- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 27
Ayy bende de o tarz bişi var belimi ayırıyorşar sanki 5 saat ayakta durmuşum gibiSorma sabah doktor bel.fitigi başlangıcı dedi bana belim bacagim kopacak sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy bende de o tarz bişi var belimi ayırıyorşar sanki 5 saat ayakta durmuşum gibiSorma sabah doktor bel.fitigi başlangıcı dedi bana belim bacagim kopacak sanki
aynen en azından değdiEn azından deymiş
ovülasyonla gebelik testi beraber netten paket almıştım aklıma hiç erken gebelik almak gelmedi neyse olan oldu kan testinde de tescillenirse her şey çok güzel olacakPredictorla yaptın dimi doğru seçim ben de 5 gün kala onla öğrendim çünkü ve ben internetten 3 lü almıştım kızlar tanesi 20 liraya gelmişti. Eczaneler çok pahalı
Ben kalca agrisi ile gittim canm arka bacak ve kalcam cok agriyordu yurumeme engel oluyodu ustune regl gecikti onda da bel agrisi perisanim hersey varAyy bende de o tarz bişi var belimi ayırıyorşar sanki 5 saat ayakta durmuşum gibi
Gebelik koymuşsun profiline her msjinda yaziyo kesin miiiiiiovülasyonla gebelik testi beraber netten paket almıştım aklıma hiç erken gebelik almak gelmedi neyse olan oldu kan testinde de tescillenirse her şey çok güzel olacak
Aynen, en iyisi bat beklemek stres olmuyorsun en azındanHaklısın valla Bide batta yapılması gereken diğerlerinden evde bir sürü vardı o yüzden baya sinir oldum 50 ne ya 50 ye diğer testlerden 25 li paket alınıyo
En son cuma günü özelden konusmusuz son mesajıma cevap vermemiş.. İnterneti mi bitti acabaİnşallah canım @eczhnm dan haber var mı yazdım ama görmedi o da Ovülasyona başlamıştı pik gördü mü acaba
Perşembe testi epey koyulasmıstı, yumurtlaması oldu onun da.. Bugun çoktan bıtmıstırİnşallah canım @eczhnm dan haber var mı yazdım ama görmedi o da Ovülasyona başlamıştı pik gördü mü acaba
Bende 40 lira bayıldım predictoreAy ben predictor e 50 tl verdim çok içim yandı
Bel fıtığı mı çok geçmiş olsun canım MR çekti miSorma sabah doktor bel.fitigi başlangıcı dedi bana belim bacagim kopacak sanki
Hiç olmaz mıydı? Kahverengi lekelenme şuan bende olsa direkt üstüne görme mi diye düşünürdüm kuzum çünkü hiç olmamışsa şuan olması tuhaf değil miiiiiii ay hadi inşallah yaaaKızlarrr benim de dün ama bugün daha fazlaca olan büyük damla şeklinde kahve rengi hafif koyu bi akıntım var anlamadım günlük pedime gelmiş regl öncesi hiç olmazdıı hiç fark ettim
Kizlar merhaba sizinle hiç yazismadik sanirim ama epeydir buralardayım bende adetine kaç gün var kahverengi leke geldi canımHiç olmaz mıydı? Kahverengi lekelenme şuan bende olsa direkt üstüne görme mi diye düşünürdüm kuzum çünkü hiç olmamışsa şuan olması tuhaf değil miiiiiii ay hadi inşallah yaaa
Benim 4 günüm kaldı canım ama adet olcakmışım gibi bi ağrım var belim ve karnım akıntım da geliyo anlamadım 4 gün önceden asla başlamazdı hayırlısı. Hep olur muydu lekelenmen şüphelenirdim inşallah hamişsindir senin kaç günün varKizlar merhaba sizinle hiç yazismadik sanirim ama epeydir buralardayım bende adetine kaç gün var kahverengi leke geldi canım
Evet gecen hafta mr cekildi baslangic dedi ilac verdi ama regl olmadan kullanamam her ihtimale karsi. Nasil ne ara oldu bilmiyorm ki bendeBel fıtığı mı çok geçmiş olsun canım MR çekti mi
Ahhh canım malesef benim bu ay olmadi iki gün önce kan testi yaptırdım negatif çıktı malesef benimde iki aydır adetlerimden önce çamur gibi akıntı gibi geliyor sonra adete dönüyor rahim kendini hazırlıyormus gebeliğe ondan oluyormuş galiba ama inşallah senin yerleşme kanamasidir umarım bebiş vardır ben bu au çok belirti yaşadım ama psikolojikmis meğerseBenim 4 günüm kaldı canım ama adet olcakmışım gibi bi ağrım var belim ve karnım akıntım da geliyo anlamadım 4 gün önceden asla başlamazdı hayırlısı. Hep olur muydu lekelenmen şüphelenirdim inşallah hamişsindir senin kaç günün var
Ya bu kadar kıyu ve bu renkte pek olmuyordu daha reglime de perşembeyi sayarsam 5 gün var ama diyorum ya çok değil böyle az büyük damla şeklinde ay bilemedim kiHiç olmaz mıydı? Kahverengi lekelenme şuan bende olsa direkt üstüne görme mi diye düşünürdüm kuzum çünkü hiç olmamışsa şuan olması tuhaf değil miiiiiii ay hadi inşallah yaaa
Benim Perşembe yi sayarsam 5 gün var ama kasık ağrım yok bi ara vardı o belirtiler de gittiKizlar merhaba sizinle hiç yazismadik sanirim ama epeydir buralardayım bende adetine kaç gün var kahverengi leke geldi canım
Çok geçmiş olsun çok zor bende de sinir sıkışması var iki kere fena kilitlendim sagimdsn soluma dönemedim belini sakın soğuk tutma gratiste ısı pedleri var canım onlardan al beline camasirina yapıştır çok iyi gelir sıcacık tutar beliniEvet gecen hafta mr cekildi baslangic dedi ilac verdi ama regl olmadan kullanamam her ihtimale karsi. Nasil ne ara oldu bilmiyorm ki bende