- 8 Nisan 2016
- 3.453
- 5.021
Ooo gecikmen var süperInsallah canm yarin adet gunumun 3. Gunu normalde bakalim hayirlisi insallah
İnşallahOoo gecikmen var süperinşallah bebişin seninledir :) varmı belirtin falan hiç.
Canım belirti olayida cokda önemli değil aslında herkes belirti yaşamıyor, adetten once belirti yaşayan az zaten.arkadasim hamile daha 1 buçuk aylık mesela oda adet öncesi hiç bir farklı bişey yaşamadığını soyledi şu anda tek belirtisi halsizlik ve sabah bulantilari oda normal artik.kismet yani canım, inşallah olumlu sonuçlarla gelirsin.İnşallahbelirtim yok yada bilmiyorm ben belirti aramıyorum belki. Ama karnim agriyo arada benim adetlerim cok ağrılı gecer normalde
Insallah canm rabbim hepimizi guzel hayirli haberlerle sevindirsinCanım belirti olayida cokda önemli değil aslında herkes belirti yaşamıyor, adetten once belirti yaşayan az zaten.arkadasim hamile daha 1 buçuk aylık mesela oda adet öncesi hiç bir farklı bişey yaşamadığını soyledi şu anda tek belirtisi halsizlik ve sabah bulantilari oda normal artik.kismet yani canım, inşallah olumlu sonuçlarla gelirsin.
Bende de dün öyle bir kaç damla pembe akıntı oldu. Bugün de çok daha az silinince geldi. Pkos var bende. Normalde 19. Gün yumurtlama olurdu ama bu ay erken yumurtladım sanırım ve tahminen yumurtlamadan sonra 10.gün oldu bu bahsettiğim lekelenmeEvet canım biliyorum olmuyormus, belkide başka bişey zaten de çünkü çok çok azdı 3 dört damla bu kadar az mi oluyor bilmiyorum yani.
İnşallah vardır canim, ben yumurtlamadan eminim pik gördüm testte.sonucunubyazarken benimde etiketler misin canim takipde kalalım birbirimiziBende de dün öyle bir kaç damla pembe akıntı oldu. Bugün de çok daha az silinince geldi. Pkos var bende. Normalde 19. Gün yumurtlama olurdu ama bu ay erken yumurtladım sanırım ve tahminen yumurtlamadan sonra 10.gün oldu bu bahsettiğim lekelenme
Değişik bir ay ya..bakalim sonu ne olucakAdetin yakinsa normal canm adete yakin koyu çıkar
Gebelik testini 3 4 gün önce yapmıştım bisey çıkmamıştı..pko var bende kesin ondan o zaman.. Çünkü adetim biter bitmez ovülasyona başlamıştım ve 24. Gune kadar hic yumurtlama görmedim. .hamilelik olmasi imkansiz geliyor ...bel ağrım göğüs hassasiyetim var 2 gündür. .boyle bi değişikte hissediyorum kendimi ama gorunene gore hamilelik cok zor...testlerime acıyorum artik yaCanım ya gebelik testi yaptın mı sen? Onda da adete yakın t çok koyu oluyormuş ya belki hamilesindir.
Pkonun alası var...yumurtlama olmadan hamile olamayacagima gore pkodan kaynakli boyle...iyi ama benim anlamadığım 24. Gün piki gördüm 26. Gün çatlama....27. Gun yani bugün yine pike yakın....eee pik gördüğüm yumurtlama degilmiydi...ama kasik ağrım ve akıntımda oldu....Bende öyle diye biliyorum iki onceki testim çok silikti adetime iki gun var . Herhangi bir ilaç kullaadiysan ya pko yada gebelik okudum hep ben
Benim de kafam karıştı. Bende pko yok bildiğim kadarıyla. 3dr a göründüm öyle bir şey demediler. Ama bu ay pik görmeyince 16 güne kadar pes edip bırakıyordum. Senin sonucunu görünce devam edeyim dedim. 20.gun baya koyulastı. Yarın pik olur diye tahmin ediyorum. Kendimi bildim bileli reglim 29 günde 1 oluyor. Niye böyle oldu bilmiyorum. Bir de reglim eskiden 5-6gun sürerken son 3aydir 3gun sürüyor. Ya stresten ya da yaşım ilerlediği için tüm dengem bozuldu sanırım.Pkonun alası var...yumurtlama olmadan hamile olamayacagima gore pkodan kaynakli boyle...iyi ama benim anlamadığım 24. Gün piki gördüm 26. Gün çatlama....27. Gun yani bugün yine pike yakın....eee pik gördüğüm yumurtlama degilmiydi...ama kasik ağrım ve akıntımda oldu....
Orası biraz karışık telefondaki proğram 28 den hesaplayıp 14 haziran diyo, bazen bir iki gün gecikebiliyo benimki ben 17 haziran diyorm bakalım göreceğizAdet tarihi ne zamandi senin
Tutabiliyorsan ne ala ben hiç tutamıyorum geç yatarsam yandımBen sabaha kadar defalarca tuvalete gidiyorum cok su icen biriyim bu gece gitmemeye gayret edicemtest icin ilk idrar onemli malum
Sakıncası yoksa kaç yaşındasın acaba stresten az suruyor olabilir adet. O ay yediğimiz içtiğimiz şeylerle de alakalı olabiliyorBenim de kafam karıştı. Bende pko yok bildiğim kadarıyla. 3dr a göründüm öyle bir şey demediler. Ama bu ay pik görmeyince 16 güne kadar pes edip bırakıyordum. Senin sonucunu görünce devam edeyim dedim. 20.gun baya koyulastı. Yarın pik olur diye tahmin ediyorum. Kendimi bildim bileli reglim 29 günde 1 oluyor. Niye böyle oldu bilmiyorum. Bir de reglim eskiden 5-6gun sürerken son 3aydir 3gun sürüyor. Ya stresten ya da yaşım ilerlediği için tüm dengem bozuldu sanırım.
Düşünürsem kalkarim o yüzden beynime deliksiz uyumasi için sinyal veriyorm deliksiz uyu ve erken kalkTutabiliyorsan ne ala ben hiç tutamıyorum geç yatarsam yandım
Canım stres mevsimsel hormonsal yedigin içtiğin bile etkiliyor...Yarin yine ovuslasyon yapicam bakalim nasil cikicakBenim de kafam karıştı. Bende pko yok bildiğim kadarıyla. 3dr a göründüm öyle bir şey demediler. Ama bu ay pik görmeyince 16 güne kadar pes edip bırakıyordum. Senin sonucunu görünce devam edeyim dedim. 20.gun baya koyulastı. Yarın pik olur diye tahmin ediyorum. Kendimi bildim bileli reglim 29 günde 1 oluyor. Niye böyle oldu bilmiyorum. Bir de reglim eskiden 5-6gun sürerken son 3aydir 3gun sürüyor. Ya stresten ya da yaşım ilerlediği için tüm dengem bozuldu sanırım.
Düşünürsem kalkarim o yüzden beynime deliksiz uyumasi için sinyal veriyorm deliksiz uyu ve erken kalkozellikle eşim bilmiyor test yapacağımı söylemedim aldığımdan bile haberi yok
ay hadi inş sabaha şurda ne kalsın inş olur ya eşine süpriz olcakDüşünürsem kalkarim o yüzden beynime deliksiz uyumasi için sinyal veriyorm deliksiz uyu ve erken kalkozellikle eşim bilmiyor test yapacağımı söylemedim aldığımdan bile haberi yok
Ayyyy benimde 19Merbaba Bat 20 haziran yumurtlama hissettim hatta baya hissettim değerlendirdim. Hayırlısı bakalım bekliyoruz kısmet Rabbim hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah hepimize çok çok amin