- 18 Ocak 2007
- 1.524
- 367
- 40
Uroloji yapiyor ama randevu veriyor sartlari var.. biz devlet hastanesinde yaptirdik...Aaaa...ben sanıyorum ki üroloji yapar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uroloji yapiyor ama randevu veriyor sartlari var.. biz devlet hastanesinde yaptirdik...Aaaa...ben sanıyorum ki üroloji yapar
enfeksiyon anlamına geliyor bildiğim kadarıyla. Bende idrar yolu enfeksiyonu var sarı akıntı geliyor maalesefÜç gündür sarı akıntım var, açık yumurta sarısı renginde çamaşırım da kurumuş bir halde görüyorum ilk defa yaşıyorum böyle bişey neden böyle oldu ki adet günüme de var daha 20 haziran
Yaaa tüh öyle mi diyorsun tedavisi var mı, gideyim bir tahlil yaptırayım o zamanenfeksiyon anlamına geliyor bildiğim kadarıyla. Bende idrar yolu enfeksiyonu var sarı akıntı geliyor maalesef
32 canım. Sanırım stresten azaldı.Sakıncası yoksa kaç yaşındasın acaba stresten az suruyor olabilir adet. O ay yediğimiz içtiğimiz şeylerle de alakalı olabiliyor
Ne mesela şartlarıUroloji yapiyor ama randevu veriyor sartlari var.. biz devlet hastanesinde yaptirdik...
Hiç bir belirti göstermiyormu ? bende sürekli mide bulantısı istifra halsizlik yapıyordu hastaneye gittimizde ileri enfeksiyon çıktıYaaa tüh öyle mi diyorsun tedavisi var mı, gideyim bir tahlil yaptırayım o zaman
Negatiffff tabikiay hadi inş sabaha şurda ne kalsın inş olur ya eşine süpriz olcak
Benim negatf yine ve sancilarm var gece acayip terlemisim bi ara hatrliyorm sanki buzlarin icindeydim usuyordum sen ne yaptin ?Seninle aynıyız şu an bende yarın test yapıcam ve eşimin haberi yok bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım bikaç gün önce hafif kahverengi leke
geldi beni heyecanlandırdı yarını bekliyorum bakalım günler geçmek bilmedi
Hadi ya belki daha hcg yükselmemiştir geç döllenme filan olabilir mi?Negatiffff tabiki
Dunde bugun de negatif canm olabilir belki de gec dollenme bilemem. Foto atsana yarin da tekrar inşallah şaşmazHadi ya belki daha hcg yükselmemiştir geç döllenme filan olabilir mi?
Bende sabah testimi yaptım galiba hamileyim, tam emin olamıyorum çünkü erken gebelik testi pozitif ama normal testte hala negatif umarım erken gebelik testinin azizliğine uğramam
Bide belirtin var mi yada adet sancisi gibi agrilarin ?Hadi ya belki daha hcg yükselmemiştir geç döllenme filan olabilir mi?
Bende sabah testimi yaptım galiba hamileyim, tam emin olamıyorum çünkü erken gebelik testi pozitif ama normal testte hala negatif umarım erken gebelik testinin azizliğine uğramam
Ama daha cok erken ümidini kesme bence...regliden 1 gun once yapip negatif goren 3 gun gecikmeden sonra pozitif gorenler biliyorumL lavinya5367 canımm benim reglim seninle aynı ya da 1 gün sonraydı konunda da konuşmuştukk. Ben gittim dün FORTEST aldım erken gebelik testi. Reglime 6 gün vardı ben de Sabah yaparım hem 5 gün kalmış olur hem de sabah doğru sonuç olur diyordum kii eve gider gitmez akşam dayanamadım yaptım tabii ki negatif... Tüm umutlarım gitti ilk denememe rağmen bir daha asla denemem.. Olursa olur moduna girdim. Oysa ki adetim çok çok düzenli yumurtlama gününü, öncesini reglinin son gününü hepsini denemiştik bu aydan çok umutluydum.... Keşke test yanlış olsa diyicem ama imkansızdır...Reglime 5 gün kaldı ama umudum bitti bu aydan.
Bilmiyorum ki... Aslında hiç çocuk istemezken bir den bu ay istemeye başladım ve yumurtlama günümü değerlendirdim. Şimdi kendimi çok mutsuz hissediyorum. Eşim de heyecanlanmıştı ama ben üzülmeyeyim diye belli etmedi. İl denememizdi takma üzülme dedi ama işte öyle olmuyormuş.. Yumurtalıklarımda ağrı göğüslerimde sancı vardı ama o da dün gitti... Teşekkür ederim mesajınız için...Ama daha cok erken ümidini kesme bence...regliden 1 gun once yapip negatif goren 3 gun gecikmeden sonra pozitif gorenler biliyorum
Canım foto atıcaktım ama çok silik anlaşılmaz foto da diye vazgeçtim, bir de çoğu belirti bulantı gibi filan ilerleyen zamanlarda oluyor hormon yükseldikçe ama benim en büyük belirtim aşırı halsizim, kasıklarımda gerilme gibi hareketlenme var, bir de önceki gebeliğimde farketmemiştim bunda yüzümde yanağımın altlarında garip pütürtüler var, bana da hamileyim gibi geliyor, ilkinde de böyle hasta gibi yorgundum ama normal testte pozitif görmeden de emin olamıyorumBide belirtin var mi yada adet sancisi gibi agrilarin ?