- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
ayyy inşalalllaahhh kız keşşkee inaşşalllah bi halsizim ki kolum kanadım kalkmıyor ama işte o bende kronik geneldeBence hamileyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy inşalalllaahhh kız keşşkee inaşşalllah bi halsizim ki kolum kanadım kalkmıyor ama işte o bende kronik geneldeBence hamileyiz
Aynen bacaklarim tutmuyor sanki eşim de sen hep halsizsin diyorayyy inşalalllaahhh kız keşşkee inaşşalllah bi halsizim ki kolum kanadım kalkmıyor ama işte o bende kronik genelde
Bende sizinle birlikte yapayım daha fazla dayanamıcam geçen ay bir sürü belirti vardı bu ay yok ama olsun hangi marka erken gebelik testi önerirsinizoff sorma ya daha sabah olumsuz olumsuz yazdım ya yine negatif çıkacak işte ama testin köpeği olmuşum
İlk cocuk mu olacak yaş kaç ?ayyy inşalalllaahhh kız keşşkee inaşşalllah bi halsizim ki kolum kanadım kalkmıyor ama işte o bende kronik genelde
eylül de 2. yılımıza giricez ilk cocuk ilk deneme. Asla çocuk istemem dünyanınn en kötü şeyi derken bayramın son günü bir den çocuk istiyorum dedim bi anda kendimi burada buldum 26 yaşındayım canımm sen ilk cocuk mu?İlk cocuk mu olacak yaş kaç ?
ben dün iki tane FORTEST aldım işte 6 gün vardı negatif çıktı ama yarın 2. si ni deneyeyim sizlerle. 25 TL di onu al benceBende sizinle birlikte yapayım daha fazla dayanamıcam geçen ay bir sürü belirti vardı bu ay yok ama olsun hangi marka erken gebelik testi önerirsiniz
benimki de aynısıAynen bacaklarim tutmuyor sanki eşim de sen hep halsizsin diyor
Sen gencmissin ben 34 oldum ne ara oldum bilmiyorumben de 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oğlum vareylül de 2. yılımıza giricez ilk cocuk ilk deneme. Asla çocuk istemem dünyanınn en kötü şeyi derken bayramın son günü bir den çocuk istiyorum dedim bi anda kendimi burada buldum 26 yaşındayım canımm sen ilk cocuk mu?
yaa ne güzell tecrübelisin benim eşim de 35 yaşında deli gibi çocuk istiyor bi heyecanlı. Ama negatif çıkınca çok üzüldü belli etmediSen gencmissin ben 34 oldum ne ara oldum bilmiyorumben de 5 yillik evliyim 4 yasinda bir oğlum var
Eşine soyleme bence stres oluyor adamlar sonra benim esim de sabah sordu evet pozitif dedim.gozleri parladi ilk cocuk da bile boyle parlamadi sanki yok ya negatif dedim hadi ya dedi. Sen de pozitif cikinca bundan sonra cok dertlenirsek buraya yazarizyaa ne güzell tecrübelisin benim eşim de 35 yaşında deli gibi çocuk istiyor bi heyecanlı. Ama negatif çıkınca çok üzüldü belli etmedi
Eşim evde olmasaydı bgün gidiodum eczaneye kesinn yapıcam rahat olll adet olcam herhalde negatif testlerimizi tokuştururuz artıknapim aşırı bi kasık ağrım ve hafif akıntım gelmiş küloda kurumuş krem rengi gibi bakalım neler olacak moralimde bozuldu bugün modum çokdüşük adet olcam diyeben de böyle bi teklif bekliyordum asla yapmam diyodum ama tamam kız yapalım benim evde test var sabah kalkar kalmaz yapıcamm sende yap ama bakk
evet evet öyle yapayım daha iyii o zamn sende mi yarın yapacaksın testiiEşine soyleme bence stres oluyor adamlar sonra benim esim de sabah sordu evet pozitif dedim.gozleri parladi ilk cocuk da bile boyle parlamadi sanki yok ya negatif dedim hadi ya dedi. Sen de pozitif cikinca bundan sonra cok dertlenirsek buraya yazariz
Aynen bunu ben de merak ediyorum erken gebelik alıcam eczacıya ne marka söylemeliyimBende sizinle birlikte yapayım daha fazla dayanamıcam geçen ay bir sürü belirti vardı bu ay yok ama olsun hangi marka erken gebelik testi önerirsiniz
bende öyle kolum kalkmıyor deli gibi şişkinliğim var işteyim ama yatıp uyuyasım var nasıl eve gidicem bilmiyorummEşim evde olmasaydı bgün gidiodum eczaneye kesinn yapıcam rahat olll adet olcam herhalde negatif testlerimizi tokuştururuz artıknapim aşırı bi kasık ağrım ve hafif akıntım gelmiş küloda kurumuş krem rengi gibi bakalım neler olacak moralimde bozuldu bugün modum çokdüşük adet olcam diye
Bende erken genelik testi yok alsam mi bilemedim ben deevet evet öyle yapayım daha iyii o zamn sende mi yarın yapacaksın testii
ben dün FORTEST aldım 25 TL bi marka daha var ama intertte genelde FORTEST için iyi yazmışlarrAynen bunu ben de merak ediyorum erken gebelik alıcam eczacıya ne marka söylemeliyim
sen ne hissediyorsan o zaten bizden daha bilgilisin bu konuda 14 15 in de regli olucaz biraz erken gibi ama dayanamıyorumBende erken genelik testi yok alsam mi bilemedim ben de
Sorayım bakayım varsa ellerinde alırım adet olcam ama olsundu aklımdan çıksın en azından yoksa da görmüş olurumben dün FORTEST aldım 25 TL bi marka daha var ama intertte genelde FORTEST için iyi yazmışlarr
14ü benim de adetim yarın yapıcam valla ablamın yeğenim 2 3 gün önce çıkmıştı belki benim de çıkar aklında soru işareti varsa ve kasık ağrısı çekiosan bize katılBende erken genelik testi yok alsam mi bilemedim ben de
kasık ağrım dün vardı ama bugün yok olduuu göğüslerim de dokununca acıyor14ü benim de adetim yarın yapıcam valla ablamın yeğenim 2 3 gün önce çıkmıştı belki benim de çıkar aklında soru işareti varsa ve kasık ağrısı çekiosan bize katıl