Gelecek ay adet tarihin canm beklenen adet tarihibişey daha sorcam kızlar ya bat diyorsunuz ya o ne demek :)
Çok az peceteye gelecek kadar silince gozukecek kadar oluyormuşKizlar merhaba, aranızda yerleşme kanaması yaşayan bilgisi olan varmı acaba.akinti gibi yoğun değilde birnkac damla şeklinde olabiliyormu yerlesme.
Ben sabaha kadar defalarca tuvalete gidiyorum cok su icen biriyim bu gece gitmemeye gayret edicemTamam yazıcam bakalım saatler var heyecan dorukta dın dın, dın dın
Ben hayatta tutamam :) ovulasyon testi yaparken o iki saat su icememek beni öldürüyorBen sabaha kadar defalarca tuvalete gidiyorum cok su icen biriyim bu gece gitmemeye gayret edicemtest icin ilk idrar onemli malum
Evet ama her kadinda olmuyorKizlar merhaba, aranızda yerleşme kanaması yaşayan bilgisi olan varmı acaba.akinti gibi yoğun değilde birnkac damla şeklinde olabiliyormu yerlesme.
Sorma yaBen hayatta tutamam :) ovulasyon testi yaparken o iki saat su icememek beni öldürüyor
Bugün 9.gun yumurtlamadan sonrada.pecetede böyle damla damla şeklinde 3 dört damla lekelenmem oldu.anlayamadim ne olduğunu olabilir mi acaba diyorum.Çok az peceteye gelecek kadar silince gozukecek kadar oluyormuş
Çok sukur ki umut var sende canım bir gece dayanirsin ama çok tutarsan da kasıkların ağrır benim öyle oluyorSorma yabakalm ne olacak
Canım ya gebelik testi yaptın mı sen? Onda da adete yakın t çok koyu oluyormuş ya belki hamilesindir.Bende karışığım ya.. bugün meraktan yine ovülasyon yaptım pike yakın koyu çıktıben anlam veremiyorum artık ya. ...
Evet canım biliyorum olmuyormus, belkide başka bişey zaten de çünkü çok çok azdı 3 dört damla bu kadar az mi oluyor bilmiyorum yani.Evet ama her kadinda olmuyor
Olabllir galiba canım ben hiç yasamadigim için kesin bilemoyorumBugün 9.gun yumurtlamadan sonrada.pecetede böyle damla damla şeklinde 3 dört damla lekelenmem oldu.anlayamadim ne olduğunu olabilir mi acaba diyorum.
Yok canım ya normal şartlarda adete yakın koyu çıkamaz ki. Ya pko vardır dalgalanma oluyordur ya da gebelik. Hamileliğini böyle öğrenen çok olmuş.Adetin yakinsa normal canm adete yakin koyu çıkar
Hayırlısı bakalım varsa öğrenirim zaten 3 beş güne herhalde, teşekkür ederimOlabllir galiba canım ben hiç yasamadigim için kesin bilemoyorum
Bende öyle diye biliyorum iki onceki testim çok silikti adetime iki gun var . Herhangi bir ilaç kullaadiysan ya pko yada gebelik okudum hep benYok canım ya normal şartlarda adete yakın koyu çıkamaz ki. Ya pko vardır dalgalanma oluyordur ya da gebelik. Hamileliğini böyle öğrenen çok olmuş.
Bi umut işte nolsun negatf olsada moralim bozulmaz yanjÇok sukur ki umut var sende canım bir gece dayanirsin ama çok tutarsan da kasıkların ağrır benim öyle oluyor
İyi olur inşallah canımBi umut işte nolsun negatf olsada moralim bozulmaz yanj
Evet az oluyo pembemsi yada kahvemsi bisey tam kan değilmisEvet canım biliyorum olmuyormus, belkide başka bişey zaten de çünkü çok çok azdı 3 dört damla bu kadar az mi oluyor bilmiyorum yani.
Olabilir canm ama ben adet olmadan bi gun önce yapmıştım pik gibiydi yani arastr bak adete yakin normal ovulasyonun koyu olmasıYok canım ya normal şartlarda adete yakın koyu çıkamaz ki. Ya pko vardır dalgalanma oluyordur ya da gebelik. Hamileliğini böyle öğrenen çok olmuş.
Hayırlısı hakkımızda inşallahEvet az oluyo pembemsi yada kahvemsi bisey tam kan değilmis
Insallah canm yarin adet gunumun 3. Gunu normalde bakalim hayirlisi insallahHayırlısı hakkımızda inşallahsende test yapicakmissin galiba inşallah pozitif görürsün canım