- 17 Mayıs 2020
- 162
- 179
- 36
Evet silikleşmeye başlayınca çatlamış demek oluyor diye biliyorum, yumurta catladiktan sonra 24 saati var .. spermin de yolculuk süresi var bu yüzden silik çizgi görünce değerlendirmeniz gerekYaa öyle miiii...iyi oldu bunu söylediginiz
Gecikmeniz var mı?Teşekkür ederim, yarın yaparım artık
Denedim şimdi, gitmedi umarım değildirkuruma çizgisi olup olmadığını anlamak için su damlatanları okumuştum suyu damlatınca çizgi gidiyorsa kuruma çizgisiymiş
Elinizde test varsa tekrar deneyin garanti olsun. Adetiniz gecikmiş miydi?Denedim şimdi, gitmedi umarım değildir
Çatlamış tatlımKızlar çatlama olucak mı diye merakla testimi yaptım..bugün çok daha silikSizce çatlama oldu mu...Gecen ay hic bu kadar silikleşmemisti hep koyu gitmişti..ay çok heyecan yaptım ya
Gecikmem yok, normalde bata daha çok var ama 28-29 yumurtlama oldu bu ay erken yumurtlama oldu yani. Bugün 11. Gün sabredemedim yapıyım dedimGecikmeniz var mı?
Tabi tabi sırasıyla böyle oldu..ay insallah çatlamıştır herşey yolundadirÖncelikle pik yaptı değil mi yanı koyulaştı sonra mi silikleşmeye başladı?
Çatlamıştır ozaman hadi bakalimTabi tabi sırasıyla böyle oldu..ay insallah çatlamıştır herşey yolundadir
Geçenay görmeyince şimdi çok sevindimÇatlamış tatlım
Aynen benim de çatlama 28’i değerlendirdik.. 11. gün erken olduğu için çıkmayabiliyor o yüzden umudunu Kaybetme inşallah vardırGecikmem yok, normalde bata daha çok var ama 28-29 yumurtlama oldu bu ay erken yumurtlama oldu yani. Bugün 11. Gün sabredemedim yapıyım dedim ☺
Yok gecikmedi yumurtlamanın 11. Günü bugün, yarın tekrar yapacağımElinizde test varsa tekrar deneyin garanti olsun. Adetiniz gecikmiş miydi?
aynıyız sizinle benim de 4 gün kaldıGecikmem yok, normalde bata daha çok var ama 28-29 yumurtlama oldu bu ay erken yumurtlama oldu yani. Bugün 11. Gün sabredemedim yapıyım dedim ☺
Geçmiyor ki günler, gecikme olmadan yapmıyım diyorum ama bekleyemiyorumaynıyız sizinle benim de 4 gün kaldı
Beende yaptım bugün birşey çıkmadı hatta ben kan testi yaptırmamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum :)Geçmiyor ki günler, gecikme olmadan yapmıyım diyorum ama bekleyemiyorum
Valla eşim evde olmasa ben şimdiye kadar koşa koşa kan tahliline gitmiştim ama bahane bulup kaçamıyorumBeende yaptım bugün birşey çıkmadı hatta ben kan testi yaptırmamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum :)
Akıntında varmı canım. Hamilemisin bu arada?Kızlar bu arada ağrı birebir regl ile aynı. O kadar benziyo ki sürekli tuvalete gidip bakıyorum. Tam alt karında böyle kıvrandıran bi ağrı değil sızlıyo sürekli.
Ben yaptircam galiba negatifse de en azından rahatlarim merakla bekleyip durmamValla eşim evde olmasa ben şimdiye kadar koşa koşa kan tahliline gitmiştim ama bahane bulup kaçamıyorum
Aynen kuzum yap bir çok düşünüyorsun kendini aşırı sitrese soktun en azından biraz rahatlarsınBen yaptircam galiba negatifse de en azından rahatlarim merakla bekleyip durmam