay hadi inşallah yaaa

Hiç olmaz mıydı? Kahverengi lekelenme şuan bende olsa direkt üstüne görme mi diye düşünürdüm kuzum çünkü hiç olmamışsa şuan olması tuhaf değil miiiiiii ay hadi inşallah yaaa
Kizlar merhaba sizinle hiç yazismadik sanirim ama epeydir buralardayım bende adetine kaç gün var kahverengi leke geldi canım

Kizlar merhaba sizinle hiç yazismadik sanirim ama epeydir buralardayım bende adetine kaç gün var kahverengi leke geldi canım
Benim 4 günüm kaldı canım ama adet olcakmışım gibi bi ağrım var belim ve karnım akıntım da geliyo anlamadım 4 gün önceden asla başlamazdı hayırlısı. Hep olur muydu lekelenmen şüphelenirdim 😳 inşallah hamişsindir senin kaç günün var

Benim 4 günüm kaldı canım ama adet olcakmışım gibi bi ağrım var belim ve karnım akıntım da geliyo anlamadım 4 gün önceden asla başlamazdı hayırlısı. Hep olur muydu lekelenmen şüphelenirdim 😳 inşallah hamişsindir senin kaç günün var
Ahhh canım malesef benim bu ay olmadi iki gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı malesef :KK43: benimde iki aydır adetlerimden önce çamur gibi akıntı gibi geliyor sonra adete dönüyor rahim kendini hazırlıyormus gebeliğe ondan oluyormuş galiba ama inşallah senin yerleşme kanamasidir umarım bebiş vardır ben bu au çok belirti yaşadım ama psikolojikmis meğerse 😭

Ya bu kadar kıyu ve bu renkte pek olmuyordu daha reglime de perşembeyi sayarsam 5 gün var ama diyorum ya çok değil böyle az büyük damla şeklinde ay bilemedim ki

Evet gecen hafta mr cekildi baslangic dedi ilac verdi ama regl olmadan kullanamam her ihtimale karsi. Nasil ne ara oldu bilmiyorm ki bende
Çok geçmiş olsun çok zor bende de sinir sıkışması var iki kere fena kilitlendim sagimdsn soluma dönemedim belini sakın soğuk tutma gratiste ısı pedleri var canım onlardan al beline camasirina yapıştır çok iyi gelir sıcacık tutar belini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X