- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
sana böyle diyorum ama akşma gidip testi yapmazsam iyidirTamam biri bizi durdursun adet gunumu beklicem bakalim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana böyle diyorum ama akşma gidip testi yapmazsam iyidirTamam biri bizi durdursun adet gunumu beklicem bakalim.
Cikmaz canm 6 gun çok erken benim su an 3. Gunum normalde adet olmam lazm testlerm negatifbenim belirtilerde gitti anlamadım ki.. Arkadaşım yeni doğum yaptı diyor ki aynı adet sancısı gibi ilk belirtiler...
Testi keşke yapmasaydım çok pişman oldum hem 6 gün vardı hem de sabahı bekleyemeden akşamdan yaptım. Ama olsaydı silik bile çizgi çıkardı diye düşünğyorum.
ay zaman da geçmiyor ki emin değilken çocuk düşündüm bi deneyeyim dedim test negatif çıkınca resmen yıkıldım evde 1 tane daha testim var reglime kadar yapmamaya çalısıcam inşşşş..Senin hep gecikiyor muydu böyleCikmaz canm 6 gun çok erken benim su an 3. Gunum normalde adet olmam lazm testlerm negatif
Oyuzden biri bizi durdursun dedimamaan belki de yapariz kasmayalimsana böyle diyorum ama akşma gidip testi yapmazsam iyidir
72 canımVar canm kan testin nasil cikti
bence de yaa ben yine bi deneyeyim olmadı yarın ya da cuma ama bat taaa pazartesi beOyuzden biri bizi durdursun dedimamaan belki de yapariz kasmayalim
senin de 14 15 haziranSanki bata son 4 5 gün kalalar hiç geçmiyor gibi
Evett tam babalar gününe denk geliyor birde güzel haberler alsak ne iyi olursenin de 14 15 haziran
aaa evett ben onu hepten unuttum 22 haziran dı babalar günü.. Ya keşke olsa yaa o kadar heveslendim ki negayif çıkmasına rağmen içim de yine bişeyler oluyor düşününceEvett tam babalar gününe denk geliyor birde güzel haberler alsak ne iyi olur
Test yaptırmayı severim gel kız yarın beraber erken gebelik alıp sabah yapalım bende sana arkadaş olam negatif olsada beraber olsun üzülmeyiz en azındanayy aklıma çok pis girdin zaten biri aklıma girsin diye beklşiyordum dur bakalım en kötüü adete 1 gün kala yaparım
Yani 4 gün önceden adet ağrım başlamazdı şaşırdım ama belki stresten erken gelir dedim kendi kendime neyse yarın sabah bi erken gebelik testi çakarımOna çok takılma gebeliğin ilk günlerinde de kasıkta her an adet olacakmışsın gibi ağrı olur ama bir türlü olamazsın
ben de böyle bi teklif bekliyordum asla yapmam diyodum ama tamam kız yapalım benim evde test var sabah kalkar kalmaz yapıcamm sende yap ama bakkTest yaptırmayı severim gel kız yarın beraber erken gebelik alıp sabah yapalım bende sana arkadaş olam negatif olsada beraber olsun üzülmeyiz en azından
Hemen yoldan ciktin yavaaa evett ben onu hepten unuttum 22 haziran dı babalar günü.. Ya keşke olsa yaa o kadar heveslendim ki negayif çıkmasına rağmen içim de yine bişeyler oluyor düşününce
off sorma ya daha sabah olumsuz olumsuz yazdım ya yine negatif çıkacak işte ama testin köpeği olmuşumHemen yoldan ciktin yav
benim de öyle oldu kasık ağrım göğüs ağrım gitti ama deli gibi şişkinliğim var karnım patlamak üzereİşin ilginc tarafi negatifi gorunce belirtiler de gitti
Bence hamileyizbenim de öyle oldu kasık ağrım göğüs ağrım gitti ama deli gibi şişkinliğim var karnım patlamak üzere