- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Bazı insanlar çok hadsiz ya herşeyi rahatça sorup danışmak da kendini özgür sanıyorlar sizz de iki kişilik bir ailesiniz artık bunları anlamıyorlar hala burunları ne kadar içeri girer onun derdindelerHadsiz cok.Esimin akrabalariyla otururken buyuk teyzesi israrla soruyordu bende suan universite okuyorum ayrica devlete yeni atandim bu sene dolsun die bekliyoruz felan diyorum birikim yapmaya cabaliyoruz israrla bebekde olsun canim okumana engel degil meslegin elinde ne bekliyorsun yap et diyor ya insAllah diyorum kucuk teyzesi dondu olmasi icin calismalara baslaman lazim oturdugun yerde bekleyerek olmuyor israrla bu cumleleri tekrarliyor artik dayanamayip teyzecigim nerden biliyorsun sen benim o an yatak odamdamisinda bu kadar emin konusabiliyorsun dedim cok damarima basmisti asla boyle birsey demem ama 3 kere 5 kere dersin 10 kerede calisma olmadan olmaz dneirmi
Canım öncelikle başın sağ olsun. Ben 16 haftalıkken kalbi durmuş normal doğum ile kaybettim. Lohusa gibi zaten iki hafta falan kanamam oldu. Ardından kontrole gittim parça falan yok herşey yolunda dedi. Bir ay sonra tekrar gittim pko olduğum için düzenli regl olmam için ilaç verdi onu alınca o ay regl oldum ama resmen çamur gibi ve kahverengi idi. Bir sonraki ay yine ilaç ile oldum bu sefer daha düzeldi rengi kıvamı ayrıca ben üç ay korundum doktor tutunması için 3 ay korunmak en iyisi dediHerkese merhabalar, ben Nisan ortasında kürtaj oldum 10 haftalıkken kalp durması... Yaşayanlar bilir yerini doldurmak istiyo hemen insan ama malumunuz bir süre beklemeliyim vücüdun toparlanması için velhasıl kelam şuan kürtajdan sonraki 27. gün ve benim kasıklarımda ağrı oluyo 2 gündür bacak ağrısı yanında sanki adet olacakmışım hisleri hatta dedım aaa tamam adet yaklaştı heralde dün lavaboda yumurta akına benzettiğimiz uzayan koyu kıvamlı akıntım oldu, e bu yumurtlamada olmuyo muydu dedım kendı kendıme, yumurtlamaysa 2 hafta sonra adet olmam gec olmayacak mı hem zaten yumurtlamada hiç böle adet olcakmış gbi olmazdım falan filan karışık sorular, siz kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz, bu akıntıyı gördünüz mü, ne zaman gördünüz? Tecrübeli arkadaşlardan yorum beklıyorum
Emin misin hani bilmiyorm denk gelmedimKuzum polikistik over için Saraçoğlunun Bi konuşmasını dinledim soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi aynı anda kullanılacak demiş ben birlikte kullanıcam
Insanin evinin icine kadar dil uzatiyorlat yazik.. takma kimseyiHadsiz cok.Esimin akrabalariyla otururken buyuk teyzesi israrla soruyordu bende suan universite okuyorum ayrica devlete yeni atandim bu sene dolsun die bekliyoruz felan diyorum birikim yapmaya cabaliyoruz israrla bebekde olsun canim okumana engel degil meslegin elinde ne bekliyorsun yap et diyor ya insAllah diyorum kucuk teyzesi dondu olmasi icin calismalara baslaman lazim oturdugun yerde bekleyerek olmuyor israrla bu cumleleri tekrarliyor artik dayanamayip teyzecigim nerden biliyorsun sen benim o an yatak odamdamisinda bu kadar emin konusabiliyorsun dedim cok damarima basmisti asla boyle birsey demem ama 3 kere 5 kere dersin 10 kerede calisma olmadan olmaz dneirmi
Evet 2si ayni anda iciliyor ben bizzat calisaniyla gorustum oyle icmemi soylediEmin misin hani bilmiyorm denk gelmedim
Bende oyle kullandim canm oyle olmasi gerek zaten hangi degerlerin yuksek lh prolaktin vsKuzum polikistik over için Saraçoğlunun Bi konuşmasını dinledim soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi aynı anda kullanılacak demiş ben birlikte kullanıcam
Canm psikolojikmen yaşatıyoruz bunlari kendimize. Ben ilk zamanlar cok takıyordum. Yerledme kanamasi bile geldi hamileyim dedim dort gün sonra da adet oldum. Ne belirtiler yasadim var ya... ama artk rahat bıraktım kendimi unursamiyorum alistimBende geçen ay 6 gün geciktim inanılmaz derece hamile hissediyorum kendimi hatta gecikmenin ilk günü test yaptım bir saat sonra felan ikinci çizgi çok koyubir şekild e çıktı şok oldum...4 gün karantina da ben hamileyim sanarken pazartesi sabah adet geldibu ay umudum yok inşallah haziranda ama asıl sormak istediğim bu gecikmeler yaşanınca rahim kendini hazırlıyor yada cocuk arıyor diyorlar bu nasıl hirsey
Size de geçmiş olsun tez vakitte kucağınızi doldursun rabbim ben ovu testi hic yap.adim ama telf uygulamasında yumurtlama günleri olunca göğüslerinde hassasiyet başlardı regli olana kadar devam ederdi o yüzden dedim yumurtlamdim diye adetimden 2 hafta önce kaşıklarım ağrımaya başladı sanki adet oluyomusum gibi bacak ağrılarımda 20 gündür var.O yüzden test yaptım 2 kez zaten testen 1 hafta sonra regli oldum.Öncelikle çok geçmiş olsun Allah tez vakitte sağlıklı bebek versin kucağınıza bu süreçleri duadan başka bişeyle atlatmak çok zor... Yumurta akı akıntınız bacak ağrısı ile aynı dönem mi oldu? Adetinizden ne kdar önce o ağrılar oldu? Bir de neden yumurtlamadım sanırım dedınz ki? Yumurta akı gbi uzayan akıntı yumurtlama göstergesi değil mi? Göğsümde benim de hiç hassasiyet yok bu arada
Tamam topikin dayisi ol .Dayı olurum ama Ramiz diil ya
Burunlari kopsun .Bazı insanlar çok hadsiz ya herşeyi rahatça sorup danışmak da kendini özgür sanıyorlar sizz de iki kişilik bir ailesiniz artık bunları anlamıyorlar hala burunları ne kadar içeri girer onun derdindeler
Hiç bilmiyorum kadere canım. Ben pko hastasıyım ilaçsız regl olamıyorum buna bağlı hafif İnsülin direncim ve karaciğer yağlanmam var. Hep ilaç ile regl oluyorum bunaldım bu ay ilacı bıraktım doktor a randevu aldım pazartesi ye o gün de sokağa çıkma yasağı var ben de ilacı bırakıp bu ay doğal yollar denemek istedim pko için soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi önerilmiş ondan başlamaya karar verdim. İncir kürü prolaktin i çok yükselttiğini duydum değerlerimi bilmediğim için onu yapmayacağım. Bakalım kader kuzumBende oyle kullandim canm oyle olmasi gerek zaten hangi degerlerin yuksek lh prolaktin vs
Evet inciri kuru yukseltir kullanma. Ben 1 ay kullandim sogan kuru ve aslan pencesini o siea kilo da vermistim hormonlarim duzeldi suan hormonal olarak pko degilimHiç bilmiyorum kadere canım. Ben pko hastasıyım ilaçsız regl olamıyorum buna bağlı hafif İnsülin direncim ve karaciğer yağlanmam var. Hep ilaç ile regl oluyorum bunaldım bu ay ilacı bıraktım doktor a randevu aldım pazartesi ye o gün de sokağa çıkma yasağı var ben de ilacı bırakıp bu ay doğal yollar denemek istedim pko için soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi önerilmiş ondan başlamaya karar verdim. İncir kürü prolaktin i çok yükselttiğini duydum değerlerimi bilmediğim için onu yapmayacağım. Bakalım kader kuzum
Ya hadi inşalah kuzum bugün regl im bitti. Regl bittikten iki gün sonra başlayın demiş Saraçoğlu inşallah faydası olur da bu vesile ile evlat sahibi olurumEvet inciri kuru yukseltir kullanma. Ben 1 ay kullandim sogan kuru ve aslan pencesini o siea kilo da vermistim hormonlarim duzeldi suan hormonal olarak pko degilim
Evet canim bende bittikten 2 gun sonra basladim sogan kurunu 15 gun aslan pencesini 20gun içtimm ayni andaYa hadi inşalah kuzum bugün regl im bitti. Regl bittikten iki gün sonra başlayın demiş Saraçoğlu inşallah faydası olur da bu vesile ile evlat sahibi olurum❤
Aminn aminn inşallah hepimiz Allah verdigimiz emegi goruyo bigun kavusucazYa hadi inşalah kuzum bugün regl im bitti. Regl bittikten iki gün sonra başlayın demiş Saraçoğlu inşallah faydası olur da bu vesile ile evlat sahibi olurum❤
Sokturdugum kadar girerBazı insanlar çok hadsiz ya herşeyi rahatça sorup danışmak da kendini özgür sanıyorlar sizz de iki kişilik bir ailesiniz artık bunları anlamıyorlar hala burunları ne kadar içeri girer onun derdindeler
O iş bendeTamam topikin dayisi ol .Dayicim buralari unutma
başınız saolsun Allah kuvvet versin, evet ben de 2 defa adetten sonra denemeyi düşünüyorum da bakalım hayırlısı ilk adeti bi olaydımCanım öncelikle başın sağ olsun. Ben 16 haftalıkken kalbi durmuş normal doğum ile kaybettim. Lohusa gibi zaten iki hafta falan kanamam oldu. Ardından kontrole gittim parça falan yok herşey yolunda dedi. Bir ay sonra tekrar gittim pko olduğum için düzenli regl olmam için ilaç verdi onu alınca o ay regl oldum ama resmen çamur gibi ve kahverengi idi. Bir sonraki ay yine ilaç ile oldum bu sefer daha düzeldi rengi kıvamı ayrıca ben üç ay korundum doktor tutunması için 3 ay korunmak en iyisi dedi
Benden de bu ay pıhtı geldi. Pıhtılı gelmesi rahim duvarının kalınlaşıp kendini gebeliğe hazırlanmasından olurmuş. Korunmayı bıraktığımız için oluyor sanırım rahim kendini hazırlıyor inşallahKızlar bugün adetim in ikinci günü ve hayatımda ilk defa sancılı bir şekilde geçiriyorum okadar ki sanki nefesim kesilecekmiş gibi hissettim gece sıcak suyla falan sızıp kalmışım sonunda uyandım hala devam ediyor ve afedersiniz ilk defa pıhtı şeklinde geldi kanamam ve öyle böyle Bi pıhtı değil. İnternete girip araştırdım vücut hamileliği hazırladığında fakat olmadığında da böyle oluyormuş bu konuda bir bilginiz var mı yoksa kötü bişey mi pıhtı gelmesi hatta düşükte oluyormuş bu şekilde. Bakalım bugün bal tarçın çörek otuna başlıyorum. İnşallah bidaha ki ay bir yararı olur