Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kan testi yapmis miydin hic? Uzme kendini sakn hayirlisi olsun
Silik çizgi çıktıktan birgün sonra yaptırmıştım negatifti akşam tekrar test yapmıştım kan testinden sonra normal ucuz testlardendi bi tık daha koyu çıkmıştı 4 gün sonrada geldi gelenler 2 gün sürdü bugün 3.gün ve neredeyse bitti benim 6-7 gün sürer normalde bu ay stres yaptım galiba

Alla alla ustune gorme de olabilir bilemedm. Bi kac gun sonra test yap bitsin icindeki şüphe canm

İki testimde pozitif(benim göz mü bozuk anlamadım), bugün kan verdim negatif değerim <2 çıkmış...

Eklentiler

• Screenshot_20200608_021045_com.android.gallery3d.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20200608_154814.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın canım çok teşekkür ederim yorumun için

Günaydın kızlar ben bu ay soğan suyu içtim ya ilaç almadım öyle iğrenç Bi hastalık ki bu pko bak ilaç almadım diye dört gün geçti hala regl olmadım(ki beklersem altı ay geçse de olmam).. Bu hafta içi memleketten evime döneceğim giderken Bi de tarlusal alayım regl olayım ki inofolic aldım bu ay ona başlayım Bi an önce inşallah yumurtlamaya fayda eder

Benim bata az kaldı (12 haziran). Regl olacakmış gibi hissediyorum. Zaten BAT günüm yaklaştıkça içimi bir korku sarmıştı. Hayırlısı bakalım. Belki reglimin 2. veya 3. günü hormonlarıma baktırırım. Bunun için Jinekoloğa mı gitmek gerekiyor yani o mu yönlendiriyor yoksa başka bir yere mi gidiyoruz?

L

20.06.2020 bat tarihim. 3 yumurtam vardı. Cumartesi günü çatlama günümdü. O günden itibaren aşırı bir gazıö var. Siyah ishal şeklinde tuvalete giriyorum. Hala kasıklarım ağrıyor. Yumurtaların 3 ü de solda. Fakat genelde sağ kasık ağrıyor. Birde meme ucum çok büyüdü bu ay. Sizce ne zaman erken gebelik testi yapayım???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…