Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bata 4 gün kaldı benimde hiçbir belirtim yok bu ay bakalım nolucak. Erken hamilelik testini bi dayanamayıp alsam mı diyorum sonra boş yere ne üzülücem derdindeyim artık beklicem bakalım
vallahi bence almayın. Ben dayanamadım aldım 6 gün kala yaptım dün akşam yaptım hatta dayanamayıp.. Ama negatif çıktı. Sinirlerim bozuldu. Tüm umudum bitti resmen o kadar mutsuzum ki sabahtan beri... Regli gününüzü bekleyin. Benim 5 günüm kaldı ama heyecanla beklemek varken erkenden test yapıp pişman oldum.

Hcg yükselmemiştir daha normal test ondan göstermez hadi hayırlısı inşallah

Bata 4 gün kaldı benimde hiçbir belirtim yok bu ay bakalım nolucak. Erken hamilelik testini bi dayanamayıp alsam mı diyorum sonra boş yere ne üzülücem derdindeyim artık beklicem bakalım
Üstünde 6 gün yazıyor ama onda bile birkaç gün beklemek gerekiyor 4 gün 3 gün kala filan yapmak daha garanti, bi de maşallah çok pahalı o yüzden ben bir tane almıştım diğerlerinden paket almıştım o yüzden baya yaklaşınca denedim ama bu sefer de normal testim negatif erken gebelik testim pozitif çıktı yine bekliyorum yani

hayırlısı olsun inşallahh. O zaman gebesiniz Çünkü erken gebelik testi pozitif çıkarsa yanılma yoktur diye okumuştumm. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah

hayırlısı olsun inşallahh. O zaman gebesiniz Çünkü erken gebelik testi pozitif çıkarsa yanılma yoktur diye okumuştumm. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Ayh inş canım ya, hepimizin gönlüne göre versin inş ama acele etmek istemiyorum doktora erken gidince de bir sürü kan testi yaptırmak gerekiyo biraz daha bekleyeceğim bakalım

Kızlar merhaba size birşey sormak istiyorum iki aydır adetim bir değişik gelmeye başladı bebek denemeye basladigimizdan beri. İlk gün böyle çamur gibi geliyor kahverengi minik minik toprak parcalari sokuluyor gibi geçen ay da böyle oldu sonrasında da aşırı sancım oldu ve büyük parcalar geldi bu ayda bugün olmaya başladım gibi ve yine camurumsu şekilde gelmeye başladı ve sancı fazla oluyor .bu şekilde adet gören var mı yada sebebini bilen var mı

Ayh inş canım ya, hepimizin gönlüne göre versin inş ama acele etmek istemiyorum doktora erken gidince de bir sürü kan testi yaptırmak gerekiyo biraz daha bekleyeceğim bakalım
Hadi hayırlısı olsunn rabbim sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşşaallahhh

A
Evet canım yaptım, erken gebelik testim pozitif, heyecanlandım, bir de normal test yapim dedim o hala negatif çok yeni gaaliba, erken gebelik testinde bi sıkıntı yoksa hamile olabilirim
Ayyy çok sevindim canim idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…