Gebeliğe Hazırlık Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben asla yapamam boyle bir şeyi. Heleki su agizla sormazlar mi hic bebisyok mu yolda . Bu nasil bir uslupppp. Yeni evlilere asla sormuyorum ben. Keske herkes ayni incelikte olsa

Ben asla yapamam boyle bir şeyi. Heleki su agizla sormazlar mi hic bebisyok mu yolda . Bu nasil bir uslupppp. Yeni evlilere asla sormuyorum ben. Keske herkes ayni incelikte olsa
Ben sorana siz yapında hayrını görün diyorum insanlar hep konuşur takmayın bide onların stresini yüklenmeyin kendinize

Ben sorana siz yapında hayrını görün diyorum insanlar hep konuşur takmayın bide onların stresini yüklenmeyin kendinize
Bir yil olcak nerdeyse artk aştim bazı şeyleri umursamıyorum. Bazen iyiki böyle oldu diyorm cok şey kattim kendime tecrubwler edindim bilgilendim. Ne gelirse rabbimden diyorm sabrediyorm her iste bir hayir vardir. ☺

Bir yil olcak nerdeyse artk aştim bazı şeyleri umursamıyorum. Bazen iyiki böyle oldu diyorm cok şey kattim kendime tecrubwler edindim bilgilendim. Ne gelirse rabbimden diyorm sabrediyorm her iste bir hayir vardir. ☺
Kız benim 7yıldır 2ci olmuo bundada vardır Bi hayır demekki doğru zaman değilmiş diyorum. Siz daha gençsiniz tamam zorlu Bi süreç ama artık sadece ölüme care yok canım kendinizi daraltmayın. Tıp okadar ilerlediki imkansız bile oluyor yeterki rabbim ol desin mucizelere inanın demekki bu dünyadaki sabır sınavınız bu konuymuş die düşünün

Canım benim çok teşekkür ediyorum şimdi izliyodum videoyu inşallah içebilirim adetim bittiği gibi başlıcam hayırlısıyla.. bu mübarek günlerde Rabbim bize de anne olmayı sağlıklı evlatlar dünyaya getirmeyi nasip etsin elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allahın takdiri

Hadsiz cok.Esimin akrabalariyla otururken buyuk teyzesi israrla soruyordu bende suan universite okuyorum ayrica devlete yeni atandim bu sene dolsun die bekliyoruz felan diyorum birikim yapmaya cabaliyoruz israrla bebekde olsun canim okumana engel degil meslegin elinde ne bekliyorsun yap et diyor ya insAllah diyorum kucuk teyzesi dondu olmasi icin calismalara baslaman lazim oturdugun yerde bekleyerek olmuyor israrla bu cumleleri tekrarliyor artik dayanamayip teyzecigim nerden biliyorsun sen benim o an yatak odamdamisinda bu kadar emin konusabiliyorsun dedim cok damarima basmisti asla boyle birsey demem ama 3 kere 5 kere dersin 10 kerede calisma olmadan olmaz dneirmi

O bildiğin aranmış hakkını vermişsin

Herkese merhabalar, ben Nisan ortasında kürtaj oldum 10 haftalıkken kalp durması... Yaşayanlar bilir yerini doldurmak istiyo hemen insan ama malumunuz bir süre beklemeliyim vücüdun toparlanması için velhasıl kelam şuan kürtajdan sonraki 27. gün ve benim kasıklarımda ağrı oluyo 2 gündür bacak ağrısı yanında sanki adet olacakmışım hisleri hatta dedım aaa tamam adet yaklaştı heralde dün lavaboda yumurta akına benzettiğimiz uzayan koyu kıvamlı akıntım oldu, e bu yumurtlamada olmuyo muydu dedım kendı kendıme, yumurtlamaysa 2 hafta sonra adet olmam gec olmayacak mı hem zaten yumurtlamada hiç böle adet olcakmış gbi olmazdım falan filan karışık sorular, siz kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz, bu akıntıyı gördünüz mü, ne zaman gördünüz? Tecrübeli arkadaşlardan yorum beklıyorum

Ben 3 Nisanda 20+2 de kalp durması sonucu dusuk arkasından kurtaj oldum aynı sizin hobiydim adet olacakmışım gibi ağrı bacaklarımda ağrı oldu 37.gün adet oldum şuan 4.günü devam ediyor ve yoğun oluyor benim yasimdan dolayı ve zor hamilelik oluştuğu için korunmadim yumurtlama da olmadi büyük ihtimalle göğüslerinde hassasiyet hic olmadi ama yumurta aki alıntı bende de vardı ben geçen hafta once normal gebelik testi yaptım negatifti 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik bile değildi net negatifti 1 hafta içinde adet oldum.

Öncelikle çok geçmiş olsun Allah tez vakitte sağlıklı bebek versin kucağınıza bu süreçleri duadan başka bişeyle atlatmak çok zor... Yumurta akı akıntınız bacak ağrısı ile aynı dönem mi oldu? Adetinizden ne kdar önce o ağrılar oldu? Bir de neden yumurtlamadım sanırım dedınz ki? Yumurta akı gbi uzayan akıntı yumurtlama göstergesi değil mi? Göğsümde benim de hiç hassasiyet yok bu arada

Bende geçen ay 6 gün geciktim inanılmaz derece hamile hissediyorum kendimi hatta gecikmenin ilk günü test yaptım bir saat sonra felan ikinci çizgi çok koyubir şekild e çıktı şok oldum...4 gün karantina da ben hamileyim sanarken pazartesi sabah adet geldi bu ay umudum yok inşallah haziranda ama asıl sormak istediğim bu gecikmeler yaşanınca rahim kendini hazırlıyor yada cocuk arıyor diyorlar bu nasıl hirsey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…