Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eylül de 2. yılımıza giricez ilk cocuk ilk deneme. Asla çocuk istemem dünyanınn en kötü şeyi derken bayramın son günü bir den çocuk istiyorum dedim bi anda kendimi burada buldum :KK12: 26 yaşındayım canımm sen ilk cocuk mu?
Sen gencmissin ben 34 oldum ne ara oldum bilmiyorum😁ben de 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oğlum var

yaa ne güzell tecrübelisin benim eşim de 35 yaşında deli gibi çocuk istiyor bi heyecanlı. Ama negatif çıkınca çok üzüldü belli etmedi
Eşine soyleme bence stres oluyor adamlar sonra benim esim de sabah sordu evet pozitif dedim.gozleri parladi ilk cocuk da bile boyle parlamadi sanki yok ya negatif dedim hadi ya dedi. Sen de pozitif cikinca bundan sonra cok dertlenirsek buraya yazariz

ben de böyle bi teklif bekliyordum :KK71:asla yapmam diyodum ama tamam kız yapalım benim evde test var sabah kalkar kalmaz yapıcamm sende yap ama bakk:rolleyes:
Eşim evde olmasaydı bgün gidiodum eczaneye 😂😂 kesinn yapıcam rahat olll :rolleyes: adet olcam herhalde negatif testlerimizi tokuştururuz artıknapim aşırı bi kasık ağrım ve hafif akıntım gelmiş küloda kurumuş krem rengi gibi bakalım neler olacak moralimde bozuldu bugün modum çokdüşük adet olcam diye

Eşine soyleme bence stres oluyor adamlar sonra benim esim de sabah sordu evet pozitif dedim.gozleri parladi ilk cocuk da bile boyle parlamadi sanki yok ya negatif dedim hadi ya dedi. Sen de pozitif cikinca bundan sonra cok dertlenirsek buraya yazariz
evet evet öyle yapayım daha iyii o zamn sende mi yarın yapacaksın testii

Eşim evde olmasaydı bgün gidiodum eczaneye 😂😂 kesinn yapıcam rahat olll :rolleyes: adet olcam herhalde negatif testlerimizi tokuştururuz artıknapim aşırı bi kasık ağrım ve hafif akıntım gelmiş küloda kurumuş krem rengi gibi bakalım neler olacak moralimde bozuldu bugün modum çokdüşük adet olcam diye
bende öyle kolum kalkmıyor deli gibi şişkinliğim var işteyim ama yatıp uyuyasım var nasıl eve gidicem bilmiyorumm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X