Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar💟
Biliyorsunuz adete 4 gün kala yumurtladim ve dün çatladı...bugün beklediğim adet günüm..dün hafif başlayan bugün çoğalan göğüs hassasiyetim var adet belirtisi olarak..çok merak ediyorum ne olucak diye☺ adet mi olucam yoksa aticak mi...
Ben kendimi bildim bileli duzensiz adet görüyordum. .genelde sık adet olurdum yıkanırdım 15 gün temiz kalır yine adet olurdum...bu süre bazen 18 19 a çıkardı..bazen ise 35 40 hatta daha fazla adet olmadığım olurdu ama bu nadir olurdu..genel manada sık adet olurdum...pco var bende...gel gelelim 4 aydır döngüm 28 gun..1 2 gün oynamak dışında çok değişmiyor..yumurtalarim tembelmis...Tüm bu durumlar böyleyken beni nasıl bi süreç bekliyor cok merak ediyorum😍
Hee bu arada ovulasyon testi yapmasaydim bu tarihte yumurtlayacagimi asla dusunmezdim...hissettigim o kasik ağrısı ve akıntıyı adet olmaya yorardim...belkide ovulasyondan önce bu sekilde kaçırıyordum yumurtlamayı....Velhasıl kelam Mevla neyler, neyler güzel eyler☺❤

20.06.2020 bat tarihim. 3 yumurtam vardı. Cumartesi günü çatlama günümdü. O günden itibaren aşırı bir gazıö var. Siyah ishal şeklinde tuvalete giriyorum. Hala kasıklarım ağrıyor. Yumurtaların 3 ü de solda. Fakat genelde sağ kasık ağrıyor. Birde meme ucum çok büyüdü bu ay. Sizce ne zaman erken gebelik testi yapayım???
Hosgeldin canm kesinlikle bat gunu yada bir gün öncesi. Erken yaparsan ve negatifse üzülürsün.

Günaydın kızlar💟
Biliyorsunuz adete 4 gün kala yumurtladim ve dün çatladı...bugün beklediğim adet günüm..dün hafif başlayan bugün çoğalan göğüs hassasiyetim var adet belirtisi olarak..çok merak ediyorum ne olucak diye☺ adet mi olucam yoksa aticak mi...
Ben kendimi bildim bileli duzensiz adet görüyordum. .genelde sık adet olurdum yıkanırdım 15 gün temiz kalır yine adet olurdum...bu süre bazen 18 19 a çıkardı..bazen ise 35 40 hatta daha fazla adet olmadığım olurdu ama bu nadir olurdu..genel manada sık adet olurdum...pco var bende...gel gelelim 4 aydır döngüm 28 gun..1 2 gün oynamak dışında çok değişmiyor..yumurtalarim tembelmis...Tüm bu durumlar böyleyken beni nasıl bi süreç bekliyor cok merak ediyorum😍
Hee bu arada ovulasyon testi yapmasaydim bu tarihte yumurtlayacagimi asla dusunmezdim...hissettigim o kasik ağrısı ve akıntıyı adet olmaya yorardim...belkide ovulasyondan önce bu sekilde kaçırıyordum yumurtlamayı....Velhasıl kelam Mevla neyler, neyler güzel eyler☺❤
Iste ovülasyon kullanmak bu kadar faydali canm hakkinda hayırlısı olsun 😘

Benimde öyle oldu cnm hala adet olmadım ama bu sabah test yapmadım bekliycem ilk defa sabah bel ağrısıyla uyandım hala ağrıyor hafiften kendimi şartlandırmıyorum hayırlısı olsun
Kendini rahat birak kuzum benimde ikinci gunum halen bisey yok dunki test negatifti yarin 3. Gun olacak insallah adet olmazsam test yapcam sabah hakkımızda hayirlisi olsun

Merhaba herkese bugun adet olmama gerekiyor ama olmadım adete dair hiç bir şikayetim yok sadece göğüs hasasiyeti yasiyorrum üç hafta olcak nerdeyse daha önce hiç yasamamisken ilk defa birde kasıkta ağrı ve batma var sizce kan testi bugün yapsammi yoksa bir hafta beklemsemmmi sizce hamilelik varmı şuan istemiyorum ama kader

Merhaba herkese bugun adet olmama gerekiyor ama olmadım adete dair hiç bir şikayetim yok sadece göğüs hasasiyeti yasiyorrum üç hafta olcak nerdeyse daha önce hiç yasamamisken ilk defa birde kasıkta ağrı ve batma var sizce kan testi bugün yapsammi yoksa bir hafta beklemsemmmi sizce hamilelik varmı şuan istemiyorum ama kader
Bugün kan testi doğru sonuç verir. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bugün kan testi doğru sonuç verir. Hakkınızda hayırlısı olsun
canım biraz daha beklemek istiyorum şahsen bugün olmam gerekiyordu dedim belki günum.değişmiş olabilir ama adetin 1 gününden bugüne kadar 29 gün oluyorum mesela ben bugün hesapladım bugün 9 oldu bakalım bir haftaya geçmişsini istiyorum

Arkadaşlar adet gününü hesaplarken testin pik yaptığı günü mü baz alıyoruz yoksa çatlama gününü mü?

Arkadaşlar adet gününü hesaplarken testin pik yaptığı günü mü baz alıyoruz yoksa çatlama gününü mü?
Nasil yani ? Eger adet döngünu hedaplayacaksan som adet olduğun ilk günden sayacaksn. Catlama sonradi da 12 veya 14 gun deniliyor ama her kadinsa ayni degil

Nasil yani ? Eger adet döngünu hedaplayacaksan som adet olduğun ilk günden sayacaksn. Catlama sonradi da 12 veya 14 gun deniliyor ama her kadinsa ayni degil
Yok o şekilde değil. yumurtlamadan 14 gün sonra geliyor ya bir sonraki regl onu soruyorum. BAT hesaplamak için. Benim uygulama 12 haziran diyor. Eğer pik gününü baz alırsam evet 12 haziranda regl olmam gerekiyor ama çatlama 2 gün sonra olmuştu, onu baz alırsam 14 haziran BAT oluyor. Şimdi 12 haziran regl olmazsam boşu boşuna heyecan yaşamayayım diye soruyorum

Kızlar mrb bugün kan verdim 400 değerim hamileyim kese henüz yeni olduğu için görünmüyor du haftaya tekrar kan vercm inşallah sağlıklı bir gebelik olur Rabbım isteyen herkese hayırlısi ile nasip etsin
Harika bir haber :anneadayı: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Benim bata az kaldı (12 haziran). Regl olacakmış gibi hissediyorum. Zaten BAT günüm yaklaştıkça içimi bir korku sarmıştı. Hayırlısı bakalım. Belki reglimin 2. veya 3. günü hormonlarıma baktırırım. Bunun için Jinekoloğa mı gitmek gerekiyor yani o mu yönlendiriyor yoksa başka bir yere mi gidiyoruz?
Bende adetimi bekliyorum İnşaAllah olmam tabi 😊 ama olursam doktor adetin 3.günü gelip tüm tahlilleri yapacak ayrıntılı olarak. Eğer baktırmak istiyorsan randevu al 3.günü git doktora tatlım. İnşaAllah sende olmazsın 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X