Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar mrb bugün kan verdim 400 değerim hamileyim kese henüz yeni olduğu için görünmüyor du haftaya tekrar kan vercm inşallah sağlıklı bir gebelik olur Rabbım isteyen herkese hayırlısi ile nasip etsin
Canimm gözün aydın Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et bol bol

Anladım canım, hsg filan hakimim de laparoskopi yi tam bilemiyorum canım, umarım her şey istediğin gibi olur ama bazen doktorlarda net emin olamıyor ve beklenmedik şekilde gebelik olabiliyor inş öyle olur❤

Kuzummm çok sevindim inşallah yarın güzel haber verirsin çok heyecanlandım

ben de çok heyecanlandım, sabah olmaz şimdi bana, baya baya pozitif çıkacakmış gibi geliyo ama belli de olmaz
Kendim haber almış gibi sevindim vallahi günlerdir yazıp duruyorduk en azından sen güzel haberler aldin sabah testi yapar yapmaz yaz mutlaka

Anladım canım, hsg filan hakimim de laparoskopi yi tam bilemiyorum canım, umarım her şey istediğin gibi olur ama bazen doktorlarda net emin olamıyor ve beklenmedik şekilde gebelik olabiliyor inş öyle olur❤
İnşallah canm hayirlisi olsun hakkimizda

Kizlar merhaba, aranızda yerleşme kanaması yaşayan bilgisi olan varmı acaba.akinti gibi yoğun değilde birnkac damla şeklinde olabiliyormu yerlesme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…