Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar sonunda dayanamayıp test yaptım daha bir kaç gün var batıma neyse sonra ilk dakikalarda bembeyaz görünce testi, ne bekliyordum ki diye düşündüm 5 dakkayı beklemedim, demin çamaşır makinasının üstünde görünce testi bir bakayım atmadan dedim , hafif silik çizgi var ama saatler geçti kuruma çizgisidir diye ümitlenmek istemiyorum yarın sabah ilk idrarla tekrar yapacağım, bakalım neler olacak, bir işim de normal olmuyor ya

Planlayanlar bennnnbn
Bat 09.06.2020 @/elysia1

Sen yine de her ihtimale karşı hazirlikli ol o zaman kendini belli bir gune odaklama

Simdi bata kadar her gn yaparsin sen insallah gebelikdir de sen yinede bel baglama ona bak gecen bi arkadas testi pozitifdi adet olmus ilginc

Simdi bata kadar her gn yaparsin sen insallah gebelikdir de sen yinede bel baglama ona bak gecen bi arkadas testi pozitifdi adet olmus ilginc
Yaparım gerçekten sabrım bu kadarmış iyi dayandım bence pozitif görüp adet nası olmuş kimyasal mı acaba sadece kimyasalda öyle oluyomuş

Kendini rahat birak kuzum benimde ikinci gunum halen bisey yok dunki test negatifti yarin 3. Gun olacak insallah adet olmazsam test yapcam sabah hakkımızda hayirlisi olsun
Benim de bugün bat ve negatif çıktı çok moralim bozuk

inş küçük kuzunuzla hep beraber meelersiniz bugün test yaptın mı?
Hahahhaha yarin sabah yapacagim 3. Gun olacak işte yarin. Ama bugun karnim ağrıyor bide yarin randevum var inşallah pozitif cikar da doktora ilac yazma derim bacagim icin mr çekmişti sonuclarina bakcaz onu hayal ediyorm diyeyim gebeyim ilac yazmayın

Benim de bugün bat ve negatif çıktı çok moralim bozuk
Moralini niye bozuyosun canm ya dun bat tarihimde benimde negatif çıktı zaten negatf olcak yinede yapaym dedim . Bi kav gun daha bekle adet olmazsn inşallah

ooo senin baya baya ihtimalin yüksek, batın geçmiş resmen, karın ağrısı hamile olunca da oluyo, inş hamilesindir, yarın sabah ikimizde mee leriz umarım bende annemlere haber verme konusunda heycanlıyım bakalım inş hamileyizdir

Kızlar merhaba bişey sorcam 27 mayıs benim yumurtlama testinde pozitif oldu 28 mayıs çatladı bende 28 mayıs ve 31 mayısı değerlendirdim. Haziran 15 inde adet olmam gerekir normalde eğer olmazsam 2 haftalık gebe oluyorum bu idrar testine yansıyormu? yani gebelik testi 2 haftalıkkenmi yapılıyor

Canım gebeliğin haftası ilk adet gününden hesaplanır, tekrar adet olman gereken gün test yapman gerekir gebeliği öğrenmen için yani döngün kaç günse o kadar günlük gebe olursun, bu da genelde 4, 5 haftalık gebeyken öğrenmesine sebep olur insanların, geçmiş adetinin ilk günü ne mesela? ve beklenen adet günün ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…