Canimm gözün aydın Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et bol bolKızlar mrb bugün kan verdim 400 değerim hamileyim kese henüz yeni olduğu için görünmüyor du haftaya tekrar kan vercm inşallah sağlıklı bir gebelik olur Rabbım isteyen herkese hayırlısi ile nasip etsin
Anladım canım, hsg filan hakimim de laparoskopi yi tam bilemiyorum canım, umarım her şey istediğin gibi olur ama bazen doktorlarda net emin olamıyor ve beklenmedik şekilde gebelik olabiliyor inş öyle olur❤Sperm hareketliligi az deniliyor bende de endometriozis varmış kist yok ama. Doktor yaza kadar olmazsa gel laparoskopi yapip rahmin durumunu net görelim sonra tup bebek yaparsan ilk alti ay sansin artar dedi bende istemiyorm açıkcasi normal yolla olsun diye sogan kürü denedim nisanda. Gecen ay iki gun tek maydanoz süt buhari yapabildim ve bal corek otu tarcin kurunu kullandm esime de her gun bir incir ve pekmez veriyorm bakalm
Kuzummm çok sevindim inşallah yarın güzel haber verirsin çok heyecanlandımKızlar sonunda dayanamayıp test yaptım daha bir kaç gün var batımaneyse sonra ilk dakikalarda bembeyaz görünce testi, ne bekliyordum ki diye düşündüm 5 dakkayı beklemedim, demin çamaşır makinasının üstünde görünce testi bir bakayım atmadan dedim , hafif silik çizgi var ama saatler geçti kuruma çizgisidir diye ümitlenmek istemiyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım, bakalım neler olacak, bir işim de normal olmuyor ya
ben de çok heyecanlandım, sabah olmaz şimdi bana, baya baya pozitif çıkacakmış gibi geliyo ama belli de olmazKuzummm çok sevindim inşallah yarın güzel haber verirsin çok heyecanlandım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tabiki de ederim ediyorum da Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa en hayırlı zaman daCanimm gözün aydın Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de dua et bol bol
Kendim haber almış gibi sevindim vallahi günlerdir yazıp duruyorduk en azından sen güzel haberler aldin sabah testi yapar yapmaz yaz mutlakaben de çok heyecanlandım, sabah olmaz şimdi bana, baya baya pozitif çıkacakmış gibi geliyo ama belli de olmaz
İnşallah canm hayirlisi olsun hakkimizdaAnladım canım, hsg filan hakimim de laparoskopi yi tam bilemiyorum canım, umarım her şey istediğin gibi olur ama bazen doktorlarda net emin olamıyor ve beklenmedik şekilde gebelik olabiliyor inş öyle olur❤
Batlar yaklasiyor herkes gergin ondan burayi unuttularKızlar nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor
Bende karışığım ya.. bugün meraktan yine ovülasyon yaptım pike yakın koyu çıktıBatlar yaklasiyor herkes gergin ondan burayi unuttularsen nasilsin canm
bişey daha sorcam kızlar ya bat diyorsunuz ya o ne demek :)Batlar yaklasiyor herkes gergin ondan burayi unuttularsen nasilsin canm
Bekelenen Adet Tarihi bat☺bişey daha sorcam kızlar ya bat diyorsunuz ya o ne demek :)
:) benimde çok yaklaştı çok merak ediyorum sürekli bişeyler okuyorum buralardan ama benim adet olucakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyor umarım olmamBekelenen Adet Tarihi bat☺
Şey diyormuşum baktın ki ortalıklarda yokum negatiftirKendim haber almış gibi sevindim vallahi günlerdir yazıp duruyorduk en azından sen güzel haberler aldin sabah testi yapar yapmaz yaz mutlaka
Amin canımİnşallah canm hayirlisi olsun hakkimizda
Yok yok merakta birakmazsin sen beniŞey diyormuşum baktın ki ortalıklarda yokum negatiftir
Tamam yazıcam bakalım saatler var heyecan dorukta dın dın, dın dınYok yok merakta birakmazsin sen beni
Adet tarihi ne zamandi seninTamam yazıcam bakalım saatler var heyecan dorukta dın dın, dın dın
Adetin yakinsa normal canm adete yakin koyu çıkarBende karışığım ya.. bugün meraktan yine ovülasyon yaptım pike yakın koyu çıktıben anlam veremiyorum artık ya. ...